Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės

elimak7, as ka tik is pasto. pasitikrinamieji darbai 3 klasei kazkodel juodrasciuose.Isimt nebandziau, bijau ka sugadinti...
Papildyta:
jau atsirado ir prie gautuju biggrin.gif
Atsakyti
labai šaunios nuorodos bigsmile.gif , ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linius @ 2010 11 29, 18:51)
elimak7, as ka tik is pasto. pasitikrinamieji darbai 3 klasei kazkodel juodrasciuose.Isimt nebandziau, bijau ka sugadinti...
Papildyta:
jau atsirado ir prie gautuju  biggrin.gif

Prie gautųjų buvo tik viena dalis. Iš juodraščių ištraukiau ir patalpinau į gautuosius. Ten yra abi dalys. Manau tos pirmos nereikia, nes ten ne viskas. Bet tegul pati savininkė ištrina, jei mano, kad nereikalinga cool.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2010 11 29, 17:36)
sveikutes mergaites. buvau labai daug prisizadejusi, bet per savaitgali nieko nepadariau blush2.gif tai dabar nuskanavau ir i meciau i pasta pasitikrinamieji darbai treciai klasei. O kiseliovo testus 3iu 4kl. pasistengsiu ryt ikelti blush2.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tik su atidarymu kažkas ne taip... Ar jums atsisiunčia ir atsidaro normaliai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 29 lapkričio 2010 - 17:09
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 29, 19:02)
Prie gautųjų buvo tik viena dalis. Iš juodraščių ištraukiau ir patalpinau į gautuosius. Ten yra abi dalys. Manau tos pirmos nereikia, nes ten ne viskas. Bet tegul pati savininkė ištrina, jei mano, kad nereikalinga cool.gif

mergaites istrinkit kas nereikia, nes man maziulis ne visada leidzia sedeti ramiai prie kompo tai as kartais ir nepatikrinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elimak7 @ 2010 11 29, 17:09)
mergaites istrinkit kas nereikia, nes man maziulis ne visada leidzia sedeti ramiai prie kompo tai as kartais ir nepatikrinu ax.gif

Ačiū, ačiū 4u.gif

Lauksim ketvirtokų ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, Jau senokai beuzklydau, visokiu ideju pilna, tik darbuokis, Kibau i darbus, tik labai jau greitai ta diena prabega, nebespeju cia uzsukti, paplepeti. Vos speju suktis...
Atsakyti
Į paštą nusiunčiau: Siūlymai, kaip galima ruoštis Kalėdoms per Adventą. Tinka šeimoms, bendruomenėms. Gal panaudosite. Aš ir tėvam atšviečiau smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 29 lapkričio 2010 - 18:38
QUOTE(b.s @ 2010 11 29, 19:34)
Į paštą nusiunčiau: Siūlymai, kaip galima ruoštis Kalėdoms per Adventą. Tinka šeimoms, bendruomenėms. Gal panaudosite. Aš ir tėvam atšviečiau smile.gif  smile.gif  smile.gif

Prasidėjo Adventas. Pasipuošėme klasę advento kalendoriumi,vaikai labai patenkinti ir bandysime vykdyti Advento projektą. Ačiū visoms už šaunias idėjas. Jau lipdome vaidinimą. Gal kartais turite dainelių apie vilką?
Atsakyti
sveikutes smile.gif Gal kas galit imest i pasta Snieguole ir septyni nykstukai, nes taip dar ir nieks neatsiunte blush2.gif
Atsakyti
Pasidairiau pašte, o tos "snieguoles ir 7 nykštukų nėr", o gal aš nerandu?
Merginos, jau 47 psl. ko gero greit uždarys mūsų tema, nepalikit kai pradėsit kitą smile.gif
Jau ir pas mus prasideda puošimas langų, klasės ir ruošiamės vaidinimui. Šiandien pradėjo skaityti advento kalendorių, ryt aptarsim pirmuosius darbelius, kuriuos tėvai surašė. Labai įdomu, tas laikas toks ypatingas, darbo daug, bet labai smagus laukimas.

Įdedu pasaką "PELENĖ", tikiuosi pravers.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nonele: 29 lapkričio 2010 - 18:59
QUOTE(smilga1972 @ 2010 11 29, 19:06)
Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif Tik su atidarymu kažkas ne taip... Ar jums atsisiunčia ir atsidaro normaliai?

Ar tikrai neatidaro ?
Papildyta:
ikeliau jau ir kiseliovo testus 4 kl.
Atsakyti