Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį augintinį rinktis?

Sveiki, pasisakysiu is as is patirties
Nuo vaikystes norejau suns..bet is pradziu neleido,paskui siaip..paskui vaikai mazi..paskui butas mazas, milijonai priezasciu
Kai vaikas buvo mazas turejom zuvyte, deja ji gyveno neilgai, tada turejom papuga, ja pasiemem jau ugtelejusia, ji nieko neprisileido , skraidyt neskraide(matyt ankstesni seimininkai jos neisleisdavo) isgyveno ji virs metu o mire kaip verysad.gif tiesiog uzstrigo galvyte papugos skirtame zaisle, pykau ant visu gamintoju
Tada jau nusprendziau kad norim ne smulkaus gyvuno,juolab kad vaikas paniurkes pas draugus visus mazus vistiek stovejo ant vieno-suns
Nutiko taip kad radom katineli, uzauginom, islepinom
Vakar atkeliavo ir sunyte smile.gif nors niekada neplanavau laikyt katino, dabar dziaugiuosi.
Katinu pliusa matau kad nereikia vedzioti
Suns pliusa kad vistik jis draugiskesnis, ne visi katinai megsta buti "paniurkyti" o kai kurie net nelabai megsta but daznai glostomi smile.gif
rinktis kiekvienam pagal savo prioritetus ir simpatikas, sekmes visiems
Atsakyti
QUOTE(Cioca @ 2011 02 25, 16:12)
O kaip juos auklėti?

na ir svarbiausia nesikandzioti ismokyti nes musu abu labai kramtes ir tikrai labai skaudziai kramtes
viskas pasiekiama skanestais biggrin.gif
Atsakyti
Mes auginame banguotoses papūgėles ir triušiuką. Jie tikrai nekelia daug rūpesčių. Triušis labai mielas, daug priežiūros nereikalauja, į lauką išvest nereikia, bėgioja namuose. O papūgėlės vis palinksmina savo čiulbėjimu ir tada ne taip nuo gamtos jautiesi atitrūkęs.
Atsakyti
Aš auginu triušiuką ir jūros kiaulytę. Nors kiaulytė namuose dar tik pora dienų, bet jau puikiai sutaria. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bzykas @ 2011 04 27, 09:47)
Mes auginame banguotoses papūgėles ir triušiuką. Jie tikrai nekelia daug rūpesčių. Triušis labai mielas, daug priežiūros nereikalauja, į lauką išvest nereikia, bėgioja namuose. O papūgėlės vis palinksmina savo čiulbėjimu ir tada ne taip nuo gamtos jautiesi atitrūkęs.

Visiems gyvūnams labai reikia lauko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2011 04 27, 11:15)
Visiems gyvūnams labai reikia lauko rolleyes.gif

Taip, kai vasarai važiuojame į kaimą visada vežamės ir juos , tačiau žiemos metu į lauką jų gi neišvesi sad.gif
Atsakyti
Sveikutes, mes auginame seska jau 4 metus. Esam labai patenkinti ir prisirise, net nezinom ka daba reiketu be jos. Labai idomus, draugiskas, smalsus gyvunelis;) turintis suniuko ir kaciuko charakteri.
Atsakyti
Aš taip pat auginu šeškiuką. Mano Fredukui jau du metai. Myliu jį begalo.
O šeško draugas nedidelė jorkšyrė.

Neįsivaizduoju gyvenimo be jų!
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2006 02 01, 20:24)
Sveikos visos, nusprendėme įsigyti gyvūną, tik...
Šuniui ir katei, nebūtų laiko ir skiriama tiek dėmesio
kiek jiems reikia.  verysad.gif
Tad net nežinome, kokį gyvūnėlį pasirinkti  g.gif
Laikiau vandens vėžlį, galvoju gal kokį graužiką,
labai mielos fredkos, tačiau tikrai brongokos.
Tad prašau jūsų visų patarimo- ką rinktis, kad ir akiai
būtų miela ir nelabai brangu  ax.gif 
Mylim visus gyvūnėlius, gal išskyrus iguanas ir gyvates
(nepykit, kurios juos laikote).

jei dar nenusprendei galiu drasiai siulyti juros kiaulyte blush2.gif na jos tokios mielos jei tik gerai pripratinsi tai tikrai zinok tokios meilios,fainos kriuksi,as tai kai laikydavau tai na prie tos j,k. narvo buvo toks stalcius jame as ir dedavau edaliuka tai vos ta stalciuka atidarydavau tai ir pradedavo kriukset,tikrai sakau jei dar neapsisprendei siulau juros kiaulyte,stai nuotrauka mano Stefanijos(gaila ji numire verysad.gif )
file://localhost/D:/Dokumentai/Nuotraukos/2011/Gyvunai/CIMG0005.JPG
Papildyta:
QUOTE(Puikute @ 2010 10 21, 21:10)
Sveikutes 4u.gif
Reikia patarimo  blush2.gif  Labai uzsimanem isigyti Juru kiaulyte:) Kaip suprantu jos mieli sutverimai. Problema : turiu 2ju metuku vietoje nenustygstanti berniuka kuris bijau uzkamuotu ja:) Keliu metuku jai pirkot savo vaikuciam siuos gyvunelius? ir kaip draugavo jie?

jei dar nenusprendei galiu drasiai siulyti juros kiaulyte blush2.gif na jos tokios mielos jei tik gerai pripratinsi tai tikrai zinok tokios meilios,fainos kriuksi,as tai kai laikydavau tai na prie tos j,k. narvo buvo toks stalcius jame as ir dedavau edaliuka tai vos ta stalciuka atidarydavau tai ir pradedavo kriukset,tikrai sakau jei dar neapsisprendei siulau juros kiaulyte,stai nuotrauka mano Stefanijos(gaila ji numire verysad.gif )
file://localhost/D:/Dokumentai/Nuotraukos/2011/Gyvunai/CIMG0005.JPG
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Kvietkutea*: 05 vasario 2012 - 21:07
*Kvietkutea* datą žiūrėkit..
Atsakyti
QUOTE(Edvinas:) @ 2012 02 05, 23:27)
*Kvietkutea* datą žiūrėkit..

Upsss......... lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir vel nepamaciau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pradėjau ieškoti jūrų kiaulytės, kažkaip nesitikėjau tokios prastos situacijos:lygaus plauko kiaulyčių deficitas sad.gif , praktiškai visos verpetuotos, kudlotos, man tai pasityčiojimas iš gyvūnėlio išvedant tokias veisles...na bet čia kiekvieno skonio reikalas ir neginčijimas smile.gif turiu čia esančių prašymą, gal kas yra iš kauno ir turi ką man pasiūlyti(ieškau jauno gyvūnėlio) ar bent jau žino gerą tinklapį smile.gif
Atsakyti