Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario operacija

QUOTE(Meida @ 2006 02 02, 19:45)
Tai jusu vyrams nors uz duru leido stovet,o maniski nusiunte velniai zino kur unsure.gif  Paskui kazkokia kvaisa sesele is operacines nese vaika i naujagimiu palata (as buvau su pilna narkoze) ir pakeliui sutiko mano vyra. Tai ta durne ir klausia mano vyro- "ar cia tavo vaikas?". Vyras sako paziurejau,- lyg ir panasus ( doh.gif  biggrin.gif ),nu bet gi ne uz operacines duru stovejo,tai sako "nezinau...o kokia gimdyves pavarde?" Tai ta kvaisa sako "as nezinau" blink.gif  blink.gif  blink.gif  Ir nunese vaika prie visu kitu. Paskui leke vyras per ligonine vaiko ieskot lotuliukas.gif

Shakes...totali prieplauka megalol.gif gerai, kad dar vaika nuneshe, kur reikia...oj pasijuokiau
Atsakyti
2007 m. žurnale "Tavo vaikas" Nr.10 yra aprašytas išskirtinis fotoreportažas gimdymas iš arti apie cezario pjūvio operaciją, straipsnio pavadinimas "Žmogaus gimimas". Kaip tik yra pateiktas klausimas - kodėl vyrui neleidžiama būti šalia savo moters? "...dažniausiai vyras į operacinę neleidžiamas dėl sterilios, tai yra saugios, aplinkos. Jei vyras dalyvautų, reikėtų paipldomo personalo jam aprengti, palydėti, galų gale jį prižiūrėti per operaciją... Tiesa, privačių ligoninių gimdymo skyriuose vyrams leidžiama dalyvauti operacijoje." Komentaras - Vilniaus m. universitetinės ligoninės Gimdymo sk. vedėjo akušerio-ginekologo R. Juršėno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RVJ: 09 lapkričio 2007 - 09:31
Mano vyras visą laiką stovėjo prie stiklinės sienos ir visą operaciją stebėjo nuo - iki. Personalas bandė nuvyt tolyn, bet jis nepėsčias - pareiškė, kad tai ne operacinė ir jis turi teisę būt kur nori bigsmile.gif
Atsakyti
zinau kad nevisur leidzia bet kai kur tikrai leidzia kad tik noras butu bigsmile.gif
as jei man tektu tai patirt noreciau kas vyras butu kartu ir katik gymusi vaikiuka uzdetu teciui ant apnuogintos krutines jei neimanoma butu man uzseni tai praktikuojama,nes mano nuomone labai svarbu katik gymusiam vaikiukui jaust viena is tevu wub.gif
bet nebutina visiems sutikt su mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Kai dare cezario operacija,vyras trypciojo uz operacines duru.sake,kad girdejo kaip pravirko mazoji... Jei operacija butu planuota,manau,kad butu susitares su gyd ir butu buves salia manes. Kai lauksim antro, si varianta is anksto derinsim su gyd...
Atsakyti
manajim taip pat neleido dalyvauti schmoll.gif abu kartus buvo uz duru net prie operacines neprileido su pirmuoju o su antru tai leido buti prie stiklo ir viskas
Atsakyti
Cezaris buvo neplanuotas, i operacine vyro neileido operacijos metu... O tik "sutvarke" po operacijos tai ir vyra ileido trumpam isitikint jog viskas gerai, nes akuseres juokavo kad dar 5 min ir butu pats isiverzes i operacine lotuliukas.gif lotuliukas.gif o pooperacinej galejo but kiek norejo... smile.gif
Atsakyti
I operacine neileido, nors iki tol, kol manem, kad gimdysiu pati, vyras buvo salia. Taciau maniskis surado vieta, kur viska stebejo pro stikla. As paskui ji bariau, kodel ziurejo, vaizdelis tikrai turbut buvo siurpokas ( ka pats patvirtino ), bet jis pasake, kad jam ziureti buvo ne taip baisu, kaip neziureti, nes mate daktaru reakcija, (nieks nepanikuoja, vadinasi viskas klostosi gerai). Dukryte jis pirmas is veidelio pamate. As tik isgirdau klyksma ir pamaciau jos uzpakaliuka, paskui staigiai ja nunese, turejau klausti, kas gime. unsure.gif
Atsakyti
na nelabai suprantu ka gali vyras padaryti per operacija????????/ g.gif
juk mamoms neskauda, joms nereikia padeti gimdyti. o tam kad tik butu tai salia tai manau kad namuose ir palatoje su vaikiuku gali buti kiek tik nori wub.gif
Atsakyti
Man buvo neplaninis Cezaris ir vyrui neleido i operacine. Nedaug jis ir butu ten padejes tiesa sakant. Be to ir nenoreciau, kad jis mane matytu prapjauta. Paciai nelabai malonu ziureti i pjuvio vieta ( tiesa pasakius, nepykit kitos mamos uz palyginima, jauciausi kaip kokia skersta mesa, tartum mano kuna paeme, prapjove, susiuvo kaip... ai tiek tos, nesileisiui visokius palyginimus), o jei butu dar ir operacinej, tai paskui kompleksuociau. Girdejau vieno vyro, dalyvavusio CP metu, tai jis sake- "gaila man buvo ziureti i savo zmona. Skerde ja kaip kokia kiaule". Man tai labai isireze atmintin blush2.gif
Atsakyti
Kad i operacine leistu, tai pirma kart girdziu, bet ir tas stiklas pro kuri galima ziureti ne visose ligoninese yra manau.
Mano operacija nebuvo planine, tai paskambinau tik gryzus is operacines, tai buvo didziule staigmena, leke nakti apsiasarojas pas mus.(operacijos laukem sekancia diena)
Drauge operavo 2 kartus, tai viena kart leido per stikla ziureti, o antra ir to neleido
Atsakyti
Maniškio taip pat neleido
Atsakyti