Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario operacija

Zinoma dalyvavo, tiek gimdyme dickes, tiek dvynuku CP, kaip gi kitaip? Abieju vaikai juk..... Keista, kad sakai, butum nepasigedus, man rodos artimiausio zmogaus palaikymas ir buvo as salia yra ypac svarbu. Kadangi Mano CP buvo neplanuotas ir as tiesiog soke buvau, kad teko ji daryti, tai vyras butent labiausiai ir padejo nuo realybes neatitolti, nes kitaip tik isterishkai zliumbiau doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MichGirl: 09 gegužės 2011 - 21:31
Nedalyvavo nei viename iš trijų cezarių. Ir nepasigedau. Man svarbesnis buvo dalyvavimas profesionalios medikų komandos.
Atsakyti
Labai norejau, kad dalyvautu, ir dalyvavo gimstant antrajam, ir dalyvaus gimstant treciam leliukui - jau nusprende, tiksliau net minciu kitu nera.
Man svarbu, kad kartu pasitiktume savo vaika, kad butent jis mane kalbintu operacijos metu, laikytu ranka, nosi pakasytu biggrin.gif Ne taip baisu buvo, ir jis jautesi viso ko dalimi. Kai leliukas jau buvo ispakuotas, kartu isgirdom jo pirma riksma, pamateme, ir tuomet jau MB ji lydejo ir apziurint ir sutvarkant, o po to i palata nusinese, laukti manes. Atvaziuoju - dedi, laiko ant ranku... wub.gif Ai kazkaip man labai norejosi buti nuo iki kartu..
Del operacijos - nieko jis ten nemato schmoll.gif sirma auksta uzdengta, o ir nesicekavino - i mane ziurejo tongue.gif
Taip kad as - UZ.
Atsakyti
man tai irgi labai patiko kai kartu leliu pabuciavom:)) galiu drasiai sakyti, jog ta operacija tikrai buvo ipatinga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nors sakau buciau vyro ir nepasigedus nes labai dideli palaikyma gavau is personalo, pastoviai jie mane kalbino o ne vyras...manau uzsienio medikai tuo ir pasizymi g.gif
Atsakyti
man kai padare epidura ir bande jau pjauti-jokiu sirmu nebuvo,galva pakeliau ir sakau ,,as jauciu kaip pjaunat'',visi suziuro sako negali buti-dar karta ciiiirkst peiliu-as vel-jauciu kaip pjaunat,tada greitai i vena narkoze ir nieko nebejauciau-nei rankyciu,nei kojyciu.... biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmucka @ 2011 05 10, 17:31)
man kai padare epidura ir bande jau pjauti-jokiu sirmu nebuvo,galva pakeliau ir sakau ,,as jauciu kaip pjaunat'',visi suziuro sako negali buti-dar karta ciiiirkst peiliu-as vel-jauciu kaip pjaunat,tada greitai i vena narkoze ir nieko nebejauciau-nei rankyciu,nei kojyciu....  biggrin.gif  ax.gif

man cezaris irgi negaliu pasakyti kad buvo neskausmingas, bet mane ispejo sako jausi viska , kaip tave liecia , kaip pjauna, bet tai nebus skausmas kurio negalima istverti...taip ir buvo, vietomis buvo labai nemalonu, vietomis normaliai, o kartais net isikibti reikejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2011 05 10, 06:35)
Nedalyvavo nei viename iš trijų cezarių. Ir nepasigedau. Man svarbesnis buvo dalyvavimas profesionalios medikų komandos.

nu jau, kad parasei, lyg kazkuo susije butu vyro dalyvavimas ir mediku. Apie medikus niekas cia gi net nesneka smile.gif O nenoret su vyru pasidalint i pasauli ateinancio bendro kudikio akimirku, tai ka as zinau....
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 05 11, 00:09)
nu jau, kad parasei, lyg kazkuo susije butu vyro dalyvavimas ir mediku. Apie medikus niekas cia gi net nesneka smile.gif O nenoret su vyru pasidalint i pasauli ateinancio bendro kudikio akimirku, tai ka as zinau....

tai kad daug vyru to nenori g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2011 05 12, 12:29)
tai kad daug vyru to nenori g.gif

visa laime nepazistu ne vieno tokio, nezinau ne vienos seimos draugu tarpe kur vyras nenorejo dalyvauti vaiko gimime.... jei maniskis nenoretu tokiais dalykais dalintis tai ir mano vyru nebutu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 05 12, 20:56)
visa laime nepazistu ne vieno tokio, nezinau ne vienos seimos draugu tarpe kur vyras nenorejo dalyvauti vaiko gimime.... jei maniskis nenoretu tokiais dalykais dalintis tai ir mano vyru nebutu smile.gif

oho thumbup.gif nu super tada ...nes mano tarpe, tai pas draugiu mazuma pas ka vyrai dalyvavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2011 05 12, 15:26)
oho thumbup.gif nu super tada ...nes mano tarpe, tai pas draugiu mazuma pas ka vyrai dalyvavo g.gif

gaila... kazkaip man rodos siek tiek artumo santykiuose tokiuose truksta, kad vyras nenori su zmona tokia akimirka buti (juk nebutina tarp koju ziureti ar operacijos metu pjuvius matyti)...
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2011 05 12, 23:14)
gaila... kazkaip man rodos siek tiek artumo santykiuose tokiuose truksta, kad vyras nenori su zmona tokia akimirka buti (juk nebutina tarp koju ziureti ar operacijos metu pjuvius matyti)...

pas mane vyras gimdyme tikrai nebutu dalyvaves iskarto pasake blink.gif
Atsakyti