As nesenai turejau CZ. taigi galiu pasakyt planinis jis ar ne, vyram nera ten ko dalyvaut
visu pirma tai yra normali operacija, visu antra ir paciai geriau. Kol buvau
man irgi atrode kad laaabai reikia, jog operacijoj MB butu. Bet patikekit manm, kai guli ant operacines stalo, ne tas galvoj buna.

su viemu kudikeliu operacija buvo neplanine o su antru planine bet nei su vienu nei su antru vyrui neleido i operacine

man dare cezari su pilna narkoze, o vyru neleidzia manau todel kad tai yra rimta operacija ir manau tikrai ziauru butu matyti vyrui kaip pjauna jo zmona

QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2009 08 05, 11:40)
O kodel neleidzia vyrui? Butu gerai, jei jis galetu vakeli paimti po to. Ar kas darete su pilna narkoze?
Kaip tai kodel? Juk tai operacija. Vyro ten maziausiai reikia, aplink buna daugybe personalo.
Klausmas, ar tas vyras norės dalyvauti operacijoje, na, nebent jis chirurgas
o vaikutį paduoda vyrui išnešus iš operacinės, bent jau man taip buvo.

QUOTE(doremifasolasi @ 2009 08 13, 20:15)
Klausmas, ar tas vyras norės dalyvauti operacijoje, na, nebent jis chirurgas

O ar galima narkozes rūsi paciai pasirinkti?aš pvz tik pilnos norėčiau,epidūrinė man baisu
QUOTE(heracija @ 2009 08 17, 10:46)
O ar galima narkozes rūsi paciai pasirinkti?aš pvz tik pilnos norėčiau,epidūrinė man baisu
Pries operacija buvo uzejusi anesteziologe, tai klause kokios noriu, leido rinktis

Sveikos norejau paklausti ar nors vienai is jusu tas planinis cezaris buvo savo noru, na ta prasme ne del sveikatos sutrikimu ir butinybes daryti CZ, o tiesiog, kad taip nusprendet, noreciau zinoti pas koki gyd. daretes ir ar taip aplamai imanoma, aciu uz atsakyma, turbut i AZ tokia info apie gyd. Dabar labai kamuoja klausimas kaip gimdyti, nes i klausima cezaris ar naturalus gimdymas? cituoju akuseres-ginekologes zodzius: "Vienareikšmiškai atsakyti negalima. Yra atlikta daug studijų, parašyta daug mokslinių darbų šia tema, tačiau konkretaus, moksliniais įrodymais pagrįsto atsakymo taip niekas ir nepateikė."
tai manau ir naturalus gimdymas ir CZ turi savu pliusu ir savu minusu, o rizika, kad kazkas pakenks kudikiui ar mamai, lygiai taip pat, kaip naturalus gimdymas gali irgi net labai pakenkt kudikiui ir mamai. Cia iskart ginuosi
nuo tu, kurios gal but, prades mane smekti ir mokyt, kad kaip negalima daryti CZ, kaip tai kenkia ir visi likusieji bla bla bla.,
tai manau ir naturalus gimdymas ir CZ turi savu pliusu ir savu minusu, o rizika, kad kazkas pakenks kudikiui ar mamai, lygiai taip pat, kaip naturalus gimdymas gali irgi net labai pakenkt kudikiui ir mamai. Cia iskart ginuosi

Man dare skubia CP operacija tai vyro neleido i operacine , bet vaika tik isnese is operacines iskart parode vyrui.
Man buvo planinė CP, vyrui dalyvaut neleido. Lelytę išneštą iš operacinės parodė ir toliau jis buvo su ja kol mane sutvarkė.