Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 40 namučiai

QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 12, 15:07)
Aš tai neisiu, nemėgstu tų išpardavimų tokių. Jau savaitgalį nuėjau į Panoramą, neva daug nuolaidų, net džinsų savo dydžio neradau  doh.gif  tai dabar pikta nevaikščiosiu į tokius.
O knygų kai neperku, ramu laugh.gif

Kai knygų neperki, tai tokios knyginės (ir ne tik) akcijos nelabai aktualu tongue.gif
Galima mėgti, galima nemėgti, bet kai litas kitas susitaupo įsigyjant tai, apie ką svajoji, smagu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 12, 15:06)
Kai gegužės mėn. paskutinėje Jamam buvau, 8 val žmonių dar buvo išties mažai.

Tai kad parduotuvės nuo 10 atsidaro, ką ten veikti 8 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 12, 15:09)
Tai kad parduotuvės nuo 10 atsidaro, ką ten veikti 8  unsure.gif

O Maxima (kurioje ir knygos) dirba nuo 8 val smile.gif
Bet, rodos, per Jamam ir tas kitas pardes anksčiau atidaro. Nors pati nesu tuo tikra, niekur kitur apart Maximos , matyt, ir nebeisiu. Užsipirksiu knygų ir šiaušiu laiminga namo rolleyes.gif
Nemėgstu ir aš minios. Į kokius Gariūnus mane paleisti, tai didžiausia kančia būtų doh.gif
Atsakyti
Laba diena,

Aš tai planuoju eiti, turiu šį tą nusižiūrėjusi, tai turiu dieną pagalvoti, ar tikrai man jų reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
labą dieną , vis dar aš su valgyk melskis mylėk , labai daug žmonių ją liaupsina, bet ji man visai nesiskaito blush2.gif , beje šiandien man tas kur vis žada vilnietis knygas iš sena.lt , atsiuntė ,,Laukimą'' thumbup.gif
Atsakyti
laba.
ateinu su perskaityta Skafandras ir drugelis. Vėliau parašysiu atsiliepimą.
O savaitgalį toliau skaitysiu Don Kichotą. Bandysiu baigti, bet nežinau, kaip čia gausis.

QUOTE(krika @ 2010 11 11, 19:41)
nors filmas patiko

jei filmas patiko, tai knyga iš viso turėtų labai gerą įspūdį palikt biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 11, 21:11)
Jaunesnės tyli biggrin.gif , o temos pencinykės dalinasi jaunų dienų prisiminimais lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tai dabar kalbės jauniklė biggrin.gif
skaitau nuo ketverių. Vienu metu buvau apstojusi ( na, tai truko gal pusę metų), bet tada perskaičiau labai įdomią knygą ir skaitymo manija vėl užėjo. Ir vis dar nesibaigia.
Kaip supratau, kalbate apie tai, ką skaitėte dvylikos šešiolikos metų unsure.gif Tuo laiku skaičiau šiuo metu populiarias knygas : iš serijos Beveik suaugę, dar tokias blizgančiom širdelėm puoštas knygeles apie Džo Džo, jos meiles seiles ir pan (jas gal žino jaunesnės, tokios kaip Gegytė, Agnė, gal dar kuri ) lotuliukas.gif Labai patikdavo Gimtojo žodžio paaugliams leistos knygos ( ,,Ieškant Džei Džei'', ,,Mergaitė, kuri žinojo'' ir pan rolleyes.gif ). Dabar jau nebeimu jų.
Kalbant apie tas knygutes, kurias žinot kiekviena, tai dabar visų neatgaminsiu g.gif Taigi, Masako minėta ,,Be šeimos'' buvo padariusi labai didelį įspūdį. Plėšikas Hocenplocas irgi thumbup.gif Račicko ,,Zuika padūkėlis'' (na, ši prie naujesnių jau hihihi.gif )... Kažkodėl neatgaminu dabar labai daug g.gif
Geriau pasakysiu, ko neperskaičiau lotuliukas.gif Neskaičiau Verno knygų (netraukė manęs visos tos kelionės). Tiesa, aplink pasaulį per aštuoniasdešimt dienų trumpintą skaičiau.Neskaičiau Riteris be galvos, Merės Popins, Princo ir elgetos (nes šimtą kartų visokiausias ekranizacijas ir filmukus esu mačiusi). Kas ten dar badydavo akis, bet neimdavau g.gif
Ai, o senųjų lietuvių ( Žemaitės, Simonaitytės ir pan) nevirškinu schmoll.gif Net jei ir nebūtų privaloma, vis tiek nepatiktų schmoll.gif

QUOTE(eliss @ 2010 11 12, 09:52)
Šiaip man dar patiko Režina Deforž "Mėlynasisi dviratis",yra 3 knygos.Atseit apie prancūziškają Skarlet O'hara.Prisimenu,dar pagalvojau,ko taip pigiai kainavo,po 3 lt knygos.Beje,knyga apie karą,meilę ax.gif

man iš karto iškilo galvoje trumpas serialas mėlynas dviratis wub.gif maniau, kad labai seniai jį rodė, bet kad jis tik 2000m sukurtas hihihi.gif nors aš tuomet į pirmą klasę ėjau cool.gif todėl ir atrodo, kad seniai
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 11 12, 16:33)
lotuliukas.gif tai dabar kalbės jauniklė  biggrin.gif
skaitau nuo ketverių. Vienu metu buvau apstojusi ( na, tai truko gal pusę metų), bet tada perskaičiau labai įdomią knygą ir skaitymo manija vėl užėjo. Ir vis dar nesibaigia.
Kaip supratau, kalbate apie tai, ką skaitėte dvylikos šešiolikos metų  unsure.gif Tuo laiku skaičiau šiuo metu populiarias knygas : iš serijos Beveik suaugę, dar tokias blizgančiom širdelėm puoštas knygeles apie Džo Džo, jos meiles seiles ir pan (jas gal žino jaunesnės, tokios kaip Gegytė, Agnė, gal dar kuri )  lotuliukas.gif Labai patikdavo Gimtojo žodžio paaugliams leistos knygos ( ,,Ieškant Džei Džei'', ,,Mergaitė, kuri žinojo'' ir pan  rolleyes.gif ). Dabar jau nebeimu jų.
Kalbant apie tas knygutes, kurias žinot kiekviena, tai dabar visų neatgaminsiu  g.gif Taigi, Masako minėta ,,Be šeimos'' buvo padariusi labai didelį įspūdį. Plėšikas Hocenplocas irgi  thumbup.gif Račicko ,,Zuika padūkėlis'' (na, ši prie naujesnių jau hihihi.gif )... Kažkodėl neatgaminu dabar labai daug  g.gif
Geriau pasakysiu, ko neperskaičiau  lotuliukas.gif Neskaičiau Verno knygų (netraukė manęs visos tos kelionės). Tiesa, aplink pasaulį per aštuoniasdešimt dienų trumpintą skaičiau.Neskaičiau Riteris be galvos, Merės Popins, Princo ir elgetos (nes šimtą kartų visokiausias ekranizacijas ir filmukus esu mačiusi). Kas ten dar badydavo akis, bet neimdavau  g.gif
Ai, o senųjų lietuvių ( Žemaitės, Simonaitytės ir pan) nevirškinu  schmoll.gif Net jei ir nebūtų privaloma, vis tiek nepatiktų  schmoll.gif

Kaip tik galvojau vakare ir aš parašysiu šia tema, bet dabar žiūriu, kad nebereikės biggrin.gif Visiškai pritariu kiekvienam tavo žodžiui drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 12, 16:07)
Gaila tik, kad dar nėra knygynuose "Tuk tuk Indija" bei "Stambulo pavainikė". Manau, abi jamčiau su nuolaida.

Norėčiau ir Dikenso "Kalėdų giesmė", bet nei BLK (klausiau), nei Maximoje jos nerasta unsure.gif

O as labai noreciau "Karta Amerikoje' wub.gif

Beje, kaip susinervinau siandien, pastebejau, kad ne ta A. Uzkalnio knyga irasiau i kaledini noru sarasa. verysad.gif noriu pirmosios su traukinuku- "Kelioniu istorijos".

'Tuk tuk Indija' dar nera knygynuose unsure.gif

Varciau knygyne nauja Agnes valgiu knyga, tokia skurdi pasirode, nuotraukos blėdnos..
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 11 12, 16:41)
noriu pirmosios su traukinuku- "Kelioniu istorijos".

vasarą perskaičiau ją - patiko drinks_cheers.gif mb retai skaito, bet, kai kolegė grąžins, pasiūlysiu ir jam. labai sėkmingai ją nusipirkau - BLK kaip tik buvo nuolaidos, o man reikėjo kelionių vadovo Portugal. tai iėjo taip, kad ir Portugal, ir Kelionių istrijos su nuolaida kainavo mažiau negu Portugal be nuolaidos thumbup.gif

tiesa, pirmadienį laidą su ?Užkalniu pamiršau pažiūrėti verysad.gif

oi, ir jau nusipirkau Įdomiųjų darbų pamokas, teriekia paštu sulaukti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes, vos spejau perskaityti, na tempas nezmoniskas karsta.gif biggrin.gif
smile.gif+2010 11 10, 21:37-->
QUOTE(laiminga smile.gif @ 2010 11 10, 21:37)

atrodo, nemažai skaitau, nesu, kaip kitiems atrodau, dun dun dun, bet vis tiek nesugebu suregzt normalios ataskaitos apie knygą.
aš iš tų, kurių kalba buitiška, ūkiška, be jokių ten siūsi pūsi, bet jei rašau, tai rašau nuoširdžiai.
todėl man labai sunku parašyti atsiliepimą apie perskaitytą knygą, nes dažniausiai galiu tik vienu žodžiu pasakyti "patiko" arba "nepatiko".
na nesu sutverta ieškoti ten paslėptų sliekų, vabalų, žiedadulkių ar dar ko nors tose perskaitytose knygose. ir visiškai nesidomiu knygų autoriais. na man neįdomu,kas parašė. dėl manęs tegul koks nors Bobausis ar Atlėpausis rašo. jei paklius vieno iš jų knyga ir man patiks, valio. bet specialiai to ar kito autoriaus kūrinių neieškau.

jauciu ta pati, tiesiog radau tai ir galvoju, kas gi cia uz mane tai parase lotuliukas.gif . Na man dar prisideda tai, jog nuolat klausau ar vaikas neverkia doh.gif . Pastebejau, kad geriausios mintys gimsta kai maitinu nakti mazyle, tada nors ir uzsirasyk ar i diktafona padiktuok, o ryte ju nebebuna. Bet vyras tada uzsakys bilieta i Rokiski lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ingėnas labai issanus buvo pacios atiliepimas apie knyga "Obuoliu seklu skonis" drinks_cheers.gif , kaip jau minejo jis informatyvus 4u.gif

QUOTE(_buterfly_ @ 2010 11 11, 19:41)
sveikutes smile.gif  pradejau skaityti "Kita karalystes puse", bet kazkaip arba dar neuzkabino, nes nedaug perskaiciau arba sita knyga nera labai ypatinga, tokia dienorascio tipo bet labai nenuosekliai pasakojama viskas

man visai patiko, tokia paprasta, bet informatyvi knyga apie Binladeno seima, o moteryte tai tikrai ne is kelmo spirta hihihi.gif

QUOTE(Masako @ 2010 11 12, 09:44)
laba ryta,

SS, dziugu, kad knyga patinka ax.gif  Zinai, o man tai zymiai labiau prilipo Kaimo mergaiciu trilogija ir epilogas - laaabai man jos panasaus stiliaus, bet va sita ypac prie dusios,  nusprendziau, kad visgi gaila ja ir parduot... lotuliukas.gif  ax.gif
Idomu, ar tu ja skaicius?

seniai skaiciau sia knyga, bet paliko tikrai gera ispudi, nors pirkau ir kita sios autores knyga "Vakaro sviesa", bet taip ir neperskaiciau. Padovanojau blush2.gif

Radau ir as namuose knyga "Idomiuju darbu pamokos" thumbup.gif . Aciu, kad vel ja priminete, o su mazyliu siandien jau pradejome kelione po sia knyga, na aisku ir darbelius dareme assa.gif
Gero vakaro visoms 4u.gif , o as lekiu vakarienes gaminti, laukiu sveciu, kaip visada dar vis maze lanko soske.gif
Atsakyti
Ačiū LaTulipe,kad parašei,ką aš galvojau laugh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 11, 23:03)
Aha, sumaišiau blush2.gif

Sveikos 4u.gif
As tai ir skaiciau ir turiu Juodasias nasles smile.gif labai patiko.. siandien pasiemus varciau Kabulo kregzdes.. nu blem uz 5psl moket 33lt man ranka nekyla schmoll.gif tokia jau plonute.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2010 11 12, 08:22)
Šeštadieni maximoj 30 procentu nuolaida,taip pat ir BLK knygyne kai kurioms leidykloms.

Aa.. bigsmile.gif
Atsakyti