Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

Uogienė- grazumelis..nuotraukos isvis super.. wub.gif
Atsakyti
fotki.com
mano naujokele 4u.gif

fotki.com
ir dar viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(w.i.o. @ 2010 11 28, 15:16)
fotki.com
mano naujokele 4u.gif

fotki.com
ir dar viena smile.gif

kokios grazios.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2010 11 28, 13:13)
O kur tam kaimo zmogui apsiprekint daugiau? Kai pagalvoji, kai pasedi uzpustyti savaitemis, tai noris ir jiems islist, po parduotuves pasiganyt. Nereiktu taip pazeminti... man baisiau kai kaimietis is savo kaimo nosies neiskisa.

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Uogienė @ 2010 11 28, 13:15)
Sveikos  4u.gif
Laaaaabai seniai buvau uzsukusi... ateinu pasigirti zydincia katleja  blush2.gif ne kazin kas, bet laukiau ilgai ziedu, nes vasaros karsciai ne i nauda buvo  unsure.gif

Na ir grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 11 28, 12:15)
Sveikos  4u.gif
Laaaaabai seniai buvau uzsukusi... ateinu pasigirti zydincia katleja  blush2.gif ne kazin kas, bet laukiau ilgai ziedu, nes vasaros karsciai ne i nauda buvo  unsure.gif

fantastika thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
mergaites, kas norit kauno megos senukuose nupigintu katleju yra po 7,5 visai neblogi krumai, su naujais auginukais, saknytem, as siandien viena parsinesiau thumbup.gif

QUOTE(w.i.o. @ 2010 11 28, 15:16)
fotki.com
mano naujokele 4u.gif

fotki.com
ir dar viena smile.gif

grazios naujokes o ir kolekcija visa nebloga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 26, 14:16)
Vilniaus Maxima bazėje periodiškai pasitaiko vandų  rolleyes.gif  Paskutinį kartą net ir kaina buvo ne už melejoną - 69 su centais kainavo  mirksiukas.gif

esu mačiusi ir Mindaugo Maximoj smile.gif

QUOTE(mocha @ 2010 11 27, 15:37)
Šaunu, puoselėkit, mokykitės. Nežinau ar yra abejingų šitų gėlių grožiui smile.gif

yra, sunku patikėti, bet yra abejingų ar netgi nemėgstančių....

QUOTE(w.i.o. @ 2010 11 28, 14:16)
fotki.com
mano naujokele 4u.gif

fotki.com
ir dar viena smile.gif

vaaau, graži ta capuccino, ir antroji graži wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 28 lapkričio 2010 - 17:48
QUOTE(w.i.o. @ 2010 11 28, 14:16)

ši fainiausia thumbup.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
kokia graži katlėja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edexa @ 2010 11 28, 08:17)
Atleiskit, susidaro įspūdis, kad tik per kaimiečius nesugebat nusipirkti gėlės... blink.gif
Antra, žvilgterkit savaitgaliais kas darosi tų pačių kaimiečių turguose, kaip ieškodami pigesnio prasimaitinimo miesčionys "siaubia" bulves, morkas ir kitas kaimo gėrybes... Kai skusite bulves, prisiminkite, kad ne balkone jos užaugintos.. o pieną, sviestą, kiaušinius "siaubiate" kasdien......cool.gif
Taigi, gal šiek tiek tolerancijos....

Prašau neįsižeisti, tikrai nenorėjau nieko įžeisti, tiesiog norėjau pasakyti, kad šeštadieniais būna daug žmonių, o aš mėgstu ramiai, kai mažai žmonių ir gali ramiai apžiūrėti prekes, kada nėra spūsties 4u.gif
tiesiog netaip išsireiškiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnieeeska: 28 lapkričio 2010 - 19:49
QUOTE(agnieeeska @ 2010 11 28, 20:47)
Prašau neįsižeisti, tikrai nenorėjau nieko įžeisti, tiesiog norėjau pasakyti, kad šeštadieniais būna daug žmonių, o aš mėgstu ramiai, kai mažai žmonių ir gali ramiai apžiūrėti prekes, kada nėra spūsties  4u.gif
tiesiog netaip išsireiškiau  doh.gif

išsireiškėt kaip išsireškėt, ką jau padarysi dabar smile.gif O žmonių dabar, prieš šventes, visur kaip reikiant biggrin.gif
Atsakyti
Tai va, kad merginom užkliuvo todėl skubu atsiprašyt 4u.gif o dėl švenčių tai tiesa, jaučiasi žmonių pagausėjimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 11 28, 13:15)
Sveikos  4u.gif
Laaaaabai seniai buvau uzsukusi... ateinu pasigirti zydincia katleja 

Sveika,tikrai seniai matyta bigsmile.gif gražuoliai žiedai wub.gif ,o maniškė nesiruošia verysad.gif Šokėjuke-kaip tavo tokia? žydės? (lyg ir tryse jas pirkom,ar maišau? g.gif )

QUOTE(w.i.o. @ 2010 11 28, 16:16)

wub.gif
Atsakyti