QUOTE(Skraido @ 2011 11 24, 15:16)
Tai man irgi belieka nesimylėt, nes pastoti noriu, bet negaliu (dabar nenoriu) dėl to, kad pirma reikia išsigydyti mycoplasma, cistitą, BV, pienligę, kad nėtumo metų jausčiausi gerai. O mylėtis su prezervatyvu baisu, nes spėju, kad jie sukelia dalį tų problemų...
Ką žinot apie NLA patikimumą?
Nu aš dabar problemos išvis neturiu, nes neturiu su kuo mylėtis
Bet šiaip tai kvailas uždaras ratas gaunasi. Dar dėl prezervayvų - nepamenu tiksliai, bet dažniausiai sukelia pienligę ne pats prezervatyvas, bet visos medžiagos, kuriomis jie būna sutepti. Tai reikia pasiieškoti kokių `mažiau` pritepliotų. Tik pavadinimais nesusakysiu, nes, kaip jau sakiau, nuo prezervatyvų naudojimo man pienligės nėra buvę.
O apie NLA patikimumą tai žinau, kad patikimas, bet mano baimė ir paranoja `o jeigu` imtų viršų ir pražilčiau be laiko, tai ačiū - geriau nereikia
Papildyta:
QUOTE(ikkuna @ 2011 11 24, 15:19)
Aš pastot irgi dabar nė už ką nenoriu, nuo KT irgi pienligė būdavo. NLA tikrai nenaudosiu, lieka prezervatyvai arba spiralė. Tikrai manau, kad nuo gumyčių bus, bent tikiuosi, kad nuo jų, nenorėčiau, kad ligą rastų... O kad dėti spiralę, reikia būti sveikai. Tai, manau, kad dar oj kiek teks laukti, iki kitų mėnesinių turbūt nesusitvarkysiu. O kaip per tą laiką, kol išsigydysiu, saugotis?
Tai tada tik susilaikymas belieka