Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

labas rytelis,prisiduodu ir as .laukiu O kad zinociau kokio ilgio ciklo tiketis ir kada laukti mmm
Atsakyti
Labutis smile.gif
QUOTE(diukute @ 2010 11 23, 09:37)
labas rytas smile.gif
pradedu nauja cikla, jau kaip kritau siandien tai kritau unsure.gif ir vel nepavyko,nors taip stengemes verysad.gif
http://www.babyplan.ru/profile/89970

QUOTE(neirida @ 2010 11 23, 09:40)
Labas rytas,
As tikiuosi siandien jau sulaukti valkatu  doh.gif

Laikykites merginos. Stiprybes jumi 4u.gif

QUOTE(angel08 @ 2010 11 23, 09:55)
labas rytelis,prisiduodu ir as .laukiu O kad zinociau kokio ilgio ciklo tiketis ir kada laukti mmm

AS ir panasiai jauciuos pastaruosius ciklus. Gyvenimas nezinioje doh.gif

Na, sian tai toki nemenka suoli padariau. Bet nelabai suprantu ar jis db jau turi kokia reiksme? FF jau nubrezes linija seniau, bet BP schmoll.gif . Tai tokia nesusivokus jauciuos
Atsakyti
Labas rytas, prisiduodu. 4u.gif

Neirida, Diukute, gal Kaledoms sulauksime geresniu naujienu. mirksiukas.gif 4u.gif

As OT vaistineje pirkau, 6 vienetai - 40 euru. 4u.gif
Atsakyti
aciu mergytes 4u.gif tikiuosi kaledinio stebuklo biggrin.gif aistuzele taip ir pabure man blush2.gif tik kiek pagal zvaigzdes buvo palankus menesiai tai tie men ir sudurniavo, na dabar ziuresm kap su gruodziu bus biggrin.gif labai tikiuosi mm atkeliaus greiciau, noriu greiciau jas islydeti ir nebesulaukti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
BUM, l.gaila, kad nepavyko.Nu bet as tiesiog zaviuosi tavo optimizmu, saunuole. Turi tikrai passekti 4u.gif
QUOTE(diukute @ 2010 11 23, 07:37)
labas rytas smile.gif
pradedu nauja cikla, jau kaip kritau siandien tai kritau unsure.gif ir vel nepavyko,nors taip stengemes verysad.gif

Gaila, na bet Kaledom turi buti II, to ir linkiu 4u.gif

QUOTE(neirida @ 2010 11 23, 07:40)
Labas rytas,

4u.gif Linkiu Kaledinio stebukliuko mirksiukas.gif

O visoms kitoms linkiu nesileisti ir sulaukti issvajotuju II 4u.gif O as dabar galvoju ar man isvis apsimoka ta tempa matuot, vistiek pagrinde anovuliaciniai ciklai pas mane, tai turbut mesiu matavimus, o jei uzkibs zirniukas tai uzkibs. Jei po metu neuzkibs- reiks vel stimuliuotis g.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 11 23, 08:54)
Labas rytas, prisiduodu.  4u.gif

As OT vaistineje pirkau, 6 vienetai - 40 euru.  4u.gif

oho kainele, kur cia taip pirkai?.... g.gif
Atsakyti
Ten kur gyvenu. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif
mano ciklai ilgi, tai ovuliacija bus tik po savaites. Daktaras pasake, kad esu visiskai sveika, tai laukiu laimongo ciklo tongue.gif

sulaukusiom naujo ciklo po 4u.gif
o pakilusiom nesileisti mirksiukas.gif

http://www.babyplan.ru/profile/80051

Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 11 23, 11:59)
aciu mergytes 4u.gif  tikiuosi kaledinio stebuklo  biggrin.gif  aistuzele taip ir pabure man blush2.gif  tik kiek pagal zvaigzdes buvo palankus menesiai tai tie men ir sudurniavo, na dabar ziuresm kap su gruodziu bus biggrin.gif  labai tikiuosi mm atkeliaus greiciau, noriu greiciau jas islydeti ir nebesulaukti  biggrin.gif

nenusimink,linkiu sulaukti to kaledinio stebuklo.
Atsakyti
QUOTE(*Silver* @ 2010 11 23, 07:29)
tai laukiu laimongo ciklo  tongue.gif

To ir linkiu, kad kuo greiciau sulauktum II. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
mergaites,dabar klausineju visose temelese kokius vaisingumo spec galite parekomenduoti kaune,kaip minejau norime dar karteli pasitikslinti savo diagnoze. aisku mums labai svarbi ir kaina,negalime sau leisti simtus moketi uz konsultacija verysad.gif rytoj MB turtelio tyrimas,labai jaudinuosi
Atsakyti
sveikutes
QUOTE(diukute @ 2010 11 23, 09:37)
labas rytas smile.gif

QUOTE(neirida @ 2010 11 23, 09:40)
Labas rytas,

mergaites 4u.gif 4u.gif linkiu kaledinio stebuklo 4u.gif

gintareee o tai pas tave visi ciklai be o ? ar kaip , nes man ir idomu pasidare , sis ciklas mano ir be , bet anas kaip gine sake su o , bet va neaisku kokie aplamai buna doh.gif vienu zodziu , kaip niekad laukiu mm , ir ka vel matuosiu smile.gif
o stimuliacija nepadeda ?
Atsakyti
QUOTE(riberte @ 2010 11 23, 09:38)
sveikutes
mergaites  4u.gif  4u.gif  linkiu kaledinio stebuklo  4u.gif
gintareee o tai pas tave visi ciklai be o ? ar kaip , nes man ir idomu pasidare ,  sis ciklas mano ir be , bet anas kaip gine sake su o , bet va neaisku kokie  aplamai  buna  doh.gif  vienu zodziu  , kaip niekad laukiu mm , ir ka vel matuosiu  smile.gif
o stimuliacija nepadeda ?

as jau dariausi hormonu tyrimus, tai nustate PKS. Dazniausiai buna anovuliaciniai ciklai. Buvau naturaliai pastojus, bet nesekmingai.po jo pasidariau tuos tyrimus ir stimuliavo cikla su vaistukais.pastojau is pirmo karto.dabar musu leliukui 6 menesiai beveik ir jau galvojam apie antra.Gine sake gali pavykt naturaliai, gali reiket ir vel stimuliuot.tai bandysim naturaliai, jei per metus nepvyks- vel stimuliuosim mirksiukas.gif Siulau issitirti jei jau ilgai planuojate ir nepavyksta 4u.gif
Atsakyti