bardot,vajee
bardot, nuostabus zydejimas pas tave
o čia tai joooooooooooooooooo
pasakiškų grožių pridėjot
net seilės nutyso
šaunuolės merginos, tokius grožius auginat
QUOTE(Adera777 @ 2010 11 29, 13:51)
Mergaitės, o kur jūs pirkote (perkate) tas trispalves katlėjas, gal siuntėtės iš kur nors?
O , tai buvo seniai,jau tiksliai nepasakysiu,bet garantuoju,kad merginos Kaunietės užpirko-jei atmintis nepaveda tai Evaja?, tada kita mergina (kurios jau seniai čia nematau
QUOTE(bardot @ 2010 11 29, 18:22)
Ir desertui rūšinė Lc. Edgar Vanbelle X C. Intermedia) X Blc. Magic Meadow (Green Genius), sukrovusi žiedyną kaip hortenzija 
beprotiškai fantastiška
QUOTE(Oli_vija @ 2010 11 29, 14:40)
praitą trečiadienį dvi tokias mačiau Floriadoj, Vilnius,Eišiškių pl.8, po 19,99 gal
QUOTE(into*in @ 2010 11 30, 00:19)
O , tai buvo seniai,jau tiksliai nepasakysiu,bet garantuoju,kad merginos Kaunietės užpirko-jei atmintis nepaveda tai Evaja?, tada kita mergina (kurios jau seniai čia nematau
) atvežė į sostinę,kur ir išsidalinom
na jei ką maišau,tai pataisys
,nes per metus ne viena gėlytė atvyko iš kelių Lietuvos miestų,tai galiu ir klysti
Ačiū labai
Papildyta:
QUOTE(bardot @ 2010 11 29, 17:22)
Rodausi ir aš
Visus pupurus išskleidęs dendrobium noid
Ir desertui rūšinė Lc. Edgar Vanbelle X C. Intermedia) X Blc. Magic Meadow (Green Genius), sukrovusi žiedyną kaip hortenzija
Visus pupurus išskleidęs dendrobium noid
Pasaka
Aš laukiu kada lialkaa ir rodostoma pasirodys. Kiek pamenu pas jas ir ne ką prastesni grožiai
QUOTE(into*in @ 2010 11 30, 00:19)
) atvežė į sostinę,kur ir išsidalinom
na jei ką maišau,tai pataisys
,nes per metus ne viena gėlytė atvyko iš kelių Lietuvos miestų,tai galiu ir klysti
beprotiškai fantastiška
neprieštaraučiau už tokį desertuką tarp savų 
beprotiškai fantastiška
taip, dažnai matau trislapvių
Na kagi,pasirodau
Keletas prazydusiu groziu
O cia pristatau,savo keistuole Zootrophion vulturiceps
O cia pristatau,savo keistuole Zootrophion vulturiceps
jooo...čia tai grožiai
Įdomu,kada mano raibuolė pražys
Įdomu,kada mano raibuolė pražys