Laukiniai jie gal ir agresyvus, o ypac del maisto jie daug ka galetu padaryti, bet prisijaukinus nuo mazens, meskenai tampa labai prieraisus ir savo seimininkui tikrai nei kanda, nei draskosi.
O tavo pazystama jau nebeaugina meskeno? Kodel?
o tu kur gyveni, kad kuiciasi meskenai siuksliu dezese?
Mergaitės - visą dieną skaičiau įvairias temeles - visai galva ištino
ar galit trumpai drūtai patart, ką augint mano panelytei - norim kažkokių pelyčių
- tiks tarpinis varijantas iki būsimo kačiuko ar šuniuko po kelių metų
Nelabai skiriu, kokios geriausia, koks skirtumas jau auginant kai tiek rūšių.............
Pas mus namie dvi panelės, tai bijau, kad reikėtų laikyti tik narvelyje, nes mažoji dar neprognozuojama - pvz jūros kiaulytė manau dar netinka................
Man galima aiškinti paprastai trimis žodžiais

Nelabai skiriu, kokios geriausia, koks skirtumas jau auginant kai tiek rūšių.............

Pas mus namie dvi panelės, tai bijau, kad reikėtų laikyti tik narvelyje, nes mažoji dar neprognozuojama - pvz jūros kiaulytė manau dar netinka................

QUOTE(zalainga @ 2010 11 08, 08:49)
Laukiniai jie gal ir agresyvus, o ypac del maisto jie daug ka galetu padaryti, bet prisijaukinus nuo mazens, meskenai tampa labai prieraisus ir savo seimininkui tikrai nei kanda, nei draskosi.
Senai ja bemaciau todel tiksliai nezinau ar dar gyvas tas meskenas i darba fotkes nesdavo ir rodydavo

QUOTE(Mazule @ 2010 11 08, 19:31)
ar galit trumpai drūtai patart, ką augint mano panelytei - norim kažkokių pelyčių

sirijos žiurkėnukai manau pačiai pradžiai

QUOTE(Puikute @ 2010 11 09, 07:06)
Senai ja bemaciau todel tiksliai nezinau ar dar gyvas tas meskenas i darba fotkes nesdavo ir rodydavo
As gyvenu JAV tad meskenai pas mus labai daznas reiskinys 

taip, JAV jie normalus reiskinys kaip pas mus koks laukinis katinas ar suo

QUOTE(zalainga @ 2010 11 09, 09:33)
taip, JAV jie normalus reiskinys kaip pas mus koks laukinis katinas ar suo
O lietuvoje nuvezus meskena i veterinarijos klinija lankytojai ji vadina lape
Gerai, kad vterinorius zino, kas cia per padaras 

Tai jo tas tiesa , cia va kaip pavizdys

Aš tai už tradicinius - katę(!) аrba šunį.
Graužikų visokių ir taip kiemuose pilna bėgioja, man jie namuose kažkoks nesusipratimas.

QUOTE(Puikute @ 2010 11 10, 21:40)
Superine foto

QUOTE(Mazule @ 2010 11 08, 19:31)

Perėjom ir mes tuos tarpinius etapus iki šuniuko/kačiuko per graužikus ir žuvytes. Mano patirtis tokia - kuo mažesnis vaikas, tuo didesnis turėtų būt gyvūnas (na, proto ribose, kovinio šuns jokiu būdu neimčiau). Maži žiurkėniukai gali būti suspausti nevikrių rankyčių, ant jų gali būti kažkas užmesta - taip nutiko mūsų triušiui - tiesiog dukra užkliudė kėdę, o ta - triušiui per galvytę

Nuo tada - jokios smulkmės. Katino privalumus matau tame, kad jis gali nesunkiai apsigint, kai kas nors jį užknisa ar tiesiog vikriai pabėgt. Be to, kaip jau buvo minėta, katino nereikia vesti į lauką. Smėlio dėžė, šiltas guolis, maistas ir vanduo - štai katino rojus. Ir jei jo nejudinsit ilgesnį laiką - jis bus tik laimingesnis (išvada - galit palikt ilgesniam laikui). Tai, aišku negalioja jauniems kačiukams, bet gi jie jauni būna taip trumpai... Beje, apie pripratimą prie dėžutės - mūsų katinas tai suprato stebėtinai greitai

mes auginam du seskiukius, poryte. patinas kastruotas, patele sterilizuota, sunkiai tai isgyvenoms nes buvo gaila gyvuneliu, bet jau geriau negu uzeina poravimosi sezonas ir girdi ir matai kaip jie vienas kita kankina. dabar didziausi draugai vien be kito negali, i lauka vedam kai silta arba i sniega trumpam, tvarkingi daro i dezute ir svarbiausia galima isaukleti

QUOTE(Monikaa @ 2011 02 25, 14:43)
mes auginam du seskiukius, poryte. patinas kastruotas, patele sterilizuota, sunkiai tai isgyvenoms nes buvo gaila gyvuneliu, bet jau geriau negu uzeina poravimosi sezonas ir girdi ir matai kaip jie vienas kita kankina. dabar didziausi draugai vien be kito negali, i lauka vedam kai silta arba i sniega trumpam, tvarkingi daro i dezute ir svarbiausia galima isaukleti 

O kaip juos auklėti?
QUOTE(Cioca @ 2011 02 25, 16:12)
O kaip juos auklėti?
i varda atsiliepia i tualeta daro supranta zodi "fu" kita kart uztenka pasakyt fu ir nebedaro tai ka blogai daro.
i dezute auklejom daryt kaip suniukus ir kaciukus padaro ne vietoj patrinam nosiuka ir metam i ju dezute.
vardus uzdejom skambesnius kad reaguotu ir istikruju buvo musu patele dingus tai prisikvietem su vardeliu pargryzo

jei nuvarius gulti draskos pasakai fu pasmirineja ir gula miegot
uzdadam pavadukus nepatinka muistos bet itemptai pavedi vis patempdamas i ta puse kuria jam reikia eiti - supranta