Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 40 namučiai

QUOTE(krika @ 2010 11 12, 19:21)
na čia jau be klaustukų aš pencinykė. laTulipe kokia jauniklė  blink.gif

irnesakyk.gif vieną dieną ir aš tokia patapsiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 12, 19:29)
Na kas čia per gražus atsiliepimų vakaras  bigsmile.gif  4u.gif  laTulipe, šauniai parašei. Aš vėl gi, filmą mačius, tai knygos spėju neskaitysiu  ax.gif

žinok, ir neskaityk tada biggrin.gif nes, kaip jau minėjau, filmas geresnis už knygą. Bent jau man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 11 12, 17:04)

Labai sudominai, labai noriu ją perskaityti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2010 11 12, 18:27)
Tai jei nori "saulės" galiu paskolinti "Kapitono korelio mandoliną", o jei neskaitei , tai dar siūlyčiau paskaityti "Skortų saulė" irgi labai patikusi knyga. ax.gif

Žinok, visai norėčiau smile.gif blush2.gif
O "Skortų saulė" tokios nesu nė girdėjusi unsure.gif , reiks pagooglinti.

Paskaičiau dar truputį "Valymas", tai darosi laabai įdomu bigsmile.gif Per anksti aš ją buvau nurašiusi blush2.gif Ir stilius man jau limpa thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 lapkričio 2010 - 18:40
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 12, 19:38)

šitą savo norimų knygų sąrašiuke turiu jau seniai bigsmile.gif įsirašiau dar tada, kai tik stebėjau jūsų plepaliukus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2010 11 12, 18:27)
tai dar siūlyčiau paskaityti "Skortų saulė" irgi labai patikusi knyga. ax.gif

aš kaip tik ją šiandien parduoti atidėjau. apdovanota ji ir pan., bet man labai slogų įspūdį paliko...
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 12, 17:38)
Žinok, visai norėčiau smile.gif  blush2.gif

Paskaičiau dar truputį "Valymas", tai darosi laabai įdomu bigsmile.gif  Per anksti aš ją buvau nurašiusi blush2.gif  Ir stilius man jau limpa thumbup.gif

Kadangi tu lankaisi Mickevičiaus bibliotekoje, tai žinok aš mačiau ne vieną egzempliorių joje. Ji nestora, taip kad smile.gif

O jei norėsi paskaityti "Kapitono Korelio mandolina" aš ją turiu savo bibliotekoje mirksiukas.gif
Atsakyti
Skortu saule - knyga, kuria verta paskaityt. Ryskiai istrigusi, nors tikrai nebutu i megstamiausiu knygu sarasa - vien del per daug abstraktaus stiliaus kaip man... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 12, 18:53)
*Kadangi tu lankaisi Mickevičiaus bibliotekoje, tai žinok aš mačiau ne vieną egzempliorių joje. Ji nestora, taip kad smile.gif

**O jei norėsi paskaityti "Kapitono Korelio mandolina" aš ją turiu savo bibliotekoje  mirksiukas.gif

*Perskaičiau anotaciją, "Skortų saulė" visgi sudomino.
Traukiu į sąrašiuką ir kada nors jos ieškosiu perskaitymui.

** Liuks thumbup.gif Per sekantį mytą ją iš kažkurios judviejų norėsiu pasiskolinti thumbup.gif

Dorifore, skaityk dabar "Valymą" biggrin.gif Nežinau, kurioje tu vietoje skaitai, bet kuo toliau tuo įdomiau bigsmile.gif Būtų smagu pasidalinti įspūdžiais smile.gif Ypač įdomu apie pokario metus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 12 lapkričio 2010 - 19:28
Mandolina maciau, visai nieko... ax.gif

Papugele, saunus pirkinys. Noriu ir as Kvepalu cool.gif
Papildyta:
QUOTE(laTulipe @ 2010 11 12, 19:04)
prisiskaičiau visokių riterių Don Kichotų, tai ir rašau  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
A. Kristi "Rugiai kišenėje"
QUOTE(muminukas @ 2010 11 12, 11:55)
įdomi  bigsmile.gif kaip ir didžioji dauguma jos, Kristi - mano meilė  wub.gif

Čia buvo pirmoji knyga, kurią jos perskaičiau dabar, būdama 23 m.amžiaus. Na, visų tikrai nežadu skaityti, bet paįvairinimui tinka. Nes tik dabar atėjo noras šios autorės kažką paskaityti, atrasti jos knygas.
QUOTE(laTulipe @ 2010 11 12, 16:33)
laba.
ateinu su perskaityta Skafandras ir drugelis. Vėliau parašysiu atsiliepimą.
O savaitgalį toliau skaitysiu Don Kichotą. Bandysiu baigti, bet nežinau, kaip čia gausis.
jei filmas patiko, tai knyga iš viso turėtų labai gerą įspūdį palikt  biggrin.gif
lotuliukas.gif tai dabar kalbės jauniklė  biggrin.gif
skaitau nuo ketverių. Vienu metu buvau apstojusi ( na, tai truko gal pusę metų), bet tada perskaičiau labai įdomią knygą ir skaitymo manija vėl užėjo. Ir vis dar nesibaigia.
Kaip supratau, kalbate apie tai, ką skaitėte dvylikos šešiolikos metų  unsure.gif Tuo laiku skaičiau šiuo metu populiarias knygas : iš serijos Beveik suaugę, dar tokias blizgančiom širdelėm puoštas knygeles apie Džo Džo, jos meiles seiles ir pan (jas gal žino jaunesnės, tokios kaip Gegytė, Agnė, gal dar kuri )  lotuliukas.gif Labai patikdavo Gimtojo žodžio paaugliams leistos knygos ( ,,Ieškant Džei Džei'', ,,Mergaitė, kuri žinojo'' ir pan  rolleyes.gif ). Dabar jau nebeimu jų.
Kalbant apie tas knygutes, kurias žinot kiekviena, tai dabar visų neatgaminsiu  g.gif Taigi, Masako minėta ,,Be šeimos'' buvo padariusi labai didelį įspūdį. Plėšikas Hocenplocas irgi  thumbup.gif Račicko ,,Zuika padūkėlis'' (na, ši prie naujesnių jau hihihi.gif )... Kažkodėl neatgaminu dabar labai daug  g.gif
Geriau pasakysiu, ko neperskaičiau  lotuliukas.gif Neskaičiau Verno knygų (netraukė manęs visos tos kelionės). Tiesa, aplink pasaulį per aštuoniasdešimt dienų trumpintą skaičiau.Neskaičiau Riteris be galvos, Merės Popins, Princo ir elgetos (nes šimtą kartų visokiausias ekranizacijas ir filmukus esu mačiusi). Kas ten dar badydavo akis, bet neimdavau  g.gif
Ai, o senųjų lietuvių ( Žemaitės, Simonaitytės ir pan) nevirškinu  schmoll.gif Net jei ir nebūtų privaloma, vis tiek nepatiktų  schmoll.gif
man iš karto iškilo galvoje trumpas serialas mėlynas dviratis  wub.gif maniau, kad labai seniai jį rodė, bet kad jis tik 2000m sukurtas hihihi.gif nors aš tuomet į pirmą klasę ėjau  cool.gif todėl ir atrodo, kad seniai

O aš skaičiau paauglystėje, kai buvau moksleivė, Verną. Aišku, ne visos ypatingai patiko - labiausiai Kapitono Granto vaikai, Penkiolikos metų kapitonas, Matijas Šandoras. Bet dabar negaliu jo skaityti, na, gal ne tas jo knygas pasirenku dbr
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mona187: 12 lapkričio 2010 - 19:43
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 12, 18:26)

** Liuks thumbup.gif  Per sekantį mytą ją iš kažkurios judviejų norėsiu pasiskolinti thumbup.gif

tai gerai, tuomet atidedu ją į meetinę kruvelę tau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 12, 19:31)
tai gerai, tuomet atidedu ją į meetinę kruvelę tau biggrin.gif

Ačiū 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti