Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 40 namučiai

QUOTE(Ingėnas @ 2010 11 10, 22:55)
Pažanga bigsmile.gif
Kaip tau "Valymas" skaitosi? Rytoj matyt ir aš kibsiu į tą knygą smile.gif

Nebesimėtau, skaitau po vieną iš krūvos ax.gif
Kai bandžiau skaityti "Valymas" vidury "Seilėtekio", tai kaip elektros šokas, visai kita kalba, stiprumas, sakiniai. Kaip diena nuo nakties biggrin.gif Supratau, kad taip nukentės šis kūrinys, tai užbaigsiu seiles ir toliau skaitysiu "Valymas" ax.gif
Atsakyti
sveikos,

aš su pribuvėja dar vis...

Ingėnai, gavau knygą wub.gif thumbup.gif Dėkis. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 11 10, 23:24)
IKą ngėnai, gavau knygą wub.gif  thumbup.gif Dėkis. bigsmile.gif

Ką jau papirkai? bigsmile.gif
Atsakyti
nepirkau smile.gif dovanų gavau smile.gif „Kas nuostabu ir išmintinga“. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2010 11 10, 23:49)
nepirkau smile.gif dovanų gavau smile.gif „Kas nuostabu ir išmintinga“. rolleyes.gif

Rimtai, visai buvau pamiršusi mūsų gerumo akciją. tęsi dabar tu? bigsmile.gif

Sužinojau, ką reiškia iš italų kalbos Dorifore, o gi kolorado vabalas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 11 lapkričio 2010 - 00:23
dovanojau jau vieną. kai rasiu ką dovanot, mielai tęsiu. drinks_cheers.gif

labos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif
Atsakyti
TIK šeštadieni BLK.
BALTŲ LANKŲ KNYGYNAS 30% nuolaida visoms leidyklų Alma littera, Baltos lankos, Vaga, Obuolys, Jotema, Nieko rimto, Egmont Lietuva, Laisvos valandos, Garnelis ir Versus aureus knygoms.
Maximoj knygoms 30 procentu.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukis_miau @ 2010 11 10, 21:00)
Kai kitą sykį rodys, garsiai rėk, bo aš taip noriu pažiūrėt, o atsisiųst niekur neradau, per TV irgi niekad neužtaikau sad.gif  biggrin.gif

Va pakalbejau apie filmą ir pati užsimaniau pažiūrėt,nes kiek kartų žiūrėjau vis galo nepamatydavau smile.gif Siunčiuos iš Linkomanijos.

knygufanai.lt Jotemos knygoms 30 proc. nuolaida yra
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 11 10, 21:26)
na taip  biggrin.gif
Papildyta:
tiesa, Agnė.** jei dėl kažkurių žodžių abejoji yra labai geras puslapis pasitikslinti
http://dictionary.cambridge.org/

Dėkui, nežinojau šito puslapio smile.gif

QUOTE(adžani @ 2010 11 11, 08:29)
TIK šeštadieni BLK.
BALTŲ LANKŲ KNYGYNAS  30% nuolaida visoms leidyklų Alma littera, Baltos lankos, Vaga, Obuolys, Jotema, Nieko rimto, Egmont Lietuva, Laisvos valandos, Garnelis ir Versus aureus knygoms.
smile.gif

swoon.gif
Bankrutuosiu doh.gif
Atsakyti
labryt, mielos puonios.

Pradejau vakar Akluma thumbup.gif nu bet jau koks keistas rasymo stilius - neisskiriant tiesiogines kalbos ax.gif

Barona Miunchauzena mes turim pas tevus Klp - aha, gerai ten isleista, dar tie stori virseliai, tai kaip nauja. Manau, kad ir maniske dar per maza - kazkada buvau paemus skaityti, bet daugiau suaugusiems pasirode biggrin.gif as, kaip ir Pajauta, labai ryskiai ta epizoda su arkliu ir baznycia pamenu laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 11 lapkričio 2010 - 09:18
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Gegytė @ 2010 11 10, 23:24)
Ingėnai, gavau knygą wub.gif  thumbup.gif Dėkis. bigsmile.gif

Malonaus skaitymo 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 11 10, 23:52)
Sužinojau, ką reiškia iš italų kalbos Dorifore, o gi kolorado vabalas  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(adžani @ 2010 11 11, 08:29)
TIK šeštadieni BLK.
BALTŲ LANKŲ KNYGYNAS  30% nuolaida visoms leidyklų Alma littera, Baltos lankos, Vaga, Obuolys, Jotema, Nieko rimto, Egmont Lietuva, Laisvos valandos, Garnelis ir Versus aureus knygoms.
smile.gif

Gaila, kad BLK tik išvardintoms leidykloms verysad.gif Man reikėjo, kad būtų ir tokiai nežinomai leidyklai kaip "Didlaukiai".
Atsakyti