Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(Senmergiukas @ 2011 11 19, 20:55)
Man vis rasdavo grybelį, o bakterijų nieks neieškojo, paprastas tepinėlis jų nerodo, gal ir jų buvo. Kai pati Endemike tyrimą dariausi po žarnyno gydymo, rado bakterijas, grybelio nebebuvo.  Vaistai būna arba antigrybeliniai, arba antibakteriniai, arba veikia visus tuos padarėlius. Octenisept veikia visus. Bjauriausia, kad antibiotikai, nukreipti prieš bakterijas, pažadina grybelį.

O ką daryti, kad nepasikartotų, pati norėčiau sužinot.

Šiaip paprastas tepinėlis rodo BV, vienas iš jų sukėlėjų yra Gardnerella vaginalis. Man tik bendro tepinėlio metu ir nustatydavo BV ir pienligę. Bet dar perskaičiau, kad vienas iš BV sukėlėjų yra Mycoplasma hominis, kurį pas mane taip pat rado, kai dariausi tyrimus privačiai, Endemike... Matyt dėl to ir atsikartoja, nes iki to laiko gydydavo tik Gardenellas. Tikiuosi po šio antibiotikų kurso neberas ir ta bjaurybė nebesikartos.

Tema apie pienligę, bet man sudėtinga jas atskirti, nes turiu mišrią infekciją...

O bandėt nakčiai dėti tamponą su 2 lašiukais arbatmedžio eterinio aliejaus?

Natūralus gydymas
Eterinis arbatmedžio aliejus. Naudojamas makšties grybelio profilaktikai (nupjauti tamponą, ilašinti 2 lašelius eterinio aliejaus, įdėti į makštį nakčiai). Dar naudojama kartu ir su koloidiniu sidabru makšties žaizdelėm gydyti (pusė šaukštelio koloidinio sidabro į makštį ir tas tamponas).
http://ligos.sveikas...sties_kandidoze

Atsakyti
QUOTE(shapokliak @ 2011 11 20, 12:41)

O bandėt nakčiai dėti tamponą su 2 lašiukais arbatmedžio eterinio aliejaus?

Natūralus gydymas
Eterinis arbatmedžio aliejus. Naudojamas makšties grybelio profilaktikai (nupjauti tamponą, ilašinti 2 lašelius eterinio aliejaus, įdėti į makštį nakčiai). Dar naudojama kartu ir su koloidiniu sidabru makšties žaizdelėm gydyti (pusė šaukštelio koloidinio sidabro į makštį ir tas tamponas).
http://ligos.sveikas...sties_kandidoze

Arbatmedžiu bandžiau teptis išorę, užkirst kelią beprasidedančiam uždegimui, nepavyko. Jau tiek esu visko pribandžiusi, ne kartą nusvilusi, kad vidun bijau belįst.
Atsakyti
QUOTE(Senmergiukas @ 2011 11 20, 15:37)
Arbatmedžiu bandžiau teptis išorę, užkirst kelią beprasidedančiam uždegimui, nepavyko. Jau tiek esu visko pribandžiusi, ne kartą nusvilusi, kad vidun bijau belįst.

O dėl mycoplasma, ureaplasma, chlamydia esi išsityrusi? Kiek skaičiau, tai gali būti besikartojančių ginekologinių problemų priežastis g.gif
Atsakyti
QUOTE(shapokliak @ 2011 11 20, 22:17)
O dėl mycoplasma, ureaplasma, chlamydia esi išsityrusi? Kiek skaičiau, tai gali būti besikartojančių ginekologinių problemų priežastis  g.gif

Esu. Nerado pas mane tų zarazų. Nors pas draugą rado ureaplasmų. Bet mano organizmas, matyt, sėkmingai nuo jų atsipurto. O gal reikia kartoti tyrimus keletą kartų, kad tikrai įsitikinti, aš dariausi tik vieną sykį. Juk kainuoja nemažus pinigėlius.
Atsakyti
Nuo antibiotikų išlindo pienligė sad.gif bjaurybė. Sugėriau Mycomax 150 kapsule, viliuosi, kad pades...
Atsakyti
O kaip jūsų antrosios pusės raguoja į visas šias ligas? sad.gif žino tiksliai, kas ir kaip?

Maniškis žino, kad turiu uždegimą, mycoplasma, bet tiksliai aš jam ir neaiškinau dar apie visokius grybus...

Šiaip tai baisu ir pagalvot, jeigu tos ligos nesibaigs sad.gif norisi mylėtis, bet baisu užkrėsti kuo nors.
Atsakyti
Klausykit, o kaip dėl kavos? Ar reikėtų jos vengti?

Labai mėgstu su pienu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shapokliak @ 2011 11 22, 16:00)
O kaip jūsų antrosios pusės raguoja į visas šias ligas? sad.gif žino tiksliai, kas ir kaip?

Maniškis žino, kad turiu uždegimą, mycoplasma, bet tiksliai aš jam ir neaiškinau dar apie visokius grybus...

Šiaip tai baisu ir pagalvot, jeigu tos ligos nesibaigs sad.gif norisi mylėtis, bet baisu užkrėsti kuo nors.

Na as esu turejusi pienlige tik du kartus [tikiuosi pagaliau nuzudziau sita bjaurybe dabar, bet kadangi susirgau, tai reikia lauktis ir tiketis geriausio], ir abu kartus neturejau partnerio, tai neteko susidurti. O siaip tai nemanau, kad butina viska pasakoti kas ir kaip. Nores - pasiklaus pats. O del mylejimosi sunku ka ir pasakyti.. Naudokit prezervatyva, uzsikrest neturetu. Tik gal luktelkit pora dienu po vaistu ir zvakuciu vartojimo.

QUOTE(shapokliak @ 2011 11 22, 17:08)
Klausykit, o kaip dėl kavos? Ar reikėtų jos vengti?

Labai mėgstu su pienu...  blush2.gif

Teoriskai pasiskaicius tai toks jausmas, kad tik jogurta ir cesnaka valgyti ir tegalima turint sia bjaurybe doh.gif

Jeigu skaitote angliskai, cia sarasas, gana detalus, ko negalima: http://www.thecandid...oodstoavoid.htm

Kava tame sarase yra. Bet as tai saziningai pasakysiu - as tai zarazai nenusileisiu ir tikrai neatsisakysiu normalaus, megstamo maisto. Apsiribojau siek tiek kiek galejau, valgau daugiau jogurto ir panasiai, bet nesulauks jin is manes visos malones, tegu stimpa matydama, kad valgau ir pvz. saldumynus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Steffany @ 2011 11 22, 19:08)
Na as esu turejusi pienlige tik du kartus [tikiuosi pagaliau nuzudziau sita bjaurybe dabar, bet kadangi susirgau, tai reikia lauktis ir tiketis geriausio], ir abu kartus neturejau partnerio, tai neteko susidurti. O siaip tai nemanau, kad butina viska pasakoti kas ir kaip. Nores - pasiklaus pats. O del mylejimosi sunku ka ir pasakyti.. Naudokit prezervatyva, uzsikrest neturetu. Tik gal luktelkit pora dienu po vaistu ir zvakuciu vartojimo.
Teoriskai pasiskaicius tai toks jausmas, kad tik jogurta ir cesnaka valgyti ir tegalima turint sia bjaurybe  doh.gif 

Jeigu skaitote angliskai, cia sarasas, gana detalus, ko negalima: http://www.thecandid...oodstoavoid.htm

Kava tame sarase yra. Bet as tai saziningai pasakysiu - as tai zarazai nenusileisiu ir tikrai neatsisakysiu normalaus, megstamo maisto. Apsiribojau siek tiek kiek galejau, valgau daugiau jogurto ir panasiai, bet nesulauks jin is manes visos malones, tegu stimpa matydama, kad valgau ir pvz. saldumynus  rolleyes.gif

Mes visada naudojamės prezervatyvu, bet jau vaikų norisi... Ir šiaip jau norisi normaliai mylėtis, be apsaugų... doh.gif

Ech, teks atsisakyti kavos (šiandien išgėriau puodelį su pienu po kokios geros savaitės pertraukos...). Tuo labiau, kad nuo jos dar ir pilvą pučia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(shapokliak @ 2011 11 22, 19:44)
Mes visada naudojamės prezervatyvu, bet jau vaikų norisi... Ir šiaip jau norisi normaliai mylėtis, be apsaugų...  doh.gif

Ech, teks atsisakyti kavos (šiandien išgėriau puodelį su pienu po kokios geros savaitės pertraukos...). Tuo labiau, kad nuo jos dar ir pilvą pučia  unsure.gif

O tai jusu chronine, nuolatine palydove ta pienlige ar tik dabar uzpuole? Nes jeigu tik uzpuole, tai nepraraskit vilties, gydykites, gydymo metu nesimylekit ir greiciausiai praeis. O tada jau ir vaikuti galima meginti gaminti.

O del tos kavos.. Sunku pasakyti. Nuoroda yra is puslapio, kuris padeda kovoti su viso organizmo pienlige, kai isveseje ir burnoje, ir skrandyje ir visur ta zaraza. Bent kol kas galima gal atsisakyti tos kavos, o kai galutinai pasveiksit, po truputi bandyti ir ziureti - ar organizmas reaguoja i kava neigiamai ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Steffany @ 2011 11 22, 19:56)
O tai jusu chronine, nuolatine palydove ta pienlige ar tik dabar uzpuole? Nes jeigu tik uzpuole, tai nepraraskit vilties, gydykites, gydymo metu nesimylekit ir greiciausiai praeis. O tada jau ir vaikuti galima meginti gaminti.

O del tos kavos.. Sunku pasakyti. Nuoroda yra is puslapio, kuris padeda kovoti su viso organizmo pienlige, kai isveseje ir burnoje, ir skrandyje ir visur ta zaraza. Bent kol kas galima gal atsisakyti tos kavos, o kai galutinai pasveiksit, po truputi bandyti ir ziureti - ar organizmas reaguoja i kava neigiamai ar ne  mirksiukas.gif

Šiais metais jau antrą kartą gydausi ir nežinau, ar padės vaistai. Šiandien išgėriau antrą (ir pasakutinę turimą) Mycomax 150 tabletę doh.gif
Atsakyti
o "Mycomax" be recepto kur nors parduoda? g.gif
Siutas ima nu: nuėjau pas gydytoja neištvėrus neišgyjančios pienligės, kad rimtesnį gydymą paskirtų, o jinai man tik klotrimazolio žvakučių išrašė ir ramunėlėm/medetkom praustis patarė doh.gif
Apsišvietus internete pastebėjau, jog esant rimtai bėdai siūlomas kompleksinis gydymas: geriami vaistai + žvakutės ir tt....Nesuprantu kodėl man nieko geriamo neskyrė, o gauti tų vaistų be recepto pasirodo nelabai įmanoma (šiandien jau bandžiau)...
O šiaip žvakutes, gelius esu jau turbūt visus išbandžius - dauguma nuima perštėjimą, niežėjimą tam kartui, bet nė vieni nepanaikino baltų išsskyrų doh.gif bandau dabar žarnyną tvarkyt - geriu erceflora duo, jogurtų daugiau valgau, dar česnaku reikia apsirūpint...
Ir per paskutines mmm nebenaudojau tamponų, nes įtariu, kad jie man labai prisidėjo prie tos zarazos įsigalėjimo.
Lytiniai santykiai irgi jau tapo nepakeliami, nes žiauriai skauda po kiekvieno karto verysad.gif O sunku blem, aš tai ištekėjusi. Turiu vyrą turiu, kuris visada šalia....Norisi, bet neįmanoma - tikra dievo bausmė biggrin.gif Tai va kokį kartą per sav. pasidžiaugiam vienas kitu ir po to aš savaitę skauduliukus gydausi...Ir taip jau kokį pusę metų turbūt - išprotėt galima...

Va pasiguodžiau... 4u.gif
Atsakyti