sveikos, prieš porą metų nusprendžiau, kad turiu pienligę.. šiaip niekad neperštėjo, neskaudėjo ir jokių požymių, apart kad kaikuriomis mėnesio dienomis padaugėja balsvų gleivių, bet blogiausia - kvapas man ten smarkiai nepatinka

nors prausiuosi ryte ir vakare, prieš prausimąsi ir net po jo, palietus truputį giliau ir pauosčius pirštuką - fui fui :/ tai dėl to galvoju, kad kažkas negerai. porą kart esu naudoju pieno rūgšties bakterijų, tai padėdavo tol, kol jas naudojau..
šiaip sako, kad turi būt kaip varškės išskyros, bet jokių grūdelių nėra :/ tiesiog gleivės, bet baltos ir ne tokios tąsios. na, nežinau, kaip paaiškint..
dėl šitos savo problemėlės, prieš kiekvieną
karštą vakarą, kai žinau, kad liksiu nakvot pas MB, prasiplaunu ir vidų su vandenuku, kad sumažėtų tų baltų gleivių.. žinau, kad negerai,nes per dažnai du kartai į savaitę tai daryt, bet kitaip negaliu

kompleksuoju, ir negalėčiau tada atsipalaiduot :/
dar vienas pastebėjimas: kai prasiplaunu ir giliau vakare, tai ryte jau vėl būna nemalonumai, o jei prasiplaunu ir būnu pas MB (pabaiga būna viduje...) tai kitą rytą ir net visą dieną viskas būna gerai!
kažkur skaičiau, kad sperma yra šarminė, tai gal tada pas mane per daug tų rūgšties bakterijų? ai, jau nebežinau nei ką galvot.. pas ginę gėda eit

išdurnins, kad tiek laiko laukiau, ir kad dar pati sau kenkiu su savo elgesiu..