Įkraunama...
Įkraunama...

MRU moksliukių klubas

ax.gif Gal galite kas pasidalinti "Nediskriminavimo užtikrinimas darbo teisėje" dalyko medžiagėle ? Konspektai ir pan. Būčiau l.dėkinga... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 25, 09:54)
ne ne, aš BPT  mirksiukas.gif

O, lauksim gristant su geru ivertinimu mirksiukas.gif

QUOTE(Arija2003 @ 2010 11 25, 13:26)
Sveikos.
Paziurejau kursiniu temu nebera ka pasirinkti, ka daryt gal kuri zino?

is kelinto kurso?
siaip matet, kad kiekviena katedra yra idejusi savo kursiniu temas ir ten parasyta kokiam kursui kursiniai, kokiai studiju formai ir kt. issirinkus laisva tema reik rasyt referentei tos katedros. as taip 2 kurso kursini rinkausi. nebent jus jau ir ten neberandate unsure.gif

QUOTE(akacijaorama @ 2010 11 25, 14:14)
Vadinasi neužteko to, ką siunčiau?  g.gif

Nebuvo nei vieno kl. is tu konspektu, 3 dave kl. kuriu neskaicius net buvau doh.gif nsirasyt kaip ir buvo galimybe, bet as net neturejau i kur paziuret unsure.gif
Atsakyti
[quote=Besishypsanti,2010 11 25, 17:55]
siaip matet, kad kiekviena katedra yra idejusi savo kursiniu temas ir ten parasyta kokiam kursui kursiniai, kokiai studiju formai ir kt. issirinkus laisva tema reik rasyt referentei tos katedros. as taip 2 kurso kursini rinkausi. nebent jus jau ir ten neberandate unsure.gif

Ne man reikia 4 kurso, as nei negalvojau, kad galima i katedras eiti, maniau tik knygeleje, labai aciu uz info 4u.gif ieskosiu kazko tinkamo
Atsakyti
QUOTE(Arija2003 @ 2010 11 25, 22:57)
Ne man reikia 4 kurso, as nei negalvojau, kad galima i katedras eiti, maniau tik knygeleje, labai aciu uz info  4u.gif ieskosiu kazko tinkamo

As irgi tik neseniai suzinojau smile.gif i katedras tai tas elektronines cia tarp kitko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 25, 20:01)
As irgi tik neseniai suzinojau  smile.gif  i katedras tai tas elektronines cia tarp kitko  ax.gif

Na taip ir supratau, ziuresiu 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri laikė ikiteisminio tyrimo egzaminą pas tą baisųjį Panomariovą? Nežinojau, kad jis toks baubas, tai ir užsiroviau.. Gal pasakysit, apie ką buvo uždavinys? Ar kokie testo klausimai? O gal turit kokių nors konspektų, iš kurių mokinotės ir padėjo? Nepalikit bėdoj, labai prašau, man jau rankos, kojos dreba iš baimės.. verysad.gif
Atsakyti
Index, berods tu laukei TT rezultatu, nepasigyrei ar praziopsojau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 26, 09:08)
Index, berods tu laukei TT rezultatu, nepasigyrei ar praziopsojau?  ax.gif

laukiau laukiau.. ir dar vis laukiu doh.gif
nėra dar doh.gif

Izide irgi laukia įdomu ar ir pas ją nėra.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2010 11 26, 11:24)
laukiau laukiau.. ir dar vis laukiu  doh.gif
nėra dar  doh.gif

ir aš laukiu, vakar buvau pas metodininke tai dar ir ji neturi.
Atsakyti
QUOTE(maryta @ 2010 11 26, 11:40)
ir aš laukiu, vakar buvau pas metodininke tai dar ir ji neturi.

ane? o kada bus, neaišku, ane? teisėj ir valdymui jau yra. Vakar buvo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2010 11 25, 18:55)
O, lauksim gristant su geru ivertinimu  mirksiukas.gif

išlaikiau thumbup.gif

QUOTE(RamiosBites @ 2010 11 25, 22:45)
pas tą baisųjį Panomariovą?

nei jis baisus, nei ką schmoll.gif normalus dėstytojas... rolleyes.gif

QUOTE(index @ 2010 11 26, 10:24)

nea, dar nėra ax.gif

vakar klausiau TT katedros referentės, tai sakė daugiau kaip pusę jau turi rezultatų, bet dar ne visus, tai dalimis neša metodininkei suvedinėti... reikia laukti, kas belieka... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Izidė_ @ 2010 11 26, 11:59)
vakar klausiau TT katedros referentės, tai sakė daugiau kaip pusę jau turi rezultatų, bet dar ne visus, tai dalimis neša metodininkei suvedinėti... reikia laukti, kas belieka...  rolleyes.gif

aaa. nu aišku. doh.gif
šiandien pagal viską turėtų būt, nors aišku kol suves.
Ot nervus gadina smile.gif
Atsakyti