Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

Sveikos likimo drauges smile.gif
Vargstu ir as su pienlige, man pienlige buvo pasireiskus pries pora metu, bet praejo savaime. O dabar atsirado isskyru ir kvapas - nuejau privaciai, tai nustate vaginoze, gydziausi nuo jos, tada vel tikrinausi - pasirodo atsirado grybas (pienlige), tai gydytoja net negalejo nustatyti ar pasveikau nuo vaginozes. Baigiau ir ta gydymo kursa ir pagaliau mano tepinelis normos ribose. keista bet po 2d pajutau niezuli ir gausias isskyras - ne velnio nepasveikau. Skaitineju jusu patarimus ir nusprendziau maziau valgyti saldumynu, niekada nemegau kefyro ar jogurto, bet dabar ji mielai valgau. Dar pradejau stiprinti organizma vitaminais ir isgeriu geruju bakteriju. Tikiuosi siokio tokio pagerejimo, nes kaip matau vaikscioti pas ginekologa bergzdzias reikalas. g.gif

Norejau paklausti, planuoju pastoti, ar pienlige gali kaip nors tai itakoti?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2011 07 27, 18:03)

Norejau paklausti, planuoju pastoti, ar pienlige gali kaip nors tai itakoti?


esu girdėjus, kad netinkamas pH gali įtakoti pastojimui..

aš dabar naudoju tokias Gynocaps kapsules.. tai jau kelios dienos, o pagerėjimas tai vos vos.. anksčiau buvau bandžius kitokias, tabletes, nepamenu pavadinimo, tai žymiai geriau būdavo. bet sunaudosiu ir šitas. čia ryte vakare reik po vieną įsidėt..
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2011 01 13, 12:31)
ziuriu as ne viena  verysad.gif
beje, isskiros pas mane pastoviai, gan gausios ir baltos, yra ir kvapas nelebai malonus, prausiuos aciu devui ne kas pora valandu, o uztenka ryte ir vakare  unsure.gif  bet kai buvau pas gine, isgirdau tik tiek, kad isskiros pagausiejusios, bet jokios pienliges nera...  g.gif
kas tada tai gali buti...


Mano situacija lygiai ta pati. Jokio perstejimo, tik baltos isskyros. Taciau, kiekviena karta, kai padaro tepineli grybu visgi randa doh.gif .
Tik dabar gine israse KT del cistu ir itarimu del endometriozes ir pirma menesi atsirado niezejimas doh.gif . Pabandysiu panaudot nistatin zvakutes ( senovinis budas gydyti pienlige), nes lomexin esu naudojusi begalybe kartu, padedavo trumpam, o kaina kandziojasi. Nistatin zvakuciu galima gauti kalvariju turguje uz 8lt. Tikiuosi, kad pades, nors pienlige gali sukelt ir KT, bet ju mest gi negaliu unsure.gif .
O mano stazas kovos jau 2m, pusmeti gyvenau jau gana ramiai, tik su isskyrom, tai jau zinokit net nebgydziau, buvau paluzus.
O dar girdejau, kad grybus naikina gvazdikeliai, todel tris kartus dienoje pries valgi geriu maltu gvazdikeliu, teta si recepta pasake. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ragana_ir_lietus: 28 liepos 2011 - 18:25
Kas per gvazdikeliu receptas ? prasau pasidalinti 4u.gif
Atsakyti
Maltus gvazdikelius reikia gerti pries valgi po puse saukstuko tris kartus per diena 14 dienu. Zinoma uzsigeriant vandeniu. Man dar viena vaistininke sake, kad reikia ryte pries valgi isgerti sauksta obuoliu sidro. Bet as taip ir nesuprantu grybai megsta sarmine aplinka ar rugstine g.gif .
Atsakyti
O beje gal kuri darete candida grybu atsparuma antibiotikams? Man gydytoja liepe pasidaryti, nuejau i sorpo centra, tie paeme tepineli, rado candida, o atsparumo antibiotikams nepadare. Pasiutau, bet paaiskino, kad "jie nebedaro, nes nera tikslo". Zinoma galejo is anksto pranest, nes ismeciau 100lt i bala doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ir_lietus @ 2011 07 29, 11:04)
Maltus gvazdikelius reikia gerti pries valgi po puse saukstuko tris kartus per diena 14 dienu. Zinoma uzsigeriant vandeniu. Man dar viena vaistininke sake, kad reikia ryte pries valgi isgerti sauksta obuoliu sidro. Bet as taip ir nesuprantu grybai megsta sarmine aplinka ar rugstine  g.gif .


Kiek aš aiškinausi, tai grybai veisiasi šarminėj aplinkoj. Bet ta šarmų-rūgščių pusiausvyra sudėtingas dalykas, čia kaip su riebaluotis linkusiais plaukais - kuo dažniau juos plauni, organizmas reaguoja į tai kaip į išsausėjimą ir skubiai išskiria riebalus, dar greičiau ir daugiau. Gal kažkas panašaus ir antram gale dedasi - jei tiesiogiai rūgštini, tai sulauki šarminio atsako. Čia jau mano pamąstymai, nežinau, ar tikrai taip.

O gvazdikėliai ir obuolių sidras sukuria netinkamą aplinką grybams žarnyne, panaši maisto papildo "Dida" sudėtis, ten gvazdikėliai ir dar visokie prieskoniai. Naikinau žarnyne grybus gydytojų priežiūroje, ilgai gėriau dar ir gerąsias bakterijas su grybais. Po to, kai mikroflora žarnyne susitvarkė dar pusmetį pienligės ir vaginozės kankino. Bet, manau, žarnyne tuos brudus būtinai reikia išnaikint ir tik tada tikėtis gerėjimo. Ir tai neiškart. Bet kai visi tie malonumai užsitęsia metais, tai kas belieka.

Noris pabaigt optimistine gaida - kažkodėl man atrodo, kad būsiu ilgesniam laikui atsikračius ta bjaurastim, nors dar tik geras mėnuo praėjo. Ir ne visoms turi būti taip sudėtingai, kaip man - gal jums užteks paprastesnių priemonių ir nereiks tiek ilgai kankintis.
Atsakyti
Senmergiuk,
o pas koki gydytoja ejai? Nes as jau baigiu uzknisti ir savo gine ir savo seimos gydytoja, kuri jau nebenori siuntimu man pas gine rasyt doh.gif .
O dabar isvis sienom lipu, perstejimas ziaurus, kadangi esu atostogose, negaliu pas gydytoja nueiti doh.gif . Nebezinau ar man pienlige, ar siaip koks uzdegimas, nes nistatin nepadeda doh.gif
Atsakyti
na jungiuosi ir as i jusu bureli verysad.gif nezinau man pienlige,BV ar siaip koks grybas unsure.gif kelis men.buvo tik varskes isskyros ir nemalonus kvapas,o stai vakar po mmm atsirado niezulys ir patinimas,jau issigandau,tai prasiploviau medetkom,panaudojau arbatmedzio ea ir niezuli su patinimu man iskarto nueme vagisan kremukas thumbup.gif siandien geriau,bet isskyros tebera. kiek supratau is tepinelio nelabai yra naudos,tai koki tyrima rekomenduotumet?
Atsakyti
O kodel is tepinelio nera naudos g.gif . Taigi jis parodo yra grybu ar nera
Atsakyti
QUOTE(Ragana_ir_lietus @ 2011 07 31, 21:46)
Senmergiuk,
o pas koki gydytoja ejai? Nes as jau baigiu uzknisti ir savo gine ir savo seimos gydytoja, kuri jau nebenori siuntimu man pas gine rasyt  doh.gif .
O dabar isvis sienom lipu, perstejimas ziaurus, kadangi esu atostogose, negaliu pas gydytoja nueiti  doh.gif . Nebezinau ar man pienlige, ar siaip koks uzdegimas, nes nistatin nepadeda  doh.gif


Pas ginekologus tai gal kokius keturis vaikščiojau, bet kol dasivariau iki to, kad nebepadėjo geriamas flukanazolis, niekas nežiūrėjo į uždegimą kaip daugkartinį reiškinį, visi gydė tam kartui, duodavo pasiskaityt kokią reklaminę vaistų knygutę apie tai, kad reikia sintetinių apatinių nenešiot, ir viskas. Gyvenu Šiauliuose, nežinau, ar tau mano informacija naudinga. Pati protingiausia ginekologė, pas kurią buvau privačiai - Žymantienė-Peršina. Bet ir ji ne kaži kiek padėjo.

Žarnyno gydyt vaikščiojau pas gastroenterologę G. Acutę, skydliaukės tirtis pas Baltrušaitienę. Jei nuolatos kartojasi pienligė, pasitikrink dėl diabeto ir skydliaukės. Diabetas nusilpnina organizmo atsparumą, gali būti jo užslėpta forma, kai nieko nejauti blogo.

Čia vis investicijos į ateitį, o kai niežti, tai norisi atsikratyti tų bjaurių pojūčių nieko nelaukiant. Gydytoja man rekomendavo Macmirror Complex vaginalines kapsules, veikia ir grybus, ir bakterijas, nesunaikina gerosios mikrofloros. Bet mane nuo jų sualergizavo, po to urologas išaiškino, kad vienos iš veikliųjų medžiagų molekulės kažkokios aštriais kampais, yra tikimybė, kad gali suerzinti ilgalaikio vaistų vartojimo nuvargintą odą. Tada aš naudojau Octenisept purškalą, makšties aplikatorių užsisakiau internetu. O odą tepiau bičių pikio aliejumi, labai sušvelnina suerzintas vietas.

Tepinėlis parodo grybo buvimą, nerodo bakterijų. Bet daryti jį reikia dar nepradėjus naudoti tepalų ir vaginalinių kapsulių, esu gavusi barti nuo ginekologės, kai atėjau lomexinu pasitepusi. Tepinėlis tada neinformatyvus. Tantum Rosa apsiplauti galima, jis tik rūgštinę terpę pakeičia, grybų neišžudo, tepinėlis juos parodo.
Atsakyti
Senmergiuk,
kaip pazistama doh.gif . Man su gydytojais tas pats. Nuejau oas nauja gine, tai isvis nepatikejo manim doh.gif .
Flukonozolis taip pat nepadeda ne velnio. Macmiror padeda tam kartui, po 2 sav tas pats velnias doh.gif . Tik baisiai brangus bjaurybe, noriu pirmiausia pas gydytoja nuvaryt, tada paziuret, ka ji pasakys, kol kas nystatin naudoju. Siandien perstejimo beveik nebejauciu, uztat prasidejo kraujavimas ar kazkas neaiskaus, o KT dar dvi tabletes liko, bet pirma menesi geriu, tai gal del to unsure.gif . Tikiuosi cia ne nuo grybo ar uzdegimo , nes anksciau ir nuo jo kraujuodavau doh.gif .
Pabandysiu ir as pas gastro gydytoja patekt, tik bijau, kad gydytojas nesakytu, jog siknoj slieku ieskau.
Aciu labai tau uz informacija 4u.gif . Saunole, kad issigydei 4u.gif .
Atsakyti