Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

dracula biggrin.gif
Atsakyti
kazko tyloka...praejusios temos grazuoliu papuosimui... ax.gif
user posted image
Atsakyti
evers, šauniai padirbėjai 4u.gif

tyla prieš audrą matyt cool.gif
aš užvakar maxima Šilainiuose mačiau tokį bordinį, bordinį phalaenopsį. Pagalvojau, pagalvojau, pagailėjau 19.99 už tokį pavargusį smile.gif vakar nuvažiuoju 24.99 cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
g.gif ytariu kad cia A K C I J A . . . lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pokahonta* @ 2010 11 11, 21:29)
aš užvakar maxima Šilainiuose mačiau tokį bordinį, bordinį phalaenopsį. Pagalvojau, pagalvojau, pagailėjau 19.99 už tokį pavargusį smile.gif vakar nuvažiuoju 24.99 cool.gif  lotuliukas.gif

toky su taškučiais? wub.gif mačiau vieną, bet MB šale stovėjo, tai apsimečiau kad nenoriu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(evers @ 2010 11 11, 21:25)
kazko tyloka...praejusios temos grazuoliu papuosimui... ax.gif
user posted image

jau norėjau rėkt kad 2 phal grynai kaip mano doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožinė @ 2010 11 11, 19:52)
toky su taškučiais?

ant balto taškučiai? mačiau ir tą mirksiukas.gif
bet kalbėjau apie tokios spalvytės...kažkas panašaus...
user posted image
Atsakyti
Katik susitarem su vyru: as sugrebiu visus lapus kieme prie namo, ir gaunu leidima isleist $60 orchidejoms lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2010 11 11, 22:08)
Katik susitarem su vyru: as sugrebiu visus lapus kieme prie namo, ir gaunu leidima isleist $60 orchidejoms  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif jei taip ir toliau visų orchidisčių vyras gulės bambas išvertę lotuliukas.gif nes ir aš sutikčiau su tokiu sandėriu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
nugrebciau savo ir kaimynu...jai kaimynas man duotu isleidimui... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožinė @ 2010 11 11, 19:12)
lotuliukas.gif  jei taip ir toliau visų orchidisčių vyras gulės bambas išvertę  lotuliukas.gif  nes ir aš sutikčiau su tokiu sandėriu  doh.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(evers @ 2010 11 11, 19:23)
nugrebciau savo ir kaimynu...jai kaimynas man duotu isleidimui... ax.gif

blembacki,ir man reiks paklausti gal jis noretu pagulet,ar ka,o as su sepeciu pasidarbuociau construction.gif
evers,o ten,kampuki,ne maniske ta geltonoji,su pumpuriukais? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 11 11, 11:36)

Sklypas pas mus didelis, netoli hektaro, tikrai bus nemazai to grebimo... mirksiukas.gif Bet ko nepadarysi vardan orchideju lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho kaip jus cia pasiryze del palangiu papildymo smile.gif
Atsakyti