Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos apylinkių statybininkių diskusija

QUOTE(Taikute @ 2010 11 15, 19:01)
As jau darausi trafareta si bei ta darysiu ant sienos  ax.gif  Man tai super cia idejos  thumbup.gif

as buvau susigalvojusi stikline siena trafaretu dekoruoti, tai turiu nemazai trafaretu pvz, jei reikes galiu imesti 4u.gif bet dauguma is sm
Atsakyti
Gal zinote koki siula galima i ausi verti? (senais laikais verdavo pradurus ausis). Mazajai ausys puliuoja (net guziukai puliu susidare unsure.gif ), o iverusi esu to nealergizuojancio metalo, tai siandien gydytoja sake tik verk juos lauk! O auksinius kiek turiu savo ir mazosios, tai visu uzsegimai netinkami, visi susispaudzia, o reik kad sukiotus...
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 11 15, 19:49)
Gal zinote koki siula galima i ausi verti? (senais laikais verdavo pradurus ausis). Mazajai ausys puliuoja (net guziukai puliu susidare unsure.gif ), o iverusi esu to nealergizuojancio metalo, tai siandien gydytoja sake tik verk juos lauk! O auksinius kiek turiu savo ir mazosios, tai visu uzsegimai netinkami, visi susispaudzia, o reik kad sukiotus...

Tai nupirk mazajai auksinius, kurias galima sukinet. Dabar auksui akcijas visur.
Atsakyti
QUOTE(Nastanka @ 2010 11 15, 18:55)
Tai nupirk mazajai auksinius, kurias galima sukinet. Dabar auksui akcijas visur.

Jei nieko nesugalvosiu, pirksiu. Palaikyt siuliukus norejau kol sugys, nes ji turi 3 poras auksiniu auskariuku.
Kazi kiek patys parasciausi gali kainuot ir kur akciju yra? O jei dar auksas netiks doh.gif ?
Papildyta:

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 15, 18:16)
as buvau susigalvojusi stikline siena trafaretu dekoruoti, tai turiu nemazai trafaretu pvz, jei reikes galiu imesti  4u.gif bet dauguma is sm

Parodyk kokiu pavyzdziu, nes nesuprantu apie ka tu ax.gif , ant stiklo raizyt ar dazyt ar kaip?
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 11 15, 20:01)
Jei nieko nesugalvosiu, pirksiu. Palaikyt siuliukus norejau kol sugys, nes ji turi 3 poras auksiniu auskariuku.
Kazi kiek patys parasciausi gali kainuot ir kur akciju yra? O jei dar auksas netiks doh.gif ?
Papildyta:
Parodyk kokiu pavyzdziu, nes nesuprantu apie ka tu ax.gif , ant stiklo raizyt ar dazyt ar kaip?

man atrodo, kad silkinius verdavo... kol ausytes uzgydavo... bent jau mano laikais taip budavo doh.gif senu senovej rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 11 15, 20:11)
Papasakok kur ir ka darysi  bigsmile.gif

Darysiu skalbyklos zonoje ten kur geles, toki medi zalia, bet dar tik viskas eigoje, kai kai padarysiu butinai idesiu vaizdu wink.gif
Atsakyti
as silkinius nesiojau kol uzgijo nes irgi sunkus gijimas buvo ir dabar tik auksinius nesiot tegaliu, nes nuo kitu is kart skauda ir slapiuoja mirksiukas.gif
Atsakyti

Kadangi Akropolije daugiau parduotuviu, tai ten gali rasti tinkanciu. Nuolaidos -30,40,50%. O kainos tai nedaug. Nekabinsi gi griozdisku. Paparastuciu reikia. Be to, gal bandyk titaniniu rast, jis irgi gerai veikia. As nesiojau kazkada bamboj blush2.gif O siulu tai as nezinau, kaip tu iversi.. g.gif

QUOTE(dier @ 2010 11 15, 20:03)
man atrodo, kad silkinius verdavo... kol ausytes uzgydavo...  bent jau mano laikais taip budavo  doh.gif senu senovej rolleyes.gif

Man visada atrode, kad jie ne silkiniai, o kaproniniai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 11 15, 18:49)

o tuos kur įšovė išvėrei? g.gif

Maniškei irgi buvo kelis kartus užpūliavę bet susitvarkėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 11 14, 22:57)
O kur bus sklypas, kieno kaimynai būsit  ax.gif ?

Planuojam Ginduliuos isikurti, sklypas 20 a, atitiktu visas svajones - ir siltnamiukui ir braskytei ir vaikams palakstyt... tik truputi "nenormalus" pailgas. Bet siandien pradejau abejot, nes viena architekte pasake, kad be vandentiekio ir nuoteku, negausim leidimo statybai, o ten tik elektra. Sakau kol rankom nesukirtom, gal Triuseliuos apsilankyt g.gif .

QUOTE('RK' @ 2010 11 15, 17:01)
Mes darem indiviadualu projekta. O jus zinot ko norit is projekto?

Mintyse turiu prisiprojektavus, tik va kas protingas galetu paverst jas realybe, architektu yra, bet kuris geras?
Atsakyti
Papildyta:

kaip tik pirkau dovanu mazai mergytei 1 gimtadienio proga auksinius auskariukus, tai akropolyje uz euro vaistines, pirma prakyba auksu (viduri salos) lygiai 50 proc nuolaida, visur kitur su prierasu ''iki 40 proc. nuolaida''.
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 15, 19:10)

negaliu nepasigirti (nepasidziaugti  ax.gif )as grizau is darzelio- buvo vakarone pas mus  thumbup.gif nu kaip graziai ten jie visko ismoke ir sokti ir dainuoti  wub.gif  wub.gif as ciut asaros nenubraukiau i savo vakarotoja beziuredama  blush2.gif  wub.gif  thumbup.gif

faina jauciu tikrai rolleyes.gif

as dabar ilsiuos biski nuo darzu temos bele kokios, tiek cia buvau susinervinus, kad ne tas zodis doh.gif
Atsakyti

na va trafaretai:
user posted image
user posted image

taip,dedi juos ant stiklo ar ant sienos ir dazai 4u.gif kai mes galvojome daryti "stiklini tambura", tai galvojau ji puosti taip:
user posted image

tai buciau pagal tuos trafaretus tepus klijus ir barsciusi skaldele ar dar koki biesa... paskui suzinojau apie ta plevele,tai buvo nuspresta ja klijuoti ta pertvara kokiu vienu dideliu piesiniu.. ax.gif
user posted image

bet kadangi tamburo pas mus neliko, tai ir neliko ir stiklines pertvaros ir galvos skausmo kaip ji papuosti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti