Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos apylinkių statybininkių diskusija

QUOTE(indruciukas @ 2010 11 11, 22:46)
o tai kuri dalis cia tapetas  blink.gif  blush2.gif

na cia jau be tapetu. Plokste, ant jos veidrodis, ir is veidrodzio ornamentasi. Cia kitas variantas. Bet su tapetais man graziau vis tiek
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2010 11 11, 21:15)
augam normaliai...

Sveikutė, malonu tave čia matyti 4u.gif Viskas bus gerai tavo Eglutei, pavys ir aplenks sesutę smile.gif Dėl to aš neabejoju tikrai. O vat dėl pamatų padarymo šiais metais tai nežinau, ar dar įmanoma spėt...Nors gal, jei žiema nesiskubins ateiti ir padarysit.
Žmonės optimistiškai nusiteikę - vežasi blokelius, mūrą kelia. Ir Nastanka tikriausiai tikisi po stogu namą dar šiais metais pakišt g.gif

Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 11 11, 09:35)
OOO RK nuotrauku nauju prikelei  thumbup.gif  matau daug darbu pasidarete wink.gif kas jums plyteles klijuoja ar pats MB?  Fainos virtuves grindu plyteles  thumbup.gif

Klijuoja ne MB.
Virtuves plytkos puse velnio, jei ne $, kitokias rinkciaus biggrin.gif

Indruciuk, plyteles tai dedam, bet spakliavimo ir trinimo kitose patalpose tai daug liko. Siandien va visa diena tryniau. Dar net gipskartonis nesusuktas ant lubu kaikur. Jauciu nebus dulkiu tik pavasari unsure.gif .
Atsakyti
Dier, tu planuoji 1.2mm tarpukus tarp plytku ar jau jos suklijuotos? Kokio dydzio plyteles? As grindims galvoju det 4mm tarpukus, o plyteles 33x33.
Kaip pas kitas su tarpukais? Nenoriu nusigrybint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 11 12, 10:00)
Dier, tu planuoji 1.2mm tarpukus tarp plytku ar jau jos suklijuotos? Kokio dydzio plyteles? As grindims galvoju det 4mm tarpukus, o plyteles 33x33.
Kaip pas kitas su tarpukais? Nenoriu nusigrybint  biggrin.gif

pas mane jau isklijuota, plytkos 35*25... tikrai nezinau kodel tokius pasirinkau, bet atrodo neblogai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o del grindu tai nezinau, dar negalvoaju kokius desiu..
as galvoju,kad kuo mazesni tarpukai, tuo lengviau bus valyti, nes i tarpukus rilenda visokio bruduko, plyteles lengviau valyti... cia toks mano sviesaus plauko pamastymas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 11 12, 09:00)

Pas mane toks grindų plytelių variantas. Vonioje dar dar, o gyvenamosiose patalpose tarpai PER DIDELI, niekada daugiau tokių nedaryčiau ir esu pikta ant MB už tai. Prašiau daryti 2mm, o MB pasiskaitė, kad šildomoms grindims mažiausi rekomenduojami tarpukai 3-4mm ir padarė savaip. Mačiau šildomas grindis su panašiom plytelėm ir 1,2mm - viskas OK ir vaizdas visai kitas.
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 11 12, 11:00)

Pas manes virtuveje 4mm ir tikrai nesigailiu, po kol kas i jokius tarpus niekas nekrenta, nebent gal plyteles dekingo ornamento, bet man viskas ir su valymu ir su tarpais thumbup.gif , o kolidoriuje 3 mm tarpuikai, tai irgi jei prisinesa zemiu tai ne tik i tarpuku ir ant plyteliu ju pilna, paimu su rankiniu siurbliuku praeinu ir viskas kaip nauja smile.gif O tarpukai deti, kaip rase, Baltike, laikantis sildomu grindu normos, bet siaip ir man labiau patiko didesni nei mazesni wink.gif
Tiesa, penktadieni, pas mane sveciuose su savo mazaja, Baltike, buvo sveciuose, labai fainiai pasedejom paplepejom, zinoma, ne tik apie statybas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif OI kaip smagu, kad taip per statybas pleciasi pazinciu ratas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 11 12, 09:34)
Pas mane toks grindų plytelių variantas. Vonioje dar dar, o gyvenamosiose patalpose tarpai PER DIDELI, niekada daugiau tokių nedaryčiau ir esu pikta ant MB už tai. Prašiau daryti 2mm, o MB pasiskaitė, kad šildomoms grindims mažiausi rekomenduojami tarpukai 3-4mm ir padarė savaip. Mačiau šildomas grindis su panašiom plytelėm ir 1,2mm - viskas OK ir vaizdas visai kitas.

Kai buvau pas tave tai i plyteliu tarpukus nekreipiau demesio, dar ne ta stadija buvo biggrin.gif . Bet jei sakai, kad 4mm daug, tai butinai atkreipsiu demesi ir jauciu ant grindu irgi 3mm reiks daryt g.gif . Su sienu tarpais busiu pasikarsciavus, kad 2mm nedarem unsure.gif

Ilonux, kaip pas tave su tarpukais? Gal iki taves atzingsniuociau siandien, nes tuoj vaziuosiu i nama trinti sienu.
Papildyta:

QUOTE(Taikute @ 2010 11 12, 09:51)
OI kaip smagu, kad taip per statybas pleciasi pazinciu ratas wink.gif

Cia labiau "dekot" reiktu sm turbut biggrin.gif . O statybom antroj vietoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 11, 16:00)
ir dar nuomones paklausiu  blush2.gif  blush2.gif
cia pas mane antro auksto holas, bus pakabintas veidrodis,kazin ar tapetuoti ta siena kur jis kabes ar dazyti  g.gif pas mane per visa nama dabar gaunasi tik dvejuose vietuose tapetas- miegamajam ir darbo kambary  g.gif kazkaip mazokai man  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image

Mano nuomone tapetuok wink.gif
Atsakyti
QUOTE('RK' @ 2010 11 12, 10:00)

jei apie grindis, tai tarpukai kuo mazesni,tuo geriau- maziau visoks brudas matosi 4u.gif na jei plyteles kokios dekingos spalvos, tai gal ir ne taip svarbu, bet siaip man negraziai atrodo,kad ten kur daugiau vaiksciojama tamsesni tarpeliai pasidaro, kur maziau-sviesesni... ir is vis nelabai grazu,jei tarpeliai kokie spalvoti,o su laiku jie papilkuoja... as esu uz pilko atspalvio trapelius thumbup.gif
Pas mus katiline ir garaze didesni tarpeliai, tai man nepatinka schmoll.gif bet ten tipo prastesnes plytese ir nelygios,tai dare tokius tarpus. Voniose bus patys maziausi tarpukai- meistrai sake 1,5mm,o kai uzsitrins tarpai gausis 2mm, o dier maciau sake daro 1,2, tai priversiu ir as savuosius tokius tarpukus daryti biggrin.gif
sanistale tas berniukas sake, kad grindines kur as issirinkau galima klijuoti ir visai be tarpeliu, nes ju krastai uzbaigti 90laipsniu kampu, bet jauciu,meistrai mane atsnekes nuo to.... o MB vakar uzlankste parejes- sako dekim tambure marmurines plytkas blink.gif blink.gif dizaineris atsirado lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 12, 12:06)
jei apie grindis, tai tarpukai kuo mazesni,tuo geriau- maziau visoks brudas matosi  4u.gif na jei plyteles kokios dekingos spalvos, tai gal ir ne taip svarbu, bet siaip man  negraziai atrodo,kad ten kur daugiau vaiksciojama tamsesni  tarpeliai pasidaro, kur maziau-sviesesni... ir is vis nelabai grazu,jei tarpeliai kokie spalvoti,o su laiku jie papilkuoja... as esu uz pilko atspalvio trapelius  thumbup.gif
Pas mus katiline ir garaze didesni tarpeliai, tai man nepatinka  schmoll.gif bet ten tipo prastesnes plytese ir nelygios,tai dare tokius tarpus. Voniose bus patys maziausi tarpukai- meistrai sake 1,5mm,o kai uzsitrins tarpai gausis 2mm, o dier maciau sake daro 1,2, tai priversiu ir as savuosius tokius tarpukus daryti  biggrin.gif
sanistale tas berniukas sake, kad grindines kur as issirinkau galima klijuoti ir visai be tarpeliu, nes ju krastai uzbaigti 90laipsniu kampu, bet jauciu,meistrai mane atsnekes nuo to.... o MB vakar uzlankste parejes- sako dekim tambure marmurines plytkas  blink.gif  blink.gif dizaineris atsirado  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Hm mm manau turetu visai graziai ziuretis be tarpeliu, gausis viena bendra svari erdve ant grindu g.gif g.gif

Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 11 11, 22:14)
Žmonės optimistiškai nusiteikę - vežasi blokelius, mūrą kelia. Ir Nastanka tikriausiai tikisi po stogu namą dar šiais metais pakišt  g.gif

Aisku, kad tikiu! biggrin.gif Sake sita savaite pabaigs pirma auksta daryt, kita betonos saramas ir zieda, ir tada jau arciau stogo. Svarbiausiai, kad maziau to lietaus butu notworthy.gif

O pamatams, jei zadat greztinius-polinius daryt, tai toks oras ne problema.
Papildyta:
QUOTE(Sonata_B @ 2010 11 12, 11:16)
Hm mm manau turetu visai graziai ziuretis be tarpeliu, gausis viena bendra svari erdve ant grindu g.gif g.gif

Tai yra mano svajone - grindines plyteles be tarpeliu wub.gif
Atsakyti