Įkraunama...
Įkraunama...

Pienligė

QUOTE(editule* @ 2011 11 24, 14:30)
tai jau tikrai, po pienlige man slėpėsi rimtesnė liga, kurią sunku buvo pastebėti. ir dar gydytoja nenorėjo skirti tyrimų - maždaug jai netingit ir pinigų turit, darykitės  doh.gif gerai, kad dariausi - sveikata brangiau už pinigus. o išsigydžius pagrindinę ligą, tai baigėsi ir pienligė

Tai jau tikrai būtų įdomu sužinoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2011 11 24, 11:57)
Ir man šita bėda priskręto. Niežulio, deginimo nėra, bet ta varškė iš proto varo  verysad.gif Užsirašiau pas gydytoją, bet talonėlis tik gruodžio pradžioj, tai galvoju, kaip pačiai pasilengvint naštą. Gal kokias žvakutes rekomenduotumėt, kad be recepto nusipirkti galima būtų? Stipresnes kokias, nes daug labai...
Aš manau, kad tai turbūt irgi prezervatyvų darbas.

Aš geriau siūlyčiau kokias raminamąsias medetkų, sodos tirpalo ar panašias voneles, kol pas gydytoją neapsilankėt. Jau vien dėl to, kad panaudojus kažką po to nusiims simptomai, gal tepinėlis nieko nerodys, ir vėl po to išlįs zaraza visu grožiu ax.gif

Bet jeigu labai norit - mėginkit Lomexin. Šiaip receptinis, bet gal parduos.

Nuo prezervatyvų - gali būti. Bet kad ta zaraza nuo visko gali būti. Man tai išvis įdomu: hormoninė kontracepcija gali sukelti pienligę, prezervatyvai gali. Tai gerai, jeigu tarkime norisi pastoti, nedarai problemų, o ką daryti, pvz. tokiai kaip man, kur pastoti būtų tikrai tragedija? Nesimylėt išvis? Naudot NLA ir tikėtis, kad `neužkibs`? Kažkokie marazmai. Nors mano pienligė manau buvo nuo KT, su prezervatyvais nesu turėjusi problemų, tai čia gal labiau individualus reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Steffany @ 2011 11 24, 15:03)
Aš geriau siūlyčiau kokias raminamąsias medetkų, sodos tirpalo ar panašias voneles, kol pas gydytoją neapsilankėt. Jau vien dėl to, kad panaudojus kažką po to nusiims simptomai, gal tepinėlis nieko nerodys, ir vėl po to išlįs zaraza visu grožiu  ax.gif

Bet jeigu labai norit - mėginkit Lomexin. Šiaip receptinis, bet gal parduos.

Nuo prezervatyvų - gali būti. Bet kad ta zaraza nuo visko gali būti. Man tai išvis įdomu: hormoninė kontracepcija gali sukelti pienligę, prezervatyvai gali. Tai gerai, jeigu tarkime norisi pastoti, nedarai problemų, o ką daryti, pvz. tokiai kaip man, kur pastoti būtų tikrai tragedija? Nesimylėt išvis? Naudot NLA ir tikėtis, kad `neužkibs`? Kažkokie marazmai. Nors mano pienligė manau buvo nuo KT, su prezervatyvais nesu turėjusi problemų, tai čia gal labiau individualus reikalas.

Tai man irgi belieka nesimylėt, nes pastoti noriu, bet negaliu (dabar nenoriu) dėl to, kad pirma reikia išsigydyti mycoplasma, cistitą, BV, pienligę, kad nėtumo metų jausčiausi gerai. O mylėtis su prezervatyvu baisu, nes spėju, kad jie sukelia dalį tų problemų...

Ką žinot apie NLA patikimumą? biggrin.gif
Atsakyti
Aš pastot irgi dabar nė už ką nenoriu, nuo KT irgi pienligė būdavo. NLA tikrai nenaudosiu, lieka prezervatyvai arba spiralė. Tikrai manau, kad nuo gumyčių bus, bent tikiuosi, kad nuo jų, nenorėčiau, kad ligą rastų... O kad dėti spiralę, reikia būti sveikai. Tai, manau, kad dar oj kiek teks laukti, iki kitų mėnesinių turbūt nesusitvarkysiu. O kaip per tą laiką, kol išsigydysiu, saugotis? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2011 11 24, 15:16)
Tai man irgi belieka nesimylėt, nes pastoti noriu, bet negaliu (dabar nenoriu) dėl to, kad pirma reikia išsigydyti mycoplasma, cistitą, BV, pienligę, kad nėtumo metų jausčiausi gerai. O mylėtis su prezervatyvu baisu, nes spėju, kad jie sukelia dalį tų problemų...

Ką žinot apie NLA patikimumą? biggrin.gif

Nu aš dabar problemos išvis neturiu, nes neturiu su kuo mylėtis blush2.gif lotuliukas.gif

Bet šiaip tai kvailas uždaras ratas gaunasi. Dar dėl prezervayvų - nepamenu tiksliai, bet dažniausiai sukelia pienligę ne pats prezervatyvas, bet visos medžiagos, kuriomis jie būna sutepti. Tai reikia pasiieškoti kokių `mažiau` pritepliotų. Tik pavadinimais nesusakysiu, nes, kaip jau sakiau, nuo prezervatyvų naudojimo man pienligės nėra buvę.

O apie NLA patikimumą tai žinau, kad patikimas, bet mano baimė ir paranoja `o jeigu` imtų viršų ir pražilčiau be laiko, tai ačiū - geriau nereikia doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ikkuna @ 2011 11 24, 15:19)
Aš pastot irgi dabar nė už ką nenoriu, nuo KT irgi pienligė būdavo. NLA tikrai nenaudosiu, lieka prezervatyvai arba spiralė. Tikrai manau, kad nuo gumyčių bus, bent tikiuosi, kad nuo jų, nenorėčiau, kad ligą rastų... O kad dėti spiralę, reikia būti sveikai. Tai, manau, kad dar oj kiek teks laukti, iki kitų mėnesinių turbūt nesusitvarkysiu. O kaip per tą laiką, kol išsigydysiu, saugotis?  doh.gif

Tai tada tik susilaikymas belieka drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Steffany @ 2011 11 24, 15:23)
Nu aš dabar problemos išvis neturiu, nes neturiu su kuo mylėtis  blush2.gif  lotuliukas.gif

Bet šiaip tai kvailas uždaras ratas gaunasi. Dar dėl prezervayvų - nepamenu tiksliai, bet dažniausiai sukelia pienligę ne pats prezervatyvas, bet visos medžiagos, kuriomis jie būna sutepti. Tai reikia pasiieškoti kokių `mažiau` pritepliotų. Tik pavadinimais nesusakysiu, nes, kaip jau sakiau, nuo prezervatyvų naudojimo man pienligės nėra buvę.

O apie NLA patikimumą tai žinau, kad patikimas, bet mano baimė ir paranoja `o jeigu` imtų viršų ir pražilčiau be laiko, tai ačiū - geriau nereikia  doh.gif
Papildyta:
Tai tada tik susilaikymas belieka  drinks_cheers.gif

Niekada ir nenaudojom kažkokių mandrų (su spermicidais). Bet matyt ir to užtenka. Tiesiog vyras tai gali tai kas liko nusiplauti, o aš vidaus tai neišsiplausiu schmoll.gif
Bet jaučiu mano vyras tik apsidžiaugtų, jeigu pasakyčiau, kad jų nebenaudojam, jam jau nusibodo spėju... biggrin.gif

Viendzo, dabar galvoju ar rizikuot, kol dar nepakartoti tyrimai, ar skelbt celibatą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skraido @ 2011 11 24, 15:27)
Niekada ir nenaudojom kažkokių mandrų (su spermicidais). Bet matyt ir to užtenka. Tiesiog vyras tai gali tai kas liko nusiplauti, o aš vidaus tai neišsiplausiu  schmoll.gif
Bet jaučiu mano vyras tik apsidžiaugtų, jeigu pasakyčiau, kad jų nebenaudojam, jam jau nusibodo spėju... biggrin.gif

Viendzo, dabar galvoju ar rizikuot, kol dar nepakartoti tyrimai, ar skelbt celibatą  g.gif

O kada paskutinę žvakutę/tabletę suvartojot? Nes jeigu jau praėjo 2-3 dienos tai vaistai jau baigę veikti, jeigu simptomų nejaučiat, tai turbūt kad jau galit meile džiaugtis mirksiukas.gif Nors aš gal mėginčiau palaukti dar porą dienelių, dėl visaa ko taip sakant. Aišku, lengva man šnekėt ax.gif
Atsakyti
Aš, kai paskirs gydymą, skelbsiu celibatą. Jaučiu ilgam verysad.gif Nes kitaip spiralės niekada neįsidėsiu rolleyes.gif Prezervatyvai ir man nusibodo, tai ko gero bus verta pakentėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Steffany @ 2011 11 24, 15:46)
O kada paskutinę žvakutę/tabletę suvartojot? Nes jeigu jau praėjo 2-3 dienos tai vaistai jau baigę veikti, jeigu simptomų nejaučiat, tai turbūt kad jau galit meile džiaugtis  mirksiukas.gif  Nors aš gal mėginčiau palaukti dar porą dienelių, dėl visaa ko taip sakant. Aišku, lengva man šnekėt  ax.gif

Žvakutes nuo BV baigiau praėjusią savaitę (is ketvirtad i penktad paskutine). Paskutine Mycomax tablete si antradieni isgeriau. Bet as antibiotikus geriau savaite, pirmadieni baigiau. Kazin nepakenktu, jeigu uzkibtumem si cikla?

Jauciu dar bent diena tai tikrai palauksiu. Bet jau bijau naudot prezervatyvus sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skraido: 24 lapkričio 2011 - 14:56
QUOTE(Skraido @ 2011 11 24, 15:55)
Žvakutes nuo BV baigiau praėjusią savaitę (is ketvirtad i penktad paskutine). Paskutine Mycomax tablete si antradieni isgeriau. Bet as antibiotikus geriau savaite, pirmadieni baigiau. Kazin nepakenktu, jeigu uzkibtumem si cikla?

Jauciu dar bent diena tai tikrai palauksiu. Bet jau bijau naudot prezervatyvus sad.gif

Aš kai neplanuojanti, vaikų neturinti ir su tuo nesusidūrusi, tai negaliu nieko daug pasakyti. Bet žinau, kad antibiotikai iš organizmo šalinasi apie savaitę. Tad užkibimą, jeigu įmanoma, geriau atidėti iki kito ciklo rolleyes.gif

Nu jeigu išeina - tai aš už palaukimą ax.gif Geriau porą dienelių pakentėti ir po to ramiai širdim smileysex.gif
Atsakyti
Viendzo, skelbiu celibatą biggrin.gif kas čia tos pora savaičių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ikkuna @ 2011 11 24, 14:48)
Aš, kai paskirs gydymą, skelbsiu celibatą. Jaučiu ilgam  verysad.gif  Nes kitaip spiralės niekada neįsidėsiu  rolleyes.gif Prezervatyvai ir man nusibodo, tai ko gero bus verta pakentėti smile.gif

Spiralė - hormoninis daiktas ir dar svetimkūnis, pienligę irgi gali sukelti.
Atsakyti