Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

labas rytas

QUOTE(lekitra @ 2010 11 17, 13:53)
Sveikos, mergaites smile.gif

griztu pas jus vel... matuosim, bandysim ir ziuresim, kokiu rezultatu sulauksim smile.gif
http://www.babyplan.ru/profile/82009

sveika 4u.gif linkiu ilgai neuzsibut 4u.gif

QUOTE(ssandraM @ 2010 11 18, 08:46)
labas rytas mergaites  mirksiukas.gif
pagaliau snd kilstelejau  ax.gif  bet vistiek velniai zino,kada gausiu linijuke  doh.gif keistas sis ciklas ...

nu va saunu 4u.gif tik dabar kilk

neirida, diukute graziai laikotes 4u.gif linkiu grazios pabaigos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos,

Kazkada ir as buvau patapusi BT sektante, tad zinau kaip laukiama nestukiu su virusiukais. atejau ir as jums ju padalinti! ax.gif Vakar echo patvirtino 7 savaiciu zirniuka!
AAAAAAAAPPPPPPCCCCCCCCYYYYYYY nestuke.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif

Ypac toms kurios cia senai uzsisedejusios!
Atsakyti
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 11 18, 11:00)
Labas rytas merginos,

Kazkada ir as buvau patapusi BT sektante, tad zinau kaip laukiama nestukiu su virusiukais. atejau ir as jums ju padalinti!  ax.gif Vakar echo patvirtino 7 savaiciu zirniuka!
AAAAAAAAPPPPPPCCCCCCCCYYYYYYY  nestuke.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

jamu viena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 18, 06:51)
laba ryta,

Graziai ten laikaisi... thumbup.gif
QUOTE(saulute85 @ 2010 11 18, 07:26)
Labas rytas. Išsišiepusi aš šiandien iki ausų  biggrin.gif  manau, kad sulaukiau savo O 

thumbup.gif

QUOTE(diukute @ 2010 11 18, 07:29)
labas rytas...

as vis dar laikau savo 37.1 labai tvirtai ir nenoriu paleist
http://www.babyplan.ru/profile/89970

laikykis laikykis ten... biggrin.gif
QUOTE(Linukas-0131 @ 2010 11 18, 08:37)
Labas rytas, mergytes,

As uz pirma mirksiukas.gif
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 18, 09:23)
Labas rytas, matau merginos laikotes, saunu, taip ir toliau!  thumbup.gif  O as irgi siandien pakilau, tai ir linija jau nubreze.

super smile.gif

QUOTE(Pupushiukas @ 2010 11 18, 10:00)
Labas rytas merginos,

Kazkada ir as buvau patapusi BT sektante, tad zinau kaip laukiama nestukiu su virusiukais. atejau ir as jums ju padalinti!  ax.gif Vakar echo patvirtino 7 savaiciu zirniuka!
AAAAAAAAPPPPPPCCCCCCCCYYYYYYY  nestuke.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif 

oi ciumpu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos,

AAAAAAAAPPPPPPCCCCCCCCYYYYYYY  nestuke.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif

gaudau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupushiukas @ 2010 11 18, 13:00)
Labas rytas merginos,

ir as gaudau virusiuka,gal kada nors prikibs smile.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos,

AAAAAAAAPPPPPPCCCCCCCCYYYYYYY  nestuke.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif 

jamu ir as biggrin.gif sveikinu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2010 11 18, 10:35)
labas rytas

Reberte, tavo BT šiuoliai labai keisti blink.gif
Atsakyti
sveikinu busima mamyte... thumbup.gif
gaudau vyrusiuka 4u.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(neirida @ 2010 11 18, 08:51)
laba ryta,

Labai gražiai laikaisi, taip ir toliau biggrin.gif

QUOTE(saulute85 @ 2010 11 18, 09:26)
Labas rytas. Išsišiepusi aš šiandien iki ausų  biggrin.gif  manau, kad sulaukiau savo O 

Panašu į tai, su kuom ir sveikinu tongue.gif

QUOTE(diukute @ 2010 11 18, 09:29)
as vis dar laikau savo 37.1 labai tvirtai ir nenoriu paleist ax.gif

Labai gražu, patinka man tokios lygumos ax.gif

QUOTE(Pupushiukas @ 2010 11 18, 12:00)
virusiukais. atejau ir as jums ju padalinti!  ax.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif  2.gif Ypac toms kurios cia senai uzsisedejusios!

Čiumpu, nes jau oi kaip reik, užsisėdėjau visiškai doh.gif
Atsakyti
na tikiuosi visoms pades virusiukai, man seip uzkibo kai nustojaus visus matavimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes, ilgai seku jusu tema thumbup.gif , noreciau paklausti ne i tema truputi ax.gif , 21 ciklo diena dariausi progesterona atsakymas 56, 5 gal galetumet pakomentuoti blush2.gif
Siandien 28 c.d. kaip ir ryt turetu ateiti nelaukiamos mmm doh.gif , planuojam jau 4ciklas bet nesigauna verysad.gif
Gydytoja sake viskas gerai, viskas vyksta tik nepataikot schmoll.gif .
Si menesi geriau ovuliavita, tai OT ryskias rode 16c.d.
Siaip krutine jautri ir gerokai padidejusi, bet tai nieko neirodo man jau taip 4menuo.
Tik va pilva skaudena jau savaite ir vakar vakare pastebejau labai maza taskeli rudu iskyru galvojau jau susirgsiu, bet dar nepramuse...
N.T rodo ryskia I, del to irgi per daug nepergyvenu su pirmu parode tik po triju dienu velavimo mmm.
Tai va nepykit kad isiverziau su savo keistoku klausimeliu ax.gif
Atsakyti