Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos apylinkių statybininkių diskusija

QUOTE(asaraa @ 2010 11 11, 17:04)
norejau paklausti, ar potinklinis remas klozeto ar bede tvirtinamas ant juodgrindziu, ar pakabinamas tame aukstyje, kad butu virs tikruju grindu?  g.gif
Ir dar klausimas. Ar santechninius vamzdzius klojot ant polisterolo, ar tiesiogiai ant juodgrindziu?  4u.gif

man tvirtino kol dar tik juodgrinde buvo, tadu tik betonavo gerasias grindis..

santechninius tai kokius? jei nuline kanalizacija tai po juodgrindem giliai , o vandens padavima ir jau jo istekejima ant juodgrindziu, po to dejom polisteroli , pleveli, tinkla ir gerosios grindys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 11 11, 17:03)
prijuokinot su tais antrais galais, indruciukas dar cia prirase  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

maciau blush2.gif bet jau neleido patasyti kai pamaciau blush2.gif blush2.gif

Papildyta:

QUOTE(dier @ 2010 11 11, 17:11)
santechninius tai kokius? jei nuline kanalizacija tai po juodgrindem giliai , o vandens padavima ir jau jo istekejima ant juodgrindziu, po to dejom polisteroli , pleveli, tinkla ir gerosios grindys  4u.gif

nu pas mus lyg ant svariu grindu tvitino g.gif tu gal susimaisei- nes remai gi visi vienodi, ar su sildomomis grindimis ar paprastomis g.gif arba pas tave kaip nors i siena tvirtino g.gif
o vandentieki tai ant juodgrindziu, o antrame aukste pirmo auksto palubej 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(skubanti @ 2010 11 11, 15:23)

QUOTE(ausra101 @ 2010 11 11, 15:55)

QUOTE(Taikute @ 2010 11 11, 15:58)

Aciu visoms 4u.gif
pradine mintis buvo kaip cia daryti- tik gal ne veidrodis o paveikslas:
user posted image

ir lempikes ten pati konstruosiu blush2.gif ir ta manekena kur kazkada buvau idejus grazia kokia medziaga pertrauksiu ir statytsiu ... kadanors lotuliukas.gif
sienos priesais veidrodi niekaip tapetuoti neiseina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 11 lapkričio 2010 - 16:29
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 11, 17:25)
maciau  blush2.gif bet jau neleido patasyti kai pamaciau  blush2.gif  blush2.gif

Papildyta:
nu pas mus lyg ant svariu grindu tvitino  g.gif tu gal susimaisei- nes remai gi visi vienodi, ar su sildomomis grindimis ar paprastomis  g.gif arba pas tave kaip nors i siena tvirtino  g.gif
o vandentieki tai ant juodgrindziu, o antrame aukste pirmo auksto palubej  4u.gif
Papildyta:
Aciu visoms  4u.gif
pradine mintis buvo kaip cia daryti- tik gal ne veidrodis o paveikslas:
user posted image

ir lempikes ten pati konstruosiu  blush2.gif ir ta manekena kur kazkada buvau idejus grazia kokia medziaga pertrauksiu ir statytsiu ... kadanors  lotuliukas.gif
sienos priesais veidrodi niekaip tapetuoti neiseina  ax.gif

pas mane tai tikrai ant juodgrindziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 11 11, 17:55)
pas mane tai tikrai ant juodgrindziu  4u.gif

tai aplink polistirola deliojo 15 cm, vamzdukus vedziojo ir dar betono pyle apie 7cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 11 11, 16:11)
santechninius tai kokius? jei nuline kanalizacija tai po juodgrindem giliai , o vandens padavima ir jau jo istekejima ant juodgrindziu, po to dejom polisteroli , pleveli, tinkla ir gerosios grindys  4u.gif

aciu uz atsakymus.
Apie santechninius vamzdzius kai kalbejau, tai ir turejau omenyje nuoteku vamzdi, vandens padavima. Nes mums siulo deti ant juodgrindziu plevele, paskiau 5cm polisterola, tada mano minetus vamzdzius, tada vel 5cm polisterolas, ir likusi sumustinio dalis su vamzdukais sildymui, ir betonavimas.

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 11, 16:58)
tai aplink polistirola deliojo 15 cm, vamzdukus vedziojo  ir dar betono pyle apie 7cm  g.gif

va delto ir iskilo klausimas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 11 lapkričio 2010 - 17:20
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 11, 17:58)
tai aplink polistirola deliojo 15 cm, vamzdukus vedziojo  ir dar betono pyle apie 7cm  g.gif

taip 4u.gif
Papildyta:
IEWIKE, ziuriu skaitineji, kaip jus augat? kaip mazyle tavo? 4u.gif
Atsakyti
augam normaliai... siek tiek fiziniai pasiekimai atsilieka: tokio amziaus dicke jau savarankiskai vaiksciojo, o va mazoji, dar net nei sedasi nei stoja, nei sliauzioja. tik vartosi daug, autokedutej pati supasi ir tiek. labai sunkiai kita maista apart mano piena priima. normaliau tik 9 men pradejo leisti ikisti kazka i burna, nors jau nuo 6 men bandziau..... tai tik mano pienu ir gyva buvo.... ir dabar dar tik moliuga su bulve gerai valgo, o kitka - neikisi..... nei puses sauksciuko.... tiesa, ir dantu dar nei vieno neturim.... o siaip, daug sneka kazka, linksma.
operacijos pakolkas dar vienos nedaro, bet ateity vis tik reikes dar..... pakolkas daug maz normos ribose, bet augant gali kisti....

si men jau turetume gauti statybu leidima. tai jei spesim dar siemet pamatus desim ir paliksim perziemoti. o jei nespesim, tai nuo pavasario pradesim viska...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 11, 15:44)
o kas tas yra  g.gif

ir gal kas turit kokiu idomesniu pvz issiaygojusi stumdomu ruru  g.gif
man dar sis variantas nieko  ax.gif
user posted image

Asmeniskai man graziausiai, kai spintos durys isklijuotos tapetu kuris vyrauja tame kambaryje , kur randasi spinta. Rastuotas tapetas man is vis super. Nerandu dabar pvz.. g.gif
Na nebent daryt duris tokios pat spalvos, kaip ir baldai tame kambaryje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 11 lapkričio 2010 - 20:26
QUOTE(sania @ 2010 11 11, 21:25)
Asmeniskai man graziausiai, kai spintos durys isklijuotos tapetu kuris vyrauja tame kambaryje , kur randasi spinta. Rastuotas tapetas man is vis super.  Nerandu dabar pvz.. g.gif

tapetu tikrai labai grazu, bet yra viena beda, kad durys turi buti tapeto plocio, tai jei tapetai siauri s... gaunas verysad.gif pati taip noriu i miegamaji, tai dabar reikia ieskoti placiu tapetu, kurie patiktu.... taip man aiskino "spintininkai"...
Papildyta:
QUOTE(iewike @ 2010 11 11, 21:15)
augam normaliai... siek tiek fiziniai pasiekimai atsilieka: tokio amziaus dicke jau savarankiskai vaiksciojo, o va mazoji, dar net nei sedasi nei stoja, nei sliauzioja. tik vartosi daug, autokedutej pati supasi ir tiek. labai sunkiai kita maista apart mano piena priima. normaliau tik 9 men pradejo leisti ikisti kazka i burna, nors jau nuo 6 men bandziau..... tai tik mano pienu ir gyva buvo.... ir dabar dar tik moliuga su bulve gerai valgo, o kitka - neikisi..... nei puses sauksciuko.... tiesa, ir dantu dar nei vieno neturim.... o siaip, daug sneka kazka, linksma.
operacijos pakolkas dar vienos nedaro, bet ateity vis tik reikes dar..... pakolkas daug maz normos ribose, bet augant gali kisti....

si men jau turetume gauti statybu leidima. tai jei spesim dar siemet pamatus desim ir paliksim perziemoti. o jei nespesim, tai nuo pavasario pradesim viska...

viskas bus gerai 4u.gif sekmes jums augant 4u.gif

labai smagu del statybu, gal pradesi dazniau lankytis pas mus, bo mes cia visos profes, viska zinom lotuliukas.gif lotuliukas.gif galesim duoti daug patarimu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 11 11, 21:25)
Asmeniskai man graziausiai, kai spintos durys isklijuotos tapetu kuris vyrauja tame kambaryje , kur randasi spinta. Rastuotas tapetas man is vis super.   Nerandu dabar pvz.. g.gif

na su tapetais nuo virsaus iki apcios as tik viena grazu varianta esu macius-stai:
user posted image
bet cia siuauros durys... o man galvos skausmas yra hole ta spinta doh.gif vien paprasta veidrodi deti nenoriu....
tai buciau labai dekinga,jei dar koki paveiksliuka idetum su tokiom durim ax.gif 4u.gif
na ir dar tas, jau kazkada rodziau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 11 lapkričio 2010 - 20:40
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 11, 22:35)
na su tapetais nuo virsaus iki apcios as tik viena grazu varianta esu macius-stai:
user posted image
bet cia siuauros durys... o man galvos skausmas yra hole ta spinta  doh.gif vien paprasta veidrodi deti nenoriu....
tai buciau labai dekinga,jei dar koki paveiksliuka idetum su tokiom durim ax.gif  4u.gif

Pavyzdzio neturiu, bet labai graziai kazkur maciau: Kai hole viena dalis spintos buvo did. veidrodis(kad galetum prie jo pasimaivyti ax.gif ), o kitos durys dekoruotos veidrodzio ornamentais(ten konkreciai buvo geles)t.y. buvo ispjaustytas veidrodis-tonuotas tamsiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 11 lapkričio 2010 - 20:41
QUOTE(sania @ 2010 11 11, 21:39)
Pavyzdzio neturiu, bet labai graziai kazkur maciau: Kai hole viena dalis spintos buvo did. veidrodis(kad galetum prie jo pasimaivyti ax.gif ), o kitos durys dekoruotos veidrodzio ornamentais(ten konkreciai buvo geles)t.y. buvo ispjaustytas veidrodis-tonuotas tamsiau.

o tai kuri dalis cia tapetas blink.gif blush2.gif
Atsakyti