Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos apylinkių statybininkių diskusija

QUOTE(ilonux @ 2010 11 11, 13:57)
Tokio tipo, kaip norėjom (didelės, kampinės), berods nėra plieninių.

aa, pamaniau, kad nepatiko plieninė..

Papildyta:
QUOTE(ilonux @ 2010 11 11, 14:13)
Panašus atvejis į tą, kai vienas klaipėdietis ant savo pasididžiavimo guolį užsimovė ir paskui nėjo nuimt  lotuliukas.gif

nu blyn, tegu baranką mauna, tai jeigu nebenusiims, tai perlauš.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 11 11, 14:27)
aa, pamaniau, kad nepatiko plieninė..

Papildyta:
nu blyn, tegu baranką mauna, tai jeigu nebenusiims, tai perlauš..  lotuliukas.gif

sugraus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi panos baikit juokint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 11 11, 14:28)
sugraus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi panos baikit juokint lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Labutis
Aciu Ilonux uz parasyta statybu stadija pirmam puslapy 4u.gif, net paprasyti nespejau.

Pas mus vonia bus akriline, kaip pasiilgau vonios, o tai 6 metus gyvenom su dusu, galvojom kam ta vonia, o dabar svajoju issitiesti, prisidegti zvakiu, prisipilti visokiu kvapniu dalykeliu ir parelaksuoti rolleyes.gif

Musu ciuzinys tai irgi vartomas viena puse ziemine kita vasarine ir rinkomes toki kietesni. Viena puse su kokoso plausu, kazkuri raset, lyg tai Ryto rasa

Na pas mus jau darbeliai i pabaiga. Sildymas pajungtas, viskas tvarkoj, namie silta. Jau santechnika deda, plintusus,savaitgali sviestuvus pakabins. O pirmadieni jau valytojai prades dirbti. Na ir kai bus svaru tada jau darysiu fotosesija
Atsakyti
Pas mus irgi dabar vonia akriline Ravak, kol gyvenam 5 menuo tai tikrai nieko neatsitiko, kaip nauja atrodo clap_1.gif bute irgi turejom akriline kazkokia paprastesne tai man ji irgi patiko ir po 5 metu kaip nauja atrode biggrin.gif
Nu zodziu cia prijuokinote su tais anekdotais gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 11 11, 14:09)
kas del tu duru manau ten splintukai yra ir veidrodis taip ispjautas sudetas g.gif

o kas tas yra g.gif

ir gal kas turit kokiu idomesniu pvz issiaygojusi stumdomu ruru g.gif
man dar sis variantas nieko ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 11 11, 13:27)
nu blyn, tegu baranką mauna, tai jeigu nebenusiims, tai perlauš..  lotuliukas.gif

matyt nerado tinkamo dydžio baronkos lotuliukas.gif

QUOTE(skubanti @ 2010 11 11, 13:38)
Na pas mus jau darbeliai i pabaiga. Sildymas pajungtas, viskas tvarkoj, namie silta. Jau santechnika deda, plintusus,savaitgali sviestuvus pakabins. O pirmadieni jau valytojai prades dirbti. Na ir kai bus svaru tada jau darysiu fotosesija

wauv, kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skubanti @ 2010 11 11, 14:38)

ech kaip pavydziu ax.gif wub.gif wub.gif wub.gif ypac kad valytojai darbuosis ax.gif o tai as jau planuoju,kaip cia po viena kambari reiks atsveisti doh.gif as jau dabar ant langu didiuosius apterliuzinimus nusigramdziau,ir labai pykstu,jei kada nauju randu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skubanti @ 2010 11 11, 14:38)
Musu ciuzinys tai irgi vartomas viena puse ziemine kita vasarine ir rinkomes toki kietesni. Viena puse su kokoso plausu, kazkuri raset, lyg tai Ryto rasa

aha, apie čiužinį aš rašiau.. smile.gif
jeetus, kaip faina, kad jau finišas artėja.. wub.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 11, 14:44)
o kas tas yra  g.gif

ir gal kas turit kokiu idomesniu pvz issiaygojusi stumdomu ruru  g.gif
man dar sis variantas nieko  ax.gif
user posted image

labai graži ta juosta, o čia stiklas?
lens.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 11, 14:44)
o kas tas yra  g.gif

na kaip seniau mediniai langai budavo, tam kad jie laikytusi, mediniai pagaliukai splintusai buvo kalami, nezinau kaip paaiskint kitaip blush2.gif
QUOTE(rytorasa @ 2010 11 11, 14:54)
aha, apie čiužinį aš rašiau..  smile.gif
jeetus, kaip faina, kad jau finišas artėja..  wub.gif
lens.gif

tonuotas stiklas ir va jie laikosi irgi su splintais bet jie dabar yra tokiems dalykams aliuminiai mirksiukas.gif
Atsakyti
ir dar nuomones paklausiu blush2.gif blush2.gif
cia pas mane antro auksto holas, bus pakabintas veidrodis,kazin ar tapetuoti ta siena kur jis kabes ar dazyti g.gif pas mane per visa nama dabar gaunasi tik dvejuose vietuose tapetas- miegamajam ir darbo kambary g.gif kazkaip mazokai man lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 11 11, 15:54)
aha, apie čiužinį aš rašiau..  smile.gif
jeetus, kaip faina, kad jau finišas artėja..  wub.gif
lens.gif

kiek teko dometis cia is plastiko tokius dalykus daro wink.gif ka nori gali i ta spintos rema ideti ir tapeto fragmenta ir kt s...... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na, as irgi sveiciausi viena visa nama, visus langus ir nemanau, kad jau taip sunku viska issisveisti issivalyti, kazkaip nelabai patikeciau svetimiem, matyt is paskos eicius pervalyti lotuliukas.gif na, net aisku kad didyji purva butu padeje kas isvalyti, nebuciau supykusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti