QUOTE(Masako @ 2010 11 12, 08:44)
Zinai, o man tai zymiai labiau prilipo
Kaimo mergaiciu trilogija ir epilogas - laaabai man jos panasaus stiliaus, bet va sita ypac prie dusios, nusprendziau, kad visgi gaila ja ir parduot...

Idomu, ar tu ja skaicius?
Ne, neskaičius, bet ne vieną kartą akis buvo užkliuvusi už šios knygos ir Vagoje buvo nupiginta kažkada, čiupinėjau, čiupinėjau, bet atgal padėjau. Paskui ne kartą SM išparduotuvėje vėl akis buvo užkliuvusi už šios knygos. Jau lyg ir norėjau pirkti, bet pasiskaičiau ne itin gerų atsiliepimų, tai ir vėl nepirkau. Po kurio laiko visai jau neblogi atsiliepimai iš kitų skaitytojų pradėjo eit, tai vėl buvau susigundžiusi šia knyga. Va ir dabar, visai jau buvau pagalvojus tave kalbint dėl šios knygos, bet vėlgi pagalvojau "Ar man tikrai jos reikia? Ar tai tikrai ta knyga, kuri man patiktų?" ir nebekalbinau tavęs

Ir viršelis man asmeniškai labai nepatinka, nemažai ir jis mane atbaido nuo knygos. Tai vat tokia tatai istorija ir santykiai mano su šia knyga

Gal kada jei papuls į rankas ir paskaitysiu, o gal ir nusipirksiu. Nežinia, nežinia kaip čia bus
Skaitymas - atgaiva sielai.