Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 40 namučiai

smile.gif+2010 11 12, 09:46-->
QUOTE(laiminga smile.gif @ 2010 11 12, 09:46)
kai baigsiu darbuotis oro uoste, manau, eisiu vasarot.  ax.gif

mistiskai kazkaip parasei laugh.gif

tos knygos pavadinimas man visada patikdavo. bet, jauciu, nesu skaicius g.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
Masako ,gali paskaityt "Forsaitų saga".Nors pati neskaičiau,bet daug atsiliepimų gerų girdėjus.Reiks ir pačiai kada paskaityt.Ir apie "Dvasių namus" iškart pagalvojau,man atrodos tai geriausia Allende knyga.O šiaip siūlyčiau iš senesnių,Vilio Lacio "Zytarų šeima","Žvejo sūnus".Namuose daug senų knygų turiu,nors nežinau,kaip jos man dabar atrodytų,labai seniai skaičiau smile.gif

Šiaip man dar patiko Režina Deforž "Mėlynasisi dviratis",yra 3 knygos.Atseit apie prancūziškają Skarlet O'hara.Prisimenu,dar pagalvojau,ko taip pigiai kainavo,po 3 lt knygos.Beje,knyga apie karą,meilę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 12, 08:50)

tos knygos pavadinimas man visada patikdavo. bet, jauciu, nesu skaicius g.gif  blush2.gif  g.gif

aš pati mistika. biggrin.gif
ką nesijaučia iš mano kreivų pasisakymų ? g.gif biggrin.gif

aš tai po teisybei neatsimenu ar skaičiau "Parduotos vasaros". kas skaitėt? kokie atsiliepimai būtų ?
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 11 12, 09:52)
Masako ,gali paskaityt

vo vo, viskas mano stiliaus, aciu labai 4u.gif bigsmile.gif
Papildyta:
smile.gif+2010 11 12, 09:53-->
QUOTE(laiminga smile.gif @ 2010 11 12, 09:53)
aš pati mistika.  biggrin.gif
ką nesijaučia iš mano kreivų pasisakymų ?  g.gif  biggrin.gif

jauciasi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 12 lapkričio 2010 - 08:55
Aš skaičiau,bet apie ką,nepasakysiu g.gif Baltušio geros knygos
Atsakyti

QUOTE(Masako @ 2010 11 12, 08:44)
Zinai, o man tai zymiai labiau prilipo Kaimo mergaiciu trilogija ir epilogas - laaabai man jos panasaus stiliaus, bet va sita ypac prie dusios,  nusprendziau, kad visgi gaila ja ir parduot... lotuliukas.gif  ax.gif
Idomu, ar tu ja skaicius?
Ne, neskaičius, bet ne vieną kartą akis buvo užkliuvusi už šios knygos ir Vagoje buvo nupiginta kažkada, čiupinėjau, čiupinėjau, bet atgal padėjau. Paskui ne kartą SM išparduotuvėje vėl akis buvo užkliuvusi už šios knygos. Jau lyg ir norėjau pirkti, bet pasiskaičiau ne itin gerų atsiliepimų, tai ir vėl nepirkau. Po kurio laiko visai jau neblogi atsiliepimai iš kitų skaitytojų pradėjo eit, tai vėl buvau susigundžiusi šia knyga. Va ir dabar, visai jau buvau pagalvojus tave kalbint dėl šios knygos, bet vėlgi pagalvojau "Ar man tikrai jos reikia? Ar tai tikrai ta knyga, kuri man patiktų?" ir nebekalbinau tavęs biggrin.gif Ir viršelis man asmeniškai labai nepatinka, nemažai ir jis mane atbaido nuo knygos. Tai vat tokia tatai istorija ir santykiai mano su šia knyga lotuliukas.gif Gal kada jei papuls į rankas ir paskaitysiu, o gal ir nusipirksiu. Nežinia, nežinia kaip čia bus biggrin.gif
Atsakyti
Man patinka knygos apie karą,meilę...Romantika kažkokia smile.gif Ar skaitėt kas "Sevastopolio rožė"?Suryjau knygą per 2 dienas smile.gif Dar labai vilioja Danny Scheinmann "Gyvenimas trumpas, meilė ilga".Gal kas skaitėt?
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 11 12, 09:57)
Ne, neskaičius, bet

aha, visa detektyvine istorija cia, ziuriu. laugh.gif
as manau, kad tau patiktu, man taip atrodo kazkodel...

siaip galeciau tau paskolinti kada nors - jei susibendrausim ir i bendrus meetus vaiksciosim laugh.gif

virselis tikrai nei sioks, nei toks. bobulka nukeverzota. kaip suprantu, kazkokio paveikslo fragmentas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 12 lapkričio 2010 - 09:01
QUOTE(Masako @ 2010 11 12, 08:50)

ji dirba babilono oro linijose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 11 12, 10:01)
ji dirba babilono oro linijose  lotuliukas.gif

dasilo doh.gif blush2.gif cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man senieji klasikai-Baltušis,Simonaitytė,Žemaitė-labai patinka.Jei ištinka knygų badas,galima išsitraukti iš lentynos ir skaityti n' tąjį kartą.
"Forsaitų saga" buvo nerealus atradimas,o mane nustebinti sunku...
Lacį irgi skaičiau-tėtės bibliotekoj buvo
Aljendė kažkaip atsibodus buvo,tai paskutinių knygų net nebeėmiau
O "Kaimo mergaičių..." laukia eilėje,kol baigsiu dabar skaitomą
Atsakyti
smile.gif+2010 11 12, 08:53-->
QUOTE(laiminga smile.gif @ 2010 11 12, 08:53)
aš tai po teisybei neatsimenu ar skaičiau "Parduotos vasaros". kas skaitėt? kokie atsiliepimai būtų ?

As keliskart vaikystej skaiciusi, labai patiko. Pamenu, buvo Lietuvos mastu megstamiasios vaiku knygos rinkimai, as sia knyga irasiau i megstamas. Kai paskaiciau nugalejusiu knygu sarasa, supratau, kad turbut vienintele as tokia knyga busiu pasiuliusi. Laimejo "Pepe Ilgakojine" ir kitos panasios.
QUOTE(Skiautelė @ 2010 11 12, 09:03)
man senieji klasikai-Baltušis,Simonaitytė,Žemaitė-labai patinka. Jei ištinka knygų badas,galima išsitraukti iš lentynos ir skaityti n' tąjį kartą.

O, esam drauges siuo klausimu. bigsmile.gif
Atsakyti