Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Panyckos as biskiuka ne i tema, turiu viena pakvietima i paroda "Moters pasaulis" tai jei yra cia nors viena kauniete, gal noretu? padovanociau bigsmile.gif siandien paskutine dienele parodos, drauge turejo pasiimti ta bilietuka, bet tik ka parase, kad jau nuejo uz pinigeliu, tai va ir liko vienas laisvas bilietukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2010 11 14, 11:03)
kas cia dabar  g.gif  blink.gif
thumbup.gif liux suolis. jei ryt issilaiksi ten, tai super butu  thumbup.gif

pas mane nieko naujo  unsure.gif auksciau nekylu, testas neigiamas. Siaip ir BT per maza teigiamam. be reikalo cia isisvajojau...
pradedu tiket BP parodymais, kad mmm ryt, ir ryt laukiu suolio zemyn  verysad.gif
matyt jungiuos i Zemil kompanija - grafikai grazus - pabaiga kaip visada  unsure.gif

nesijunk i mano kompanija blush2.gif
as issikraustau i pas nesulaukiancias gandro, istyrem vyra... ats ne kokie... neverta matuot man daugiau. Sekmes visoms ir linkiu neuzsibuti cia 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, siandien BT nematavau nes ji butu visai netiksli. Vakar sventem iki paryciu, mazai miego , o ir isgerem blush2.gif

visom sulaukusiom mm 4u.gif
pamaciusiom II 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif lengvo nestuke.gif
kas nukritot, pakilkit 4u.gif ir per anksti nenusiminkit mirksiukas.gif

o man FF dave VIP 4 dienelem thumbup.gif

Zemil 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 14 lapkričio 2010 - 14:34
QUOTE(westi @ 2010 11 14, 16:11)
SandraM[/color] jei vakar OT buvo neigiamas,o uzvakar teigiamas,ir dar snd toks grazus pakilimas,tai O tau buvo vakar wub.gif

mano OT uzvakar buvo neigiamas,vos yziurejau vaiduokliuka,o vakar jau buvo daug ryskiau,bet dar ne pakankamai rysku ,taigi ydomu kaip cia su ta O snd dar padarysiu OT po poros valandziukiu ir bus aisku ax.gif nors tempa pakilo,tai gal vakar ji ir buvo,gal slapimo koncentratas buvo nepakankamas,kad parodytu pakankamai rysku rezultata g.gif ,bet y tualeta nejau 3 val ir negeriau nieko g.gif
o tu mergyt tikiu,kad dar kilsi,nenurasyk sio ciklo 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Silver* @ 2010 11 14, 15:01)
Jau si cikla varysiu kekviena diena ND  lotuliukas.gif  turi gi uzkibti dar zadu kekviena karta po ND Zvake daryti smile.gifsmile.gif o jei rimtai, tai as gerai ir optimistiskai nusiteikusi  bigsmile.gif

ir Jums to linkiu  wub.gif  TIKETI  drinks_cheers.gif

teisingai biggrin.gif mano drauge ir sake uzteks cia , kaip po mm pradejo kiekv diena tai dar po o kelis kartus nu ir nescia biggrin.gif

as ir seku jos pvz na ziuresim kaip cia bus lotuliukas.gif

westi zinok zymiu kad zymet , nes sakau kazkas ne to si cikla biggrin.gif doh.gif
tai nezn kaip ir kas ir kiek dienu po o smile.gif nes tikrai esu po , nes jau kelios dienos isskyros c
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 11 14, 16:27)
nesijunk i mano kompanija blush2.gif
as issikraustau i pas nesulaukiancias gandro, istyrem vyra... ats ne kokie... neverta matuot man daugiau. Sekmes visoms ir linkiu neuzsibuti cia 4u.gif

ech,gaila verysad.gif linkiu,kad vyro rezultatai pageretu ir sulauktumet savo zirniuko wub.gif mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 14, 15:33)
o man FF dave VIP 4 dienelem  thumbup.gif

gal pasirodysiu glusa, bet vistiek paklausiu lotuliukas.gif is kur tu suzinai, kad FF tau dave kazkiek dienu VIP'o? blush2.gif buvau parsisiuntusi Ovusoft'a, bet baigesi free naudojimas tai teko isinstaliuoti, o krekas su virusu, tai V sake nesiusiu, kad paskui uzkresciau kompa doh.gif man patinka FF, tik vat nezinau kaip paziureti kada ir kuriam laikui duoda VIP'a blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemil @ 2010 11 14, 15:27)

linkiu kad padetis greiciau taisytus 4u.gif

QUOTE(neirida @ 2010 11 14, 15:33)

o man FF dave VIP 4 dienelem  thumbup.gif

kaip jis cia duoda ? nuo ko priklauso
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2010 11 14, 15:37)
teisingai biggrin.gif mano drauge ir sake uzteks  cia  , kaip po mm pradejo kiekv diena  tai dar po o kelis kartus nu ir nescia biggrin.gif
as ir seku jos pvz na ziuresim kaip cia bus  lotuliukas.gif

reikia gal atostogu paimti tongue.gif tada ir ryte ir vakare iseitu ND cool.gif o paskui tik po pusmecio i dekretines atostogas iskart thumbup.gif

ZEMIL tu nesijaudink del vyro. Kiek zinau tai yra pataisoma vaistukais. Lauksime gristancios taves ir geru naujienu Jums wub.gif

Atsakyti
QUOTE(*Silver* @ 2010 11 14, 15:56)
reikia gal atostogu paimti  tongue.gif  tada ir ryte ir vakare iseitu  ND  cool.gif  o paskui tik po pusmecio i dekretines atostogas iskart  thumbup.gif

ZEMIL tu nesijaudink del vyro. Kiek zinau tai yra pataisoma vaistukais. Lauksime gristancios taves ir geru naujienu Jums  wub.gif

neee , per daug jau ryte ir vakare butu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

as dar kai esu motinystes atostogose tai galiu bet kurio paros metu biggrin.gif bet tada tekstu vyrui atostogas imt lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
QUOTE(Teta Anna @ 2010 11 13, 11:25)

Tai va, noriu pasidžiaugti, kad ir aš šiandien išvydau II 

Sveikinu, lengvų mėnesiukų wub.gif

QUOTE(arpaci @ 2010 11 14, 09:00)
labas rytas merginos doh.gif  doh.gif  doh.gif suolis i praraja  verysad.gif

Implantacija tau biggrin.gif

QUOTE(riberte @ 2010 11 14, 11:08)
labas rytelis

Kada NT bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 11 14, 16:03)
Labas  smile.gif
Sveikinu, lengvų mėnesiukų  wub.gif
Implantacija tau  biggrin.gif
Kada NT  bigsmile.gif

koks nt , cia grybu miskas o ne grafikas biggrin.gif nes realiai nezn kada ta o ir buvo , nes kelnoja man tai 8 tai 9 tai 12 ciklo diena o ivykus , bet tikrai po jos esu
Atsakyti