Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

QUOTE(janiku @ 2010 11 26, 21:35)
ax.gif neradau gal apakau

ir aš nematau. O skaidrės apie adventą yra.
Atsakyti
Merginos, ką daryti, padėkite, gal kuri nusimanot. Kažkas darosi su mano asmeniniu el.paštu. Nieko niekam nesiunčiu, o šlamštiniai laiškai patys išsisiuntinėja visais arba keliais adresais. jau ir kompiuterį išvaliau, perskanavau, virusų nėra. Adresų dėžutėje panaikinau svarbesnius adresus, net ir mūsų bendrą paštą ištryniau savo knygelėje ir žiūriu, kad vistiek darosi nesąmonės. Baisiausia, kad aš pati tų laiškų net negaunu, jų pas mane nėra, tik pareina kelios ataskaitos, kad kažkam nepavyko nusiųsti, arba pavyzdžiui randu mūsų bendram pašte atsisiuntusią kokią nesąmonę. Ką daryt???????
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2010 11 26, 23:10)
Sveikutės, reikia patarimo. Mokiniai nori pasveikinti klasės auklėtoją Kalėdų proga savo kūrybos eilėraštukais, piešiniais, linkėjimais, bet nesugalvojame kur visa tai patalpinti. Ar padaryti knygą, ar Kalėdų Senelį. Gal teko ką nors panašaus daryti.  Būčiau dėkinga.

Irašykite eilėraščius ir sveikinimus su atvirutėmis į CD diską. bus prisiminimas visada. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2010 11 27, 08:39)
Merginos, ką daryti, padėkite, gal kuri nusimanot. Kažkas darosi su mano asmeniniu el.paštu. Nieko niekam nesiunčiu, o šlamštiniai laiškai patys išsisiuntinėja visais arba keliais adresais.  jau ir kompiuterį išvaliau, perskanavau, virusų nėra. Adresų dėžutėje panaikinau svarbesnius adresus, net ir mūsų bendrą paštą ištryniau savo knygelėje ir žiūriu, kad vistiek darosi nesąmonės. Baisiausia, kad aš pati tų laiškų net negaunu, jų pas mane nėra, tik pareina kelios ataskaitos, kad kažkam nepavyko nusiųsti, arba pavyzdžiui randu mūsų bendram pašte atsisiuntusią kokią nesąmonę. Ką daryt???????

Pabandyk susikurti naują paštą g.gif . turėtų būti viskas gerai tada. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 27 lapkričio 2010 - 10:47
4u.gif 4u.gif 4u.gif danutei uz pirmoku pasiekimu lenteles. Oi kaip jos pravers smile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif danutei uz pirmoku pasiekimu lenteles. Oi kaip jos pravers!
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2010 11 27, 11:48)

Pabandyk susikurti naują paštą  g.gif . turėtų būti viskas gerai tada.  thumbup.gif

Jau ir aš apie tai galvojau, bet įdomiausia tai, kad nors adresatai pas mane ištrinti, bet jiems laiškai vistiek siunčiasi. Dabar nieko iš šito savo pašto nebesiųsiu, nes turiu kitą. Taip kad jei pamatysit, kad kažkokia nesąmonė, tai neatidarykit, o iškart ištrinkit (aš paprastai siunčiu su pavadinimu normaliu, kas yra laiške, o jei nesamoningas kažkoks, tai ne mano darbas). O šitą el.pašto adresą bandysiu nukreipti į šlamštą, kad nešiukšlintų normalios pašto dėžutės doh.gif . Labai atsiprašau už nesusipratimus. Sūnus patyrinėjo ir nusprendė, kad kažkas naudojasi mano paštu siuntinėdamas savo reklamas - tipo aš rekomenduoju jų produkciją ir pan. Ot zarazos doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2010 11 27, 13:31)
4u.gif  4u.gif  4u.gif danutei uz pirmoku pasiekimu lenteles. Oi kaip jos pravers!

Gaila nieks treciokams neturi tokiu lenteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(INEXS @ 2010 11 27, 20:47)
Gaila nieks treciokams neturi tokiu lenteliu smile.gif

ax.gif ir antrokams plius treciokams gerai butu
Atsakyti
SVEIKUTĖS
maždaug šimtas metų nerašiau į forumus ax.gif , nes šį rugsėjį po sūniuko auginimo atostogų pradėjau dirbti.... tai dar niekaip nesusiorganizuoju visuose "frontuose", bet užtikus jūsų paplepėjimus, nesusilaikiau mirksiukas.gif
matau, kad jūs labai draugiškos
gal ir aš galėčiau gauti siuntinuką apie adventą blush2.gif ax.gif
skolinga neliksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2010 11 27, 19:23)
ax.gif ir antrokams plius treciokams gerai butu

ir dar 4-okams ax.gif
Atsakyti
Labai šaunus projektas apie adventą. Yra užduotėlės savaitėms, bet ar neradau ketvirtos savaitės ar nėra? Gal kartais nematau?
Atsakyti
ninkute, ketvirtos savaitės ir nėra, nes adventinis laikotarpis mokykloj "užbaigiamas" anksčiau, kai mokinius išleidžiam atostogų. Projektas buvo įgyvendinamas 2007 m., tai tiek tų dienų/savaičių tais metais ir išėjo. Šiemet viena mano kolegė bandys dirbti pagal šią idėją, tai ir išeina trys savaitės.
Atsakyti