QUOTE(CreteIsland @ 2010 11 15, 10:42)
vyras susizavejo ideja pirkti sklypa su esanciais pamatais.(tiesiog labai nori kuo greiciau isikelt i nama ir mano sutaupysias laiko..

).na ten gal net negalima pavadint pamatais,greiciau konturas toks.

pats projektas mums tinka.vieta tinka.viskas butu gerai,bet va tos puses.galvoju,kad gal geriau tuscias sklypas,ir kad nama galima butu "pasukti "taip ,kaip nori.

ar tiesiog dar ieskoti,ieskoti,ieskoti..

veiksmas vyksta slengiuose..
as asmeniskai nepirkciau jau su pamatais, kai pats daraisi, zinai ka darai

bet is kitos puses, jei pamatai, projektas viskas tinka kodel ir ne
QUOTE(ilonux @ 2010 11 15, 12:07)
Dar vienas dalykas, kurio norėč - tai sklypo mažiausiai kokių 25 a (lygiuočiaus į indručiuką

), kad galėč susitvarkyt gražiai aplinką ir nuo kaimynų akių pasislėpt. Bet sklypas turėtų būti vis tiek gyvenvietėj, nes be kaimynų būtų labai nesmagu
pas mus yra 40 aru

vakar tvarkiausi aplinka, rinkau visas statybines siuksles , malkas visokias rinkom tvarkem... tai vaikstau ir galvoju jezau jezau, kiek laiko ir jegu reikes visa sita sutvarkyti, o kiek pinigu, kad ta plota paversti graziu
QUOTE(CreteIsland @ 2010 11 15, 12:19)
dar pora klausimu ismanancioms:
1. ar vienaaukstyje galima daryti stoglangi(ar cia nesamone ir taip nedaroma)?
2. kaip del namo apsaugos,turiu galvoj,langu? apsaugines zaliuzes- UZ ar PRIES ir KODEL?..(mano tevai turi apsaugines zaliuzes savo sodo name.tai man visai rimtos jos atrodo.)
del zaliuziu nieko nezinau, bet kodel vienaaukstyje negalima stoglangio

zinoma, kad galima
QUOTE(Baltike @ 2010 11 15, 12:31)
Ne siena

, tik perdanga, nes kambariai virš garažo. O namas pas mus šiltintas kiek mažokai iš nepatyrimo - projektu labai pasitikėjome. Todėl ir jaučiasi skirtumas, iš kurios pusės stipresni vėjai papučia. Ne taip, kaip daugiabutyje, bet jaučiasi.
gal gali daugiau papasakot, kaip tas mazokai? ar siltinot tik is lauko, ar is abieju pusiu?