Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 18, 11:13)
Mano laikais tokių užduočių nebuvo schmoll.gif

Ir man nebuvo jokių AT uždavinių blink.gif Gal jie pas Jurgaitį būna, nes laikiau ne pas jį

QUOTE(H_E_T_E_R_A @ 2010 11 18, 12:56)
Sveikos,
ikeliau i bendra pasta Semionovos ES materialines medziaga pdf formatu, kitaip nieko nesigavo.

Ačiū aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(saliutas @ 2010 11 18, 14:03)
Merginos as cia tokiu idomiu klausimu jus uzpulsiu  lotuliukas.gif  as nuo MRU studijavimo pradzios vis ieskau is kur galeciau gauti ta paveiksliuka su raudonomis knygomis ir mru herbu, kuris yra ant visu skaityklos ir abonimento kompiuteriu  lotuliukas.gif  nu visur ieskau , niekur nerandu  lotuliukas.gif  taip noriou as jo ant savo deskopo  lotuliukas.gif  gal turit netycia ?!  blush2.gif  ax.gif  thumbup.gif

Pabandyk gal čia bus? g.gif Kur užvadinta MRU darbastalis. Ar tokio ieškojai?
http://www.mruni.eu/lt/apie/simbolika/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 18 lapkričio 2010 - 13:12
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 18, 12:16)
ir aš nemokėjau preitą ketvirtadienį  lotuliukas.gif  kai pamačiau klausimus ir užduotį tai tik akys padidėjo  lotuliukas.gif  pabandžiau, nepavyko... gerai, kad lapuko negadino, tai šeštadienį vėl važiuoju...  doh.gif

Ok, lauksim atsiliepimu po egzamino mirksiukas.gif manes tas dziaugsmas laukia irgi ax.gif

QUOTE(maryta @ 2010 11 18, 14:19)
sveikos mergaitės, Jūs čia apie ES kalbate ir aš norėčiau 4 varianto (jei taip supratau  ax.gif )

Apie BPT ten buvo kalbeta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 11 18, 12:27)
o tai ka dabar per proceso irgi buna tokie uzdaviniai??? zadu sestadieni laikyt, tai net negalvojau, kad tokie buti gali, man tas procesas kaip skirtuminis.  blink.gif

APT man buvo pas Kalašnyką, tai preitą ketvirtadienį žodžiu klausinėjo, išlaikiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 18, 15:06)
APT man buvo pas Kalašnyką, tai preitą ketvirtadienį žodžiu klausinėjo, išlaikiau  thumbup.gif

Šaunuolė, sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 17, 18:37)

Che, 5 tai ne 15  irnesakyk.gif  issilaikysi ir net nepajausi  smile.gif  o jei data pratestu, tai manau daug kam issigelbejimas butu  bigsmile.gif

Aha, bet man atrodo, kad laaabai daug... Vilsiuosi, kadpretes data, o jei ne, tai ne pasaulio pabaiga. smile.gif

QUOTE(maryta @ 2010 11 17, 19:59)
turiu skola spec. dalies baudžiamosios teisės pas V.Dvilaitį ir labai bijau eit laikyt, gal galite papasakoti daugiau apie šitą dėstytoją.

Turiu ir as. Pagal vertinimus, tai nepasirode jau toks grieztas. Visi kalbejo, kad kiek mokejo, tiek ir gavo.

QUOTE(sandrute22 @ 2010 11 17, 20:09)
Maišai kažką, Paja rolleyes.gif  Mes laikėm baigiamąjį pirmą balandžio 27 dieną berods, o neakivaizdininkai jau abu baigiamuosius egzaminus buvo išsilaikę smile.gif

Gali buti, kad ir maisau. Bet atrodo, kad neakivaizdininkai teises teorija laike tik geguzes pabaigoje. ax.gif

QUOTE(akacijaorama @ 2010 11 18, 13:10)
Ir man nebuvo jokių AT uždavinių  blink.gif  Gal jie pas Jurgaitį būna, nes laikiau ne pas jį

Taip, pas Jurgaiti buvo vienas uzdavinukas. Bent jau, kai laikiau as.

Labas visoms. 4u.gif
Atsakyti
issitraukiau grafika egzu ir t.t. tai teises 4 kurso baigiamieji nuo geguzes 2-21
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snudike: 18 lapkričio 2010 - 14:36
QUOTE(Arija2003 @ 2010 11 18, 12:27)
Sveikos.
Na as kai laikiau Administracine man nebuvo is viso jokiu uzduociu, o tai ka dabar per proceso irgi buna tokie uzdaviniai??? zadu sestadieni laikyt, tai net negalvojau, kad tokie buti gali, man tas procesas kaip skirtuminis.  blink.gif

nesipaniok, ne per ATP, o per AT, Jurgaitis.
Atsakyti
sveikos, gal ir as geleciau suzinoti ta jusu slaptaji pastuka? nors labai daznai cia ir nesireiskiu ax.gif
Atsakyti
Panos bigsmile.gif įskaitė man TT rašto darbą clap.gif sokiai.gif

Labai labai didelis AČIŪ man padėjusioms mergaitėms - Sandrutei ir Alfis 4u.gif aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 18, 17:23)
Panos  bigsmile.gif įskaitė man TT rašto darbą  clap.gif  sokiai.gif

Labai labai didelis AČIŪ man padėjusioms mergaitėms - Sandrutei ir Alfis  4u.gif  aciuks.gif  4u.gif

sveikinu 4u.gif , didelis darbas įveiktas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 18, 16:23)
Panos  bigsmile.gif įskaitė man TT rašto darbą  clap.gif  sokiai.gif

Labai labai didelis AČIŪ man padėjusioms mergaitėms - Sandrutei ir Alfis  4u.gif  aciuks.gif  4u.gif

Izide, čia 4 ar 5 kartas buvo? g.gif

Sveikinu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes...
Fanfan kada filosofija laikysi?
Atsakyti