Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario operacija

QUOTE(Kikile @ 2011 05 18, 05:30)
Dalyvavimas ar nedalyvavimas gimdyme tikrai nera joks rodiklis, kalbantis apie santykiu stipruma seimoje, kaip teige MichGirl.

o man atrodo visai kitaip, bet gi nesakau, kad as teisi, sakau tik kaip man atrodo:)

del to, kad sakei vyras padet negali, tai man atrodo gali, juk paprastas palaikymas uz rankos, galvos paglostymas, ar zodinis padrasinimas is vyro daug reiskia.
Atsakyti
Pas mane 2 cezariai buvo, pirmas neplanuotas, tai del vyro dalyvavimo net nepaklausem, bet tada tai labai liudna buvo vienai (poto kai planavaom viska visai kitaip), verkaiu ant stalo ir asaru nebuvo kam nuvalyt, o neseniai buvo antras, tai daktaras, aukstu pareigu, jokiu budu neleido vyrui dalyvauti, tai kaip cia dabar iseina, gimdziau VGN, gerai kad nors susitarem del vyro buvimo tam kambariuke, kur vaikiuka atnesa tvarkyti po gimimo.
Atsakyti
QUOTE(Teslike;) @ 2011 05 23, 14:59)
Pas mane 2 cezariai buvo, pirmas neplanuotas, tai del vyro dalyvavimo net nepaklausem, bet tada tai labai liudna buvo vienai (poto kai planavaom viska visai kitaip), verkaiu ant stalo ir asaru nebuvo kam nuvalyt, o neseniai buvo antras, tai daktaras, aukstu pareigu, jokiu budu neleido vyrui dalyvauti, tai kaip cia dabar iseina, gimdziau VGN, gerai kad nors susitarem del vyro buvimo tam kambariuke, kur vaikiuka atnesa tvarkyti po gimimo.

lietuvoj kiek suprantu tas nera labai populiaru gal....man tai dubline dare, tai vyrui iskarto pasiule....
Atsakyti
Siauliuose nesiule, o vyras ir nesiverze
Atsakyti
QUOTE(Kursuotoja @ 2011 05 26, 13:06)
Siauliuose nesiule, o vyras ir nesiverze

Kai man dare Siauliuose cezari 2009 metais ir vyras uzsimine apie galimybe dalyvauti kartu, tai gydytojas atreze trumpai - drutai :"Dar ko prisigalvosit?!" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citroen: 29 gegužės 2011 - 14:31
QUOTE(citroen @ 2011 05 29, 15:31)
Kai man dare Siauliuose cezari 2009 metais ir vyras uzsimine apie galimybe dalyvauti kartu, tai gydytojas atreze trumpai - drutai :"Dar ko prisigalvosit?!"  doh.gif

tai sakau lietuvoj, tas reikalas nelabai populiarus dar g.gif
Atsakyti
man irgi kai pirma cp LT kaune dare, tai ne per kur neleido vyrui dalyvauti, net linijos raudonos, ant grindu nupiestos, perzengti neleido doh.gif
dbr cp darys airijoj, bus matyt ar leis ar ne,tikiuosi, kad leis rolleyes.gif
juk kaip malonu turetu buti, kai abu vienu metu leliuka pamatyti turetume galimybe... ax.gif
o naturaliam gimdyme, tai nzn... juk nebutina per pati stumima dalyvauti, bet bent kol saremiaujama manau tikrai vyras padetu mirksiukas.gif paskui galetu iseiti, jei nenoretu buti... blush2.gif
Atsakyti
maniskiui patys daktarai pasiule dalyvauti, mes net tokios minties iki tol neturejom...paskutine minute tik suzinojom , kad dalyvaus...mane i operacine isvede, o ji ruostis persirengti....tik sakau fotika pasiimkit, nes pooperacinej palatoj paskui leli pafotkinti galesit, mes nezinojom tai neturejom....
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2011 05 31, 17:21)
tai sakau lietuvoj, tas reikalas nelabai populiarus dar g.gif

Perskaičius temą nuo pradžios, vis svarsčiau - kur čia tokie stebuklai vyksta, kad vyrui leidžia CP metu dalyvaut, nes nesimatė pasisakančiųjų gyv vietos įrašytos. Dabar truputį aiškiau.
Bet šiaip įdomu: ar išvis LT yra tokių ligoninių, kur leidžia vyrui CP operacijos metu dalyvauti? (įdomu ne šiaip sau, bet aktualu ax.gif ). Nes man ir buvo didžiausias stresas būti atskirtai ir nuo vyro, ir nuo vaikų (ekstrinis cezaris gimdant dvynius) ilgą laiką, tad labiausiai to ir bijau, kai vėl CP gresia...
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2011 07 14, 14:31)
Bet šiaip įdomu: ar išvis LT yra tokių ligoninių, kur leidžia vyrui CP operacijos metu dalyvauti? (įdomu ne šiaip sau, bet aktualu ax.gif ). Nes man ir buvo didžiausias stresas būti atskirtai ir nuo vyro, ir nuo vaikų (ekstrinis cezaris gimdant dvynius) ilgą laiką, tad labiausiai to ir bijau, kai vėl CP gresia...

Pas mane irgi CP metu niekas net neleido dalyvauti, nors prašiau blush2.gif Tad vyrui teko tik už durų mūsų laukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Restar @ 2011 07 14, 14:31)
Perskaičius temą nuo pradžios, vis svarsčiau - kur čia tokie stebuklai vyksta, kad vyrui leidžia CP metu dalyvaut, nes nesimatė pasisakančiųjų gyv vietos įrašytos. Dabar truputį aiškiau.

man tai dubline cezari dare...ir mes net negalvojom apie vyro dalyvavima, nes nebuvau perlabioausiai to girdejus, kad galima...bet belaukiant kol mane ruose palatoj sesele pasiule vyrui...tai mes nustebom, bet aisku sutikom... thumbup.gif
Atsakyti
Kokie dar dalyvavimai per cezari? Nuprotejo pasaulis....
Atsakyti