QUOTE(Senmergiukas @ 2011 11 19, 20:55)
Man vis rasdavo grybelį, o bakterijų nieks neieškojo, paprastas tepinėlis jų nerodo, gal ir jų buvo. Kai pati Endemike tyrimą dariausi po žarnyno gydymo, rado bakterijas, grybelio nebebuvo. Vaistai būna arba antigrybeliniai, arba antibakteriniai, arba veikia visus tuos padarėlius. Octenisept veikia visus. Bjauriausia, kad antibiotikai, nukreipti prieš bakterijas, pažadina grybelį.
O ką daryti, kad nepasikartotų, pati norėčiau sužinot.
O ką daryti, kad nepasikartotų, pati norėčiau sužinot.
Šiaip paprastas tepinėlis rodo BV, vienas iš jų sukėlėjų yra Gardnerella vaginalis. Man tik bendro tepinėlio metu ir nustatydavo BV ir pienligę. Bet dar perskaičiau, kad vienas iš BV sukėlėjų yra Mycoplasma hominis, kurį pas mane taip pat rado, kai dariausi tyrimus privačiai, Endemike... Matyt dėl to ir atsikartoja, nes iki to laiko gydydavo tik Gardenellas. Tikiuosi po šio antibiotikų kurso neberas ir ta bjaurybė nebesikartos.
Tema apie pienligę, bet man sudėtinga jas atskirti, nes turiu mišrią infekciją...
O bandėt nakčiai dėti tamponą su 2 lašiukais arbatmedžio eterinio aliejaus?
Natūralus gydymas
Eterinis arbatmedžio aliejus. Naudojamas makšties grybelio profilaktikai (nupjauti tamponą, ilašinti 2 lašelius eterinio aliejaus, įdėti į makštį nakčiai). Dar naudojama kartu ir su koloidiniu sidabru makšties žaizdelėm gydyti (pusė šaukštelio koloidinio sidabro į makštį ir tas tamponas).
http://ligos.sveikas...sties_kandidoze