kas blogiausia gali nutikti kasdien prasiplaunant makštį vandeniu?
niekaip man ta pienligė nedingsta. pas mane tik nemalonaus kvapo baltos išskyros, bet ne varškės, o skystesnės. nu aš negaliu su tokiom būt, kai tik pajaučiu, kad biški ne taip, iškart einu prasiplaut, ira tada porai dienų nėr tiek išskyrų, bet kvapas vistiek nepatinka. na, tiesą sakant niekad gyvenime jis man nepatiko, kaip ir vyriški lytiniai kvapai, kad ir nusiprausus. gal esu per jautri kvapams? nors sako, kad moterų išskyros neturi turėt kvapo. o aš tikrai jaučiu pas save, ir man nepatinka jis.
kai panaudoju gerasias bakterijas bent 3 dienas, tada tom dienom pagerėja, netgi kvapas kitoks pasidaro. bet tik nustojus naudot, vėl tas pats.
pas gydytojus neprisiruošiu nueit

kai nieko neskauda, tai kažkaip proto mažai, kad prisiregistruot.. beto, netikiu, kad padės.
geriu KT. nors ir prieš KT buvo panašiai, tik neturėjau lytinių santykių, tai ne taip pergyvendavau, ir ne tiek ten lįsdavau, o dabar prieš kiekvieną lyt aktą nueinu į vonią. kartais būna, kad 3-4d iš eilės, bet šiaip per savaitę 2kart tai mažiausiai visad. greitu metu apsigyvensiu su MB, tai kas bus? kasdien teks

kad ir neplanuosiu tą naktį seksiuko, bet juk visad turiu būt pasiruošus tam..
dėl to galvoju, ką dar blogesnio galiu prisidirbti su tokiu dažnu plovimu..?