Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 40 namučiai

QUOTE(Masako @ 2010 11 15, 09:54)
Mergos, jus man darote labai bloga itaka - siandien tureciau pirkti dvi knygas, rytoj - dar dvi... doh.gif  wacko.gif fool.gif

Nu nu, pati kalta, jei valios neturi blush-anim-cl.gif nono.gif tease.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 15, 00:38)

Daniel Steel 'Gyvenimo dovana'

Skaičiau šitą ir aš. Supratau, kad Steel - ne mano rašytoja ax.gif O šiaip sutinku su tavim, tik man ir knygos pradžia tokia nusaldinta buvo.

QUOTE(Masako @ 2010 11 15, 08:54)
Mergos, jus man darote labai bloga itaka - siandien tureciau pirkti dvi knygas, rytoj - dar dvi... doh.gif  wacko.gif fool.gif

Čia, žinok, šios temos šalutinis poveikis, apie kurį turėtų būti perspėjamos naujai prisijungusios lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 11 15, 10:16)
Čia, žinok, šios temos šalutinis poveikis, apie kurį turėtų būti perspėjamos naujai prisijungusios lotuliukas.gif

doh.gif lotuliukas.gif

o tu gavai siuntinuka? mirksiukas.gif
Atsakyti
Labąąą ryt,
parašykit man kas raštelį hihihi.gif

"Prestižą" du kartus bandžiau skaityt,ir du kartus neperskaičiau mastau.gif Kažkaip nelima man unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 15, 09:17)
doh.gif  lotuliukas.gif

o tu gavai siuntinuka? mirksiukas.gif

Taip, gavau, ačiū 4u.gif Tik, kaip paršiukas, pamiršau parašyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 15, 07:54)
*Fatimaallaa, tos pirmosios knygos neskaityciau vien i virseli paziejus blush2.gif

**o Kaizeriu sudominai bigsmile.gif

*Na gi norėjau poilsiui kažką paimti, bet kadangi skaičiau angliškai, tai jos viršeliais neatrodė jau šitaip beviltiškai.
user posted image
Na bet kitą kartą žinosiu, kad ši rašytojau jau tikrai ne man, kaip sakė sphinx smile.gif

**Na o 'Kaizeris' labai verta dėmesio, ypač jei mėgsti rimtesnę literatūrą, kiek sunkesnę, sudėtingesnę. Beja, ši knyga tik tik pasirodė smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Masako @ 2010 11 15, 08:54)
Jose Saramago "Aklumas" user posted image

Va šitas atsiliepimas labai patiko thumbup.gif Jei neturėčiau šios knygos, iškart užsimanyčiau biggrin.gif

QUOTE(sphinx @ 2010 11 15, 09:16)

Tai jau taip, šventa teisybė drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 15, 10:50)
*Na gi norėjau poilsiui kažką paimti, bet kadangi skaičiau angliškai, tai jos viršeliais neatrodė jau šitaip beviltiškai.

lotuliukas.gif
tikrai zyyyymiai geriau

o man va ne karta kilo klausimas, kodel buna keiciami virseliai? gal jus zinot? ar buna tokie reikalavimai? ar tiesiog stengiamasi prie tos salies, kurioj leidziama knyga, zmoniu mentaliteto adaptuoti lotuliukas.gif doh.gif
pvz., imkim kad ir Eat pray love - originalus virselis man daug labiau prie sirdies.
user posted image

user posted image
kazi koks neskoningas vadovelis wacko.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 15, 11:00)
Va šitas atsiliepimas labai patiko thumbup.gif  Jei neturėčiau šios knygos, iškart užsimanyčiau biggrin.gif

tai gerai biggrin.gif

yra ir sokiruojanciu neestetisku dalyku toj knygoj. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 15 lapkričio 2010 - 10:31
QUOTE(Masako @ 2010 11 15, 10:26)
yra ir sokiruojanciu neestetisku dalyku toj knygoj.  ax.gif

O tau jau susidarė įspūdis, kad aš to bijau tongue.gif Nu nea biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 15, 11:32)
O tau jau susidarė įspūdis, kad aš to bijau tongue.gif  Nu nea biggrin.gif  mirksiukas.gif

ne ne laugh.gif
cia gal kaip kabliuka dar pridejau hahahhahah laugh.gif

Atsakyti
Masako, va todėl ir nepatiko man knyga "Prestižas". Pažiūrėjau filmą, toks nuostabus, pasiimu knygą, tikėjausi kažko panašaus ir šnipštas unsure.gif Knygoj man visai kaip kita istorija būtų, kuri nesužavėjo ir neužkabino.
Ingėnai, o tu skaitei "Aklumas" ar ne? nebepamenu jau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2010 11 15, 10:26)
pvz., imkim kad ir Eat pray love - originalus virselis man daug labiau prie sirdies.
kazi koks neskoningas vadovelis wacko.gif

Taip, lietuviškas variantas lyginant atrodo kažkoks kičinis drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 11 15, 10:33)
Ingėnai, o tu skaitei "Aklumas" ar ne? nebepamenu jau  g.gif

Dar ne smile.gif Mano knyga kol kas keliauja iš rankų į rankas lotuliukas.gif
Kur jau čia man spėti visas perskaityt tongue.gif

O kaip tau sekasi su "Valymu"? Gal jau baigei? Ar atidėjai biggrin.gif
Aš šįvakar, manau, ją pabaigsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 15 lapkričio 2010 - 10:36