Tai vat, kad man ir dėl mycoplasmų reikia

Na, merginos, kaip jums sekasi?
Man vėl blogumai užėjo, vėl išskyros, perštėjimas, niežėjimas, paraudimas... o atrodė jau šį ciklą nebebus. Turiu Canesten nusipirkus, bet kažkaip galvoju leisiu pačiam organizmui bandyt įveikt pienligę, be jokių vaistų ir žvakučių. Aišku, iki kol bus ištveriama. Gal tiesiog organizmas "išlepo" ir pats nebekovoja su zaraza, tik laukia kada vaistų gaus... Nežinau, dar nauja mano teorija, visko prisigalvoji iš nevilties.
Dar manau eisiu nusipirksiu greipfrutų sėklų ekstrakto, praeitose SM temose apie pienligę skaičiau, kad kai kurioms padėjo.
Man vėl blogumai užėjo, vėl išskyros, perštėjimas, niežėjimas, paraudimas... o atrodė jau šį ciklą nebebus. Turiu Canesten nusipirkus, bet kažkaip galvoju leisiu pačiam organizmui bandyt įveikt pienligę, be jokių vaistų ir žvakučių. Aišku, iki kol bus ištveriama. Gal tiesiog organizmas "išlepo" ir pats nebekovoja su zaraza, tik laukia kada vaistų gaus... Nežinau, dar nauja mano teorija, visko prisigalvoji iš nevilties.
Dar manau eisiu nusipirksiu greipfrutų sėklų ekstrakto, praeitose SM temose apie pienligę skaičiau, kad kai kurioms padėjo.
QUOTE(pakalnutėL @ 2012 01 25, 16:35)
Na, merginos, kaip jums sekasi?
Man vėl blogumai užėjo, vėl išskyros, perštėjimas, niežėjimas, paraudimas... o atrodė jau šį ciklą nebebus...
Man vėl blogumai užėjo, vėl išskyros, perštėjimas, niežėjimas, paraudimas... o atrodė jau šį ciklą nebebus...
man irgi nieko gero, vakar atkritau vel- lygiai 20 d. po "stebuklingos" kapsulytes. Deginimo jausmas ir paraudimas kol kas...Keliausiu vel pas gydytoja, idomu kokius vaistus dabar pasiulys? Su papildais, matyt, reikia apsiginkluoti gelezine kantrybe, jie suveiks, jeigu suveiks, po ilgo vartojimo

Kažkaip gaila, kad gydytoja čia užsukusi padaryti reklamos (kitaip neapsiverčia liežuvis) dingo daugiau nieko ir nepasiūliusi
Man tfiu tfiu, jau du mėnėsius neatsinaujina. Tai dabar stengiuosi labai palaikyti švarą. Turėjau šlapimo pūslėje e.coli, manau tai irgi man prisidėdavo (išsigydžiau tfiu tfiu tfiu). Nors, atrodo, su higiena niekada problemų neturėjau.
Bet vat ko labiausiai bijau, tai, kad nepablogėtų po oralinio

Man tfiu tfiu, jau du mėnėsius neatsinaujina. Tai dabar stengiuosi labai palaikyti švarą. Turėjau šlapimo pūslėje e.coli, manau tai irgi man prisidėdavo (išsigydžiau tfiu tfiu tfiu). Nors, atrodo, su higiena niekada problemų neturėjau.
Bet vat ko labiausiai bijau, tai, kad nepablogėtų po oralinio

QUOTE(pakalnutėL @ 2012 01 25, 14:35)
bet kažkaip galvoju leisiu pačiam organizmui bandyt įveikt pienligę, be jokių vaistų ir žvakučių. Aišku, iki kol bus ištveriama. Gal tiesiog organizmas "išlepo" ir pats nebekovoja su zaraza, tik laukia kada vaistų gaus... Nežinau, dar nauja mano teorija, visko prisigalvoji iš nevilties.
Kai man gydytoja pasiūlė taikyti metodiką "nieko nedaryti", aš jos klausiau, kiek laiko man bandyt iškentėt ir kada jau nuleist rankas ir grįžt prie vaistų. Tai ji sakė - iki sekančių mm. Jei po to nepraeis, vadinas "nieko nedarymas" nesuveikė. Linkiu, kad suveiktų.
QUOTE(everlasting♥ @ 2012 01 25, 15:53)
[/size]
man irgi nieko gero, vakar atkritau vel- lygiai 20 d. po "stebuklingos" kapsulytes. Deginimo jausmas ir paraudimas kol kas...Keliausiu vel pas gydytoja, idomu kokius vaistus dabar pasiulys? Su papildais, matyt, reikia apsiginkluoti gelezine kantrybe, jie suveiks, jeigu suveiks, po ilgo vartojimo

Tai ir Candida Clear stebuklų kol kas nepadarė

aš jau planavau juos užsisakinėt...
QUOTE(Skraido @ 2012 01 25, 16:16)
man irgi atrodo, kad šitai įtakoja. Man dabar pablogėjo po mylėjimosi iki galo
QUOTE(Senmergiukas @ 2012 01 25, 16:20)
Kai man gydytoja pasiūlė taikyti metodiką "nieko nedaryti", aš jos klausiau, kiek laiko man bandyt iškentėt ir kada jau nuleist rankas ir grįžt prie vaistų. Tai ji sakė - iki sekančių mm. Jei po to nepraeis, vadinas "nieko nedarymas" nesuveikė. Linkiu, kad suveiktų.
Man už kelių dienų turėtų prasidėti mmm, tai bandysiu išverti be jokių vaistų.
Man kol kas be jokiu pasikeitimu - persejimas uzeina karts nuo karto, bet gerai nors nepastoviai
Iskyros + kvapas kaip prilipe, niekur nedingsta
As jau 2 savaites kaip nieko nevartoju, kazkaip buvau pagalvojus, kad organizmas islepo ir pats tingi kovot
O oraliniam tariau NE
paskutini karta labai labai po tokiu zaidimu blogai man buvo, nuo paprasto pasimylejimo ir spermiuku nelabai jauciuosi sekancia diena, o jau apie oralini ir pirsteliu pazaidimus net kalbet nenoriu
Ryt mano rezultatai gal jau pagaliau bus...

As jau 2 savaites kaip nieko nevartoju, kazkaip buvau pagalvojus, kad organizmas islepo ir pats tingi kovot

O oraliniam tariau NE

Ryt mano rezultatai gal jau pagaliau bus...
Kaip kartą sakiau savo vyrui - man sveikiausia būtų visai nesimylėt 
Mane tai nervuoja galvot, kad va dabar to negalima, ano negalima, dingsta ir visas malonumas

Mane tai nervuoja galvot, kad va dabar to negalima, ano negalima, dingsta ir visas malonumas

Kartais net baisu pasidaro, kiek laiko vyras tvers tokią situaciją, kai per mėnesį tik kokius 3-4 kartus normaliai pasimylėt teišeina

QUOTE(pakalnutėL @ 2012 01 25, 18:37)
Tai ir Candida Clear stebuklų kol kas nepadarė 

Del Candida clear dar anksti galvoti, dar tik savaite juos geriu, cia jau homeopatija, ne chemija, todel reikia ilga laika vartoti. Skaiciau uzsienio forume kad viena jau geria 4ta menesi be sustojimo ir puikiai jauciasi. Save raminu siandien, manau, kad gal cia organizmas taip reaguoja i si preparata ir su trenksmu candida salinasi is manes

Na ka gi jau turiu rezultatus:
jokiu chlamidiju, ure ir mycoplazmu nerado. Bet rado uzsisenejusi mielini grybeli, ir makstyje, ir gimdos kaklelyje. Sake, atseit matosi, kad gydytas, bet nedagydytas
Ir visur padidejes leukocitu kiekis, o tai rodo uzdiegima
Sake, kad kvapas nenormalus, tikriausiai yra tu gardenrelu, nors tepinelyje ju nerado. Jautruma vaistams taip pat nustate. Duos israsus, visu tyrimu rezultatus ir toliau gydyma turetu testi ginekologas.
Tai vat ir suprask - kaip vienos laboratorijos neranda nieko (gi pries 3 savaites tyriausi valstybinej laboratorijoj), o kitos sugeba aptikti
Tai tikriausiai prasides man eilinis ilgas flukanazoliu, nistatinu ir t.t. kursas. Klausimas ar tai pades
Kazkaip netikiu ... Butinai sake, duoti vyrui pora tabletyciu.
Skraido, norejau dar paklausti del e-coli, ar Tau kuris gydytojas pasake, kad pienlige ir ta e-coli susijusios ? Nes ir as turejau ta bakterija, apmicilino kursa prageriau pries menesi, vakar pridaviau slapima paseliui, tikiuosi nesuras
Nors siaip jauciu, kad slapimtakuose nevisai gerai kazkas
jokiu chlamidiju, ure ir mycoplazmu nerado. Bet rado uzsisenejusi mielini grybeli, ir makstyje, ir gimdos kaklelyje. Sake, atseit matosi, kad gydytas, bet nedagydytas

Ir visur padidejes leukocitu kiekis, o tai rodo uzdiegima

Tai vat ir suprask - kaip vienos laboratorijos neranda nieko (gi pries 3 savaites tyriausi valstybinej laboratorijoj), o kitos sugeba aptikti

Tai tikriausiai prasides man eilinis ilgas flukanazoliu, nistatinu ir t.t. kursas. Klausimas ar tai pades

Skraido, norejau dar paklausti del e-coli, ar Tau kuris gydytojas pasake, kad pienlige ir ta e-coli susijusios ? Nes ir as turejau ta bakterija, apmicilino kursa prageriau pries menesi, vakar pridaviau slapima paseliui, tikiuosi nesuras

Mergaitės, Jūs irgi gal gavot tokį pasiūlymą į až?
http://www.koralas.l...apildai/c-free/
ar veiksminga? Nors man tai nesukelia pasitikėjimo...
http://www.koralas.l...apildai/c-free/
ar veiksminga? Nors man tai nesukelia pasitikėjimo...