Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(neirida @ 2010 11 23, 15:03)
paziurek OT testukai.lt ten 20vnt 29.9lt su siuntimu mirksiukas.gif
aistuzelei i az parasyt tikslia gimimo data ir laika, bet jei esi is tu kur labai aklai tiki tai nerasyk  schmoll.gif  jei bloga parodys zvaigzdes paskui paliksiu kalta  biggrin.gif

va va tada bus ka kaltinti lotuliukas.gif bus vis sioks toks uzsiemimas

QUOTE(saulute85 @ 2010 11 23, 15:03)
bent jau mano dezej tai ten ideta instrukcija ir 7 indeliai sisiukui  biggrin.gif beje, maciau ir vienetais pardavinėja kazkokius, bet dežute pigiau išeina pirkti nei vienetais.  mirksiukas.gif

tai pradziai sake drauges atiduos, nes ji jau kryziu deda, sake gana 2 leliu, tai ir OT nebereiks jai bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, neirida 4u.gif
nuklydot į lankas su tais OT wink.gif
mano BT šiandien pakilo, bet vistiek kažkoks durnas ciklas...
Atsakyti
QUOTE(saulute85 @ 2010 11 23, 15:03)
bent jau mano dezej tai ten ideta instrukcija ir 7 indeliai sisiukui  biggrin.gif beje, maciau ir vienetais pardavinėja kazkokius, bet dežute pigiau išeina pirkti nei vienetais.  mirksiukas.gif

Gražiai laikais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydinti @ 2010 11 23, 15:17)
Sveikos, neirida  4u.gif

Nu biškį priedurnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2010 11 23, 14:19)
Nu biškį priedurnis  biggrin.gif

bus galima totalizatorių rengti kada O buvo ir ar išvis buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2010 11 23, 15:17)
Sveikos, neirida  4u.gif

nu tikrai doh.gif negana zigzagai tai dar ir aukstyn nekyla
Atsakyti
Matau jau baigiasi sitie namai bigsmile.gif ai pastaciau naujus thumbup.gif greitai pliurpiat, kad nepratrintu ju lotuliukas.gif

http://www.supermama...howtopic=669582
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2010 11 23, 15:23)
bus galima totalizatorių rengti kada O buvo ir ar išvis buvo  doh.gif

O tu nebandei to rutuliuko užjuodint kur nelaiku matuota, gal įtrauk kaip normalų matavimą visgi, kažin ką tada rodytų g.gif o OT tikrai teigiamas buvo ?
Nes imant viską pagal BT sakyčiau 16CD, bet tada OT ne į temą gaunas rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 23, 15:36)
Matau jau baigiasi sitie namai  bigsmile.gif ai pastaciau naujus  thumbup.gif greitai pliurpiat, kad nepratrintu ju  lotuliukas.gif

http://www.supermama...howtopic=669582

jau nubėgau apsišniukštinėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankara: 23 lapkričio 2010 - 14:40
QUOTE(Ankara @ 2010 11 23, 15:39)

sakai busi gudri kaip lape ir cia parasysi ir ten, naujuose namuose thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuokute @ 2010 11 23, 15:39)
QUOTE(Ankara @ 2010 11 23, 15:39)

sakai busi gudri kaip lape ir cia parasysi ir ten, naujuose namuose thumbup.gif lotuliukas.gif

Matai ir ten jau norisi ir čia dar reikia padėt temą pribaigt, a mažu gal padės jei pirma nosį įkišiu tongue.gif
Atsakyti
bandžiau ir užjuodint, ten ne dėl matavimo laiko, vakare klube buvau, tai trumpiau nei įprastai miegojau...
viskas priklauso nuo ryt ir poryt kokia bt, jei kiltų tai rodo 18 cd O pagal visus esamus parodymus, jei nuimu teigiamą OT tai permeta į 16 CD... Bet pas mane nei praeitą nei šį ciklą OT nebūna tokie teigiami kaip vadovėliniai, tiesiog labiausiai ryškus iš visų darytų.
Pagal visus požymius tai tikrai galėčiau garantuot kad buvo 18... bet BT doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti