Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(Laimonduxe @ 2010 11 21, 15:41)
user posted image

QUOTE(LoveKitty @ 2010 11 21, 18:09)
user posted image

niu jau šitų grožis wub.gif wub.gif wub.gif

kaip tas seminaras? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanilė @ 2010 11 21, 10:39)
kita po reanimatoriaus dar mažom šaknim ,o jau žiedstiebį išleidusi,

Siūlyčiau nukirpti žiedstiebį. Jei augalas po reanimatoriaus, šaknys, kaip rašai, mažos, tai gali būti, kad po žydėjimo augalas sunyks, nes visas jėgas atiduos ne masės auginimui, o žiedui....

QUOTE(Žanė @ 2010 11 21, 18:06)
gražu, ypač kai naminiai.
o maniškė kątik pirktą gepardinė ėmė mesti žiedelius ir pumpurus sad.gif ne visus, bet pusę. ar ji pašaldyta buvo ten, nežinau... visa tai tokia sveika atrodo.

Vėsiuoju/ šaltuoju metų laiku per lauką perneštos orchidėjos dažnai numeta žiedus ir tai normalu. Sulauksi naminių, tik kantrybės wink.gif

QUOTE(Pokahonta* @ 2010 11 21, 21:27)
kaip tas seminaras? 4u.gif

seminaras informatyvus, įdomus. Kaip visad smagu pabendrauti, pašnekėti, paklausti, atsakyti....

Tiesa, jau išleistas antrasis orchidėjų žurnalas, kuris parodoje buvo pristatytas.
Kas norit įsigyti - prašom kreiptis wink.gif
Pirmojo numerio kaina- 30Lt, antrojo - 25Lt, perkant abu, taikomos nuolaidos. Norintys rašykit į AŽ smile.gif
Atsakyti
gražios visų gėlės biggrin.gif mirksiukas.gif

Seminaras... super, noris dar ir dar, smagu ne tik sužinoti, paklausinėti, bet ir pamatyti visus bigsmile.gif
Atsakyti
Grazus naminiai ziedukai visu wub.gif

Ar daug pazistamu seminare buvo susirinke?
Atsakyti
jetau kaip jums smagu, kad sudalyvavot wub.gif man tai kaip visada "sekasi" doh.gif
Atsakyti
[quote=LoveKitty,2010 11 21, 17:09]
Pasirodysiu ir aš su savo nesenai pražydusiom gėlytėm

labai grazi ta salotine.bent jau as parduotuvej tokiu nemacius ax.gif
Atsakyti

labai grazi ta salotine.bent jau as parduotuvej tokiu nemacius ax.gif
[/quote]

Tai kad maximoje pirkta ax.gif tikrai manau galima butu dar tokia rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai daug pažįstamų wub.gif
Atsakyti
na, prisiduokit dabar, kas buvot seminare wink.gif
tikrai žinau, kad Ronja, Evaja, Lerikutė, Olivija, Lark... kas dar? smile.gif

aš tai jau pradėjau laukti gruodžio mėnesio, nes ir vėl bus seminaras... wink.gif šį kartą apie dendrobius wink.gif
Atsakyti
Lerikutė hihihi.gif dar rodostoma, šilingė buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 21 lapkričio 2010 - 22:56
Seminare įsigijau didžiažiedę baltą katlėją wub.gif , priedo ir dovanų gavau du dendrobius noid thumbup.gif , tikiuosi, kad tokių neturiu, o jau kiek išsiaiškinau man rūpimų klausimų doh.gif biggrin.gif
Tikrai buvo miela pamatyti žmones, su kuriais taip smagu bendrauti virtualioje erdvėje, savo nuostabias draugytes wub.gif
Dabar bus daug drąsiau auginti cimbidžius ir masdevallia smile.gif
Atsakyti
man tai irgi buvo labai įdomu seminare. pala, nuo kelintų metų Ramūnas augina cimbidžius? 1996 m.? teorija yra teorija, prisiskaitai jos visur ir visokios, o va, kai žmogus papasakoja iš savo patirties, tai visai kitas reikalas smile.gif
Atsakyti