Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Steffany @ 2011 10 15, 20:15)
Pati kuo toliau skaitau tuo labiau suvokiu, kad ieškau sėdimojoj sliekų atsiprašant. Nes man neperšti, neniežti, išskyrų nedaug ir jos, pagal aprašymus

tai laiminga dar esi smile.gif nu juokas pro ašaras.
Aš susigyvenau su savo pienlige, pavalgau saldumynų, pavartojų alkoholio ir baudžia ji mane tada...ramu buvo tik neštumo ir maitinimo periodu, tikėjausi nebegrįš, bet veltui. Man niežėjimą kažkiek nuima taukmedžio sviestas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(calykusu @ 2011 10 15, 22:03)
tai laiminga dar esi smile.gif  nu juokas pro ašaras.
Aš susigyvenau su savo pienlige, pavalgau saldumynų, pavartojų alkoholio ir baudžia ji mane tada...ramu buvo tik neštumo ir maitinimo periodu, tikėjausi nebegrįš, bet veltui. Man niežėjimą kažkiek nuima taukmedžio sviestas 4u.gif


Oj čia jokių ašarų nėra. Aš kai pasiskaitau kitų vargus, tai man gėda savo `problemomis` čia apkrovinėti žmones blush2.gif

Aš tik siūlau nesusigyventi su pienlige. Žinau, man lengva kalbėt, o Jums jau turbūt ir rankos svyra, bet ir čia pasiskaitai istorijų, kai kankinasi moterys 3-7 metus ir galiausiai atranda kas tinka, kas netinka.

Gal tikrai reikėtų ilgojo gydymo? Šešių mėnesių ar kiek ten vaistais plius griežta dieta? rolleyes.gif Nors turbūt jau ir tas išbandyta.. Gaila daugiau patarimų neturiu verysad.gif

O apie taukmedžio sviestą nė negirdėjau. Eisiu pagoogle'insiu bigsmile.gif
Atsakyti
merginos, padėkite, nes pirmą kartą taip..nžn ar čia pienligė - prasidėjo pirmiausia didelis niežėjimas, po to paraud žiauriai o lytinės lūpos, kai šlapinausi skudėjo ir iki dabar dar trupučiuką paskausta, perštėjo tai ir sėdint ir gulint ir vaikštant,, išskyros panašios į varškės gumuliukus ir toks rūgštus kvapas.. nusipirkau lomexin zvakučių, 2 sunaudojau.. bet pagerėjimas tik pusėtinas, dingo niežėjimas ir perštėjimas, tik kai šlapinuosi, dar paperšti truputi, palietus lūpas suskausta., diegia dešinėje pusėje šoną ir skausmas plinta į nugarą..... bet jau visa savaitė taip..ar gali taip ilgai tęstis? pas gydytoją tik pateksiu ateinantį penktadieni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo buliuke: 16 spalio 2011 - 15:41
QUOTE(buliuke @ 2011 10 16, 16:38)
merginos, padėkite, nes pirmą kartą taip..nžn ar čia pienligė - prasidėjo  pirmiausia  didelis niežėjimas, po to paraud žiauriai o lytinės lūpos,  kai šlapinausi skudėjo ir iki  dabar dar trupučiuką paskausta,  perštėjo tai ir sėdint ir gulint ir vaikštant,, išskyros panašios į varškės gumuliukus ir toks rūgštus kvapas.. nusipirkau  lomexin  zvakučių,  2 sunaudojau.. bet pagerėjimas tik pusėtinas,  dingo niežėjimas ir perštėjimas, tik kai  šlapinuosi, dar paperšti truputi, palietus  lūpas suskausta., diegia dešinėje pusėje šoną ir skausmas plinta  į nugarą..... bet jau  visa savaitė taip..ar gali taip ilgai tęstis? pas gydytoją tik pateksiu ateinantį penktadieni.


Pagal požymius sakyčiau pienligė. Tik tie visi skausmai šonuose ir nugaroje mane paglumino. Nebent čia ūmus ir stiprus grybas pas tave. Kita vertus, jeigu skauda šlapinantis ir skauda ten kur inkstai - gali būti ir šlapimo pūslės/inkstų uždegimas

Lomexin'o naudojai 200mg ar 600mg žvakutes? Nes pirmųjų reikia tris suvartoti.

Tęstis tai gali ir dar labai ilgai. Bet gal pradžioje reikėtų pamėginti pakliūti pas šeimos gydytoją? Nes gal tie diegliai šonuose ir nugaroje su pienlige nesusiję?

O visus patinimus turbūt reikėtų mėgint apsiplovimais raminti: arbatomis, sodos tirpalu, tantum rosa milteliais, kalio permanganatu ir panašiais - perverskit šitą ar senesnę pienligės temą - ten tų patarimų milijonai 4u.gif

Atsakyti
Sunaudojau 600 mg Lomexino žvakutes, viskas buvo gerai..po kelių dienų ir vėl gryžo pienligė ppas mane..išskyros varškinės, vėl niežėjimas, perštėjimas..kad pienligė tai paliudino ir gydytoja, bet ar gali taip greitai vėl atsikartoti?
Atsakyti
QUOTE(buliuke @ 2011 10 18, 16:23)
Sunaudojau  600 mg Lomexino žvakutes, viskas buvo gerai..po kelių dienų ir vėl gryžo pienligė ppas mane..išskyros  varškinės,  vėl  niežėjimas, perštėjimas..kad pienligė tai paliudino ir gydytoja, bet  ar gali taip greitai vėl atsikartoti?


Ta zaraza kai laisvo oro direktorius - viska gali lotuliukas.gif Juokas pro asaras.

Jeigu taip greitai atsinaujino, tai matyt Lomexin'ui tavo grybas atsparus. Reiketu isauginti paseli ir paziureti, kas yra grybo sukelejas ir kuriais vaistais ji numarinti.

Reiketu matyt vel pas gydytoja apsilankyt cool.gif
Atsakyti
Na, ka, griztu i tema lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Siandien buvau pas gydytoja. Tiesa, ne del pienliges, buvau sventai isitikinusi, kad ji man jau praejo. Bet tikrai buvo palengvejimas isgirst, kad man 'stiprus uzdegimas' nei ZPV bigsmile.gif blush2.gif

Kad ir kaip ten bebutu, dalinuosi kuo mane gydys:
Geriama tablete [fluconazolis] jam ir jai - po 1.
Ovule [Clindamicina 100mg] jai - 1.
Ovules+kremas [vartoti krema nuo pirmos gydymo dienos, o ovules po pirmosios ovules] [tinidazolis+miconazol] jai - 5ovules+20g kremo

Dar nespejau issniukstineti interneto, bet pagal sudedamasias medziagas itariu, kad man 'misri infekcija' arba kazkas panasaus [o sunku su gydytoju susikalbet, kai as prastai moku jo kalba, o jis nemoka tu kalbu, kuriomis as kalbu lotuliukas.gif ]. Kad ir kaip ten bebutu viska suvartojus liepe vel pasirodyti, tai pranesiu rezultatus, kokie seka po tokio vaistu junginio.

Visoms - lengvo sveikimo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Jungiuosi ir as i Jusu gretas. Deje ir man pienlige pasikartojo.. Tiksliau, nezinau ar cia tikrai pienlige, bet pagal praeito karto simptomus, labai panasu.. Tad noreciau Jusu patarimo.
Pirmadieni pradejo labai skaudeti slapinantis. Is karto pagalvojau, kad cia kazkas su ginekologinem problemom susije. Nuejau pas ginekologe, ji paziurejus nieko nerado, paeme tepineli, israse zvakuciu, nes pagalvojo, kad gali buti sugadinta mikroflora. Taciau antradieni atsikelus ryte ir nuejus i tualeta, skausmas dar labiau padidejo. Gelbejo tik "nimezil" nuo skausmo. Treciadieni neajus pas seimos gydytoja, extra padare slapimo tyrima ir isaiskejo, kad tai pusles uzdegimas. Israse antibiotiku. Isgerus kaip ir pasidare geriau. Geriau tuos antibiotikus, spanguoliu tabletes, daaug arbatu, vakarais dariausi garu voneles. Taciau vakar pradejo begalo persteti maksti unsure.gif Pasiskambinau gydytojai, ji pasake, kad tai gali buti nuo tu antibiotiku ir liepe nusipirkti "nistatin" tableciu (jos nuo pienliges). Taciau siandien atsikeles perstejimas nemazeja, jis tarsi perauga i nezymu skausma. Varskines isskyros yra, patine. Issiploviau su pasidarytu sodos tirpalu, pasitempiau su grlicerinu, taciau niekas nepadeda. Gal galite pasakyti kas dar galetu padeti numalsinti ta nezmoniska niezejima? Gal kokios zvakutes? Tik nezinau ar kazkas is zvakuciu gali tikti, nes dar naudoju antibiotikus nuo pusles uzdegimo unsure.gif Pas gydytoja geriausiu atveju galesiu nueiti tik pirmadieni, o iki pirmadienio dar 2dienos..
Is anksto aciu uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Trapuciukas @ 2011 10 22, 10:14)
Sveikos smile.gif
Jungiuosi ir as i Jusu gretas. Deje ir man pienlige pasikartojo.. Tiksliau, nezinau ar cia tikrai pienlige, bet pagal praeito karto simptomus, labai panasu.. Tad noreciau Jusu patarimo.
Pirmadieni pradejo labai skaudeti slapinantis. Is karto pagalvojau, kad cia kazkas su ginekologinem problemom susije. Nuejau pas ginekologe, ji paziurejus nieko nerado, paeme tepineli, israse zvakuciu, nes pagalvojo, kad gali buti sugadinta mikroflora. Taciau antradieni atsikelus ryte ir nuejus i tualeta, skausmas dar labiau padidejo. Gelbejo tik "nimezil"  nuo skausmo. Treciadieni neajus pas seimos gydytoja, extra padare slapimo tyrima ir isaiskejo, kad tai pusles uzdegimas. Israse antibiotiku. Isgerus kaip ir pasidare geriau. Geriau tuos antibiotikus, spanguoliu tabletes, daaug arbatu, vakarais dariausi garu voneles. Taciau vakar pradejo begalo persteti maksti  unsure.gif Pasiskambinau gydytojai, ji pasake, kad tai gali buti nuo tu antibiotiku ir liepe nusipirkti "nistatin" tableciu (jos nuo pienliges). Taciau siandien atsikeles perstejimas nemazeja, jis tarsi perauga i nezymu skausma. Varskines isskyros yra, patine. Issiploviau su pasidarytu sodos tirpalu, pasitempiau su grlicerinu, taciau niekas nepadeda. Gal galite pasakyti kas dar galetu padeti numalsinti ta nezmoniska niezejima? Gal kokios zvakutes? Tik nezinau ar kazkas is zvakuciu gali tikti, nes dar naudoju antibiotikus nuo pusles uzdegimo  unsure.gif Pas gydytoja geriausiu atveju galesiu nueiti tik pirmadieni, o iki pirmadienio dar 2dienos..
Is anksto aciu uz pagalba  smile.gif


Sunku, nebūnant gydytoju, ką patarti. O kiek nistatino liepė gydytoja gerti? Jei dar toliau geri, gal suveiks, kad ir ne iškarto. Lygiagrečiai geriamiems vaistams esu tepusis tepalais - "Macmiror complex", kitas antigrybeliniais. Man niežėjimą per kelias dienas ženkliai sumažino tepaliukas "Larifan ungo", jis nėra antigrybelinis, tik suaktyvina odos imunines ląsteles ir sumažina odos sudirginimą, reklamuojamas kaip padedantis nuo herpeso. Tik kainuoja, gyvatė, apie 50 Lt. Truputį gyvenimą palengvindavo bičių pikio aliejukas.
Tiek iš mano patirties. Jei ką bandysi, tai atsargiai, po truputį nes eksperimentuodama esu porą kartų nusvilusi - sualergizuota odelė dar labiau pasiusdavo. Gal iki pirmadienio išgyventi padėtų apsiplovimas "Tantum rosa" tirpalu. Laikykis, viskas, kas turi pradžią, turi ir pabaigą.
Atsakyti
Manęs niežėjimas niekad didelis nekankino [nors aš nebežinau ar aš tokia nejautri skausmams, ar mano `stiprūs` uždegimai skiriasi nuo daugelio], bet man apramindavo tą nemalonų niežėjimą pasėdėjimai arbatose: stiprioje juodoje arba medetkose. Nors medikai prieštaringai apie jas atsiliepia, kai gydaisi pienligę, bet kai negali tverti - imiesi bet ko.

Senmergiuko patirtis ilgesnė, geriau klausyti jo, bet man dar šiek tiek padėdavo Clotrimazol'io tepalas arba švelnus kalio permanganato tirpalo perplovimas [tik aš į vidų nelendu, `vonelėje` pasėdžiu.
Atsakyti
O sergant pienlige ar gali tuo paciu ir zarnyne kokia bakterija buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donma @ 2011 10 22, 22:41)
O sergant pienlige ar gali tuo paciu ir zarnyne kokia bakterija buti? g.gif


Jeigu kartojasi - beveik garantuotai yra. Ten ir tas pats balkšvagrybis gyvena, o jei gyvena jis, tai su visa žarnyno mikroflora ir rūgščių-šarmų pusiausvyra kažkas negerai, kad susidaro tinkamos sąlygos grybams bujoti. Tik pataisyti situaciją ne taip paprasta ir ilgai užtrunka.
Bet kuriuo atveju, padidinti jogurtų ir kefyrų kiekį savo racione bus į naudą.
Atsakyti