Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labas rytas smile.gif

mano BT tiksli, tiesiog sliauziu palei zeme lotuliukas.gif

http://www.babyplan.ru/profile/80051

Zemyna-melinake gal moters jausmas ir nuojauta neapgaus?

Visoms po O linkiu kilti ir kilti !
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 20, 08:51)
nusprendziau D nenutraukti.Tempa dar pakilo, bet NT neigiamas unsure.gif

Na dar nenutrauk, nes jau labai graži BT, po poros dienų lauksim teigiamo mirksiukas.gif

QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 20, 10:50)
Gero savaitgalio visoms.  4u.gif

Gražus kilimas, kažką gero žada smile.gif

prisiduodu ax.gif
Atsakyti
Neirida, is visos sirdies linkiu, kad neateitu. 4u.gif

O mane juokas paeme, stebiu dabar save pro padidinamaji stikla, tai prie tu maudenimu prisidejo rugtys, jau dvi dienas kankina, o tokie dalykai man nutinka labai retai, dazniausiai keliaujant, kai ragauji svetimo krasto patiekalus. Bet tiems itarinejimais galo gali nebuti, o cia gal tik sutapimai, man dar toli iki mmm, tad reikia maziau fantazuoti. rolleyes.gif

Dabar jau tikrai pabegu, einu arbatos gerti, nes va ir dabar vel rugstys sukilo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 20, 13:02)
Neirida, is visos sirdies linkiu, kad neateitu.  4u.gif

O mane juokas paeme, stebiu dabar save pro padidinamaji stikla, tai prie tu maudenimu prisidejo rugtys, jau dvi dienas kankina, o tokie dalykai man nutinka labai retai, dazniausiai keliaujant, kai ragauji svetimo krasto patiekalus. Bet tiems itarinejimais galo gali nebuti, o cia gal tik sutapimai, man dar toli iki mmm, tad reikia maziau fantazuoti.  rolleyes.gif

Dabar jau tikrai pabegu, einu arbatos gerti, nes va ir dabar vel rugstys sukilo.  doh.gif

viskas bus gerai...kartais nuojauta neapgauna, to linkiu is visos sidutes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Silver* @ 2010 11 20, 12:00)
Labas rytas  smile.gif

mano BT tiksli, tiesiog sliauziu palei zeme  lotuliukas.gif

http://www.babyplan.ru/profile/80051

Zemyna-melinake  gal moters jausmas ir nuojauta neapgaus?

Visoms po O linkiu kilti ir kilti !

bet tai kaip graziai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif o as snd pakritau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 20, 13:25)
sveikutes  mirksiukas.gif  o as snd pakritau  ax.gif

bet viskas normos ribose mirksiukas.gif dabar jau kilk ir nebesileisk mirksiukas.gif cia matyt del netikslumo
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 20, 14:40)
bet viskas normos ribose  mirksiukas.gif dabar jau kilk ir nebesileisk  mirksiukas.gif cia matyt del netikslumo

nu bet saket,kad reik atimt 0,1 jei valanda per anksti matuoji,o as palikau tokia kokia maciau,neatemiau ,o jei atimciau tai visai zemai buciau doh.gif bet neimu y galva tikiu,kad ryt vel kilsiu,dar yra laiko kritimam ir pakilimam biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssandraM: 20 lapkričio 2010 - 12:59
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 20, 13:59)
nu bet saket,kad reik atimt 0,1 jei valanda per anksti matuoji,o as palikau tokia kokia maciau,neatemiau ,o jei atimciau tai visai zemai buciau  doh.gif bet neimu y galva tikiu,kad ryt vel kilsiu,dar yra laiko kritimam ir pakilimam  biggrin.gif  mirksiukas.gif

prideti reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2010 11 20, 13:25)
sveikutes  mirksiukas.gif  o as snd pakritau  ax.gif

Dar tikrai kilsi mirksiukas.gif ir kaip graziai skamba,juk cia implantacinis wub.gif

QUOTE(neirida @ 2010 11 20, 14:09)
prideti reikia  mirksiukas.gif

Va va,norejau sakyt,jau pati klausiau,tai pamenu,kad pridet reikia mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(westi @ 2010 11 20, 16:22)
Dar tikrai kilsi mirksiukas.gif ir kaip graziai skamba,juk cia implantacinis wub.gif
Va va,norejau sakyt,jau pati klausiau,tai pamenu,kad pridet reikia mirksiukas.gif  drinks_cheers.gif

na jei prideti,tai tada bus tik pasvyravimas ,o ne implantacinis biggrin.gif lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 20, 11:50)
Labas rytas, prisiduodu ir as.  4u.gif
Papildyta:
Nesvarbu ka rodo NT, dar l anksti, laikykis taip aukstai ir stenkis kuo maziau stresuoti siomis dienomis.  4u.gif
Papildyta:
Gero savaitgalio visoms.  4u.gif

grazu smile.gif bigsmile.gif

QUOTE(neirida @ 2010 11 20, 13:07)
bet tai kaip graziai  mirksiukas.gif

grazu bigsmile.gif linkiu abiems merginos, kad ne tik grazu, bet ir produktyvu butu biggrin.gif

Labutis mergaites smile.gif uzbegau pasiziureti, kaip jums sekasi. dar neatnesiau virusiuko, teks palaukti iki gruodzio 20, ta diena jau pamatysiu savo pingviniuka, ir kai zinosiu,kad viskas gerai, pabersiu begales virsiuku biggrin.gif
Atsakyti