Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamų kampelis

QUOTE(NikeZ @ 2010 11 25, 22:36)
del sauliu suuuper  drinks_cheers.gif  as ,dukra ,busimas lialiukas ,mano tevas ,vyro tevas - sauliai thumbup.gif  myliu juos  wub.gif  lotuliukas.gif

wub.gif

QUOTE(fonema_79 @ 2010 11 26, 11:36)

o mes lekiam i kaima savaitgaliui ax.gif

mes irgi smile.gif

Merginos, kaip jusu artimieji susitaike su jusu vaikeliu negalemis...?
Atsakyti
Labamukas visoms. mano maasma nuo pat pradziu buvo su mumis tad suzinojo apie vaiko neigaluma iskart kaip ir gal keliom minutem veliau. Nezinau ji niekada neverkleno, neguode manes, prieme viska naturaliai kaip atrodo taip ir turejo buti. Myli ji maziu labiau uz viska, padeda man gyvenam taip lyg turejo taip buti. I namus Benytis atnese ramybe jis kaip angelas saugo seimyna. 4u.gif Su anyta irgi problemu nebuvo, ji dirba su tokiais vaikuciais mokytoja. atsiduso ir tiek. tiesa mes gyvenam nuo jos toli, bet ji visalaika rupinasi maziumi, visada paklausia kaip sekasi, duoda patarimus auklejimo klausimais. Uosvis prieme sunkiai, bet prabegus laikiui susitaike. Buvo pas mus pavieseti, pabuvus su mazium pamilo ji wub.gif, o kaip nepamilsi jei vaikas visada nuosirdziai sypsosi smile.gif .Mociute sanatorijoje prasidejo mankstos, mankstos ziuresim kas is to gausis.
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 11 26, 14:38)

Tevai normaliai.visada palaikydavo tiek moraliskai tiek su prieziura jei reikedavo kur iseit man vienai,o va su biologiniu Zygimanto tevu issiskyrem po 1.5m kai vaikas gime cool.gif matyt neatlaike vyras,kad toks vaikas pas ji.nezinau nelabai ir gilinausi irnesakyk.gif o visi kiti gimines prieme naturaliai ir bendrauja su juo kaip su sveiku.anksciau pergyvenau ka kiti pasakys-pagalvos poto nusispjoviau.koks kieno reikalas ir dzin kitu nuomone ne jie augins ir ne ju cia reikalas.svarbiausia kaip patys tevai jauciasi ir kaip jie susitaiko su viskuo 4u.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunka:): 26 lapkričio 2010 - 16:12
Sveiki,
o pas mus tik viro mama, viska suprato ir nelenda i duse. Su mano mama as dabar galiu pasneket tik apie ora unsure.gif . Ji pati viska sugadino... kai maziuku buvo 8 menesei mum nustate epilepsija verysad.gif , buvo labai sunku nes pries tai dar kelis diagnozus suzinojam verysad.gif . Aisku as paskambinau mamai... (kuo dabar labai gailiosiu), ir vietoj tuo kad isgirst nuo mamos palaikimo zodzius, isgirdau kad man reikia ruostis... vaikas vistiek tik metus du pragivens blink.gif verysad.gif , man buvo toks sokas blink.gif ....??? Tai dabar bendravimas tik apie nieka, niekada neatliaisiu schmoll.gif . O visi kiti labai gerai priima, viska supranta ir padeda wub.gif . Bet pas mania labai geras viras, jeigu ne jisai net nezinau kas butu, labai mania palaiko. Tokiem viram reikia paminklo statit, labai ji miliu wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenusikas: 26 lapkričio 2010 - 16:42
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 11 26, 15:38)
wub.gif
mes irgi smile.gif

Tevai labai normaliai reagavo ,zinoma jauciu kad labai pergyvena ,bet yra kaip yra padeda mums jie pabuna su maze ,beveik kasdiena ateina psiimt keliom valandom pabuna su ja ,man laisve duoda ...... jie gyvena salia :)vyro tevai irgi normaliai jie gyvena dabar USA kita anuka aukleja tai padeda biskuti $,bet irgi normaliai .... mano tik seneliai labai pergyvena ir nesupranta tokiu dalyku kaip gimdymo trauma ,senelis vis kartoja nu nebuvo tokiu pas mus giminej doh.gif nu nelabai supranta bet nekaltinu smile.gif vyras mano irgi auksinis jau kaip Lenusikas minejo apie savaji ax.gif jis net karatis bara kai pasakau nesveikos ar kazkaip panasiai jis tik pasako mes sveikos niekuom nesergam tik biski kitokios nei visi thumbup.gif myyyliu savo seima ir i nieka nekeisciau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 26 lapkričio 2010 - 18:21
Labas šaltas žiemiškas rytas smile.gif

Mano tėvai tiesa pasakius nelabai ir suprato kas ir kaip, mama (amžiną jai atilsį) nelabai gal gilinosi, o gal nenorėjo suprasti, viską interpretuodavo ne taip, kaip jai pasakydavau, tai praktiškai ir nepasakodavau jai nieko. Iš mamos pusės jautėsi labai didelis gailestis mažei, o aš to nemėgau labai ir pykau, nes jai gailesčio tikrai nereikia, o tėtis tai labai myli mažę, nešioja ant rankų, žaidžia, kai susitinkam, jis nesigilina, bet ir nereikia. Giminės..labai supratingi, palaikantys, džiaugiuosi tik. Visi nori padėti, tik kad mes stengiamės neuždėti niekam ant kaklo savo vargo ir džiaugsmo smile.gif Mažoji ir pati nelabai lieka su svetimais, tai visas krūvis tenka mums vieniems, bet jau taip įpratom kartu visi važiuoti kur nors, kad jei tik jos nėra kartu mašinoj, tai labai neįprasta ax.gif

Raminta, norėčiau grąžinti tau vaikštynes 4u.gif
Labai jos mums padėjo, Andrėjai patinka, bet kad jau ir išaugom, o tau ir pačiai tuojaus reikės bigsmile.gif Didelis ačiū 4u.gif
Mes pirmadienį ir antradienį būsime mieste, tai galime susitarti kur ir kaip perduosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 11 27, 12:00)
Labas šaltas žiemiškas rytas smile.gif

Mano tėvai tiesa pasakius nelabai ir suprato kas ir kaip, mama (amžiną jai atilsį) nelabai gal gilinosi, o gal nenorėjo suprasti, viską interpretuodavo ne taip, kaip jai pasakydavau, tai praktiškai  ir nepasakodavau jai nieko. Iš mamos pusės jautėsi labai didelis gailestis mažei, o aš to nemėgau labai ir pykau, nes jai gailesčio tikrai nereikia, o tėtis tai labai myli mažę, nešioja ant rankų, žaidžia, kai susitinkam, jis nesigilina, bet ir nereikia. Giminės..labai supratingi, palaikantys, džiaugiuosi tik. Visi nori padėti, tik kad mes stengiamės neuždėti niekam ant kaklo savo vargo ir džiaugsmo smile.gif Mažoji ir pati nelabai lieka su svetimais, tai visas krūvis tenka mums vieniems, bet jau taip įpratom kartu visi važiuoti kur nors, kad jei tik jos nėra kartu mašinoj, tai labai neįprasta  ax.gif

Raminta, norėčiau grąžinti tau vaikštynes  4u.gif
Labai jos mums padėjo, Andrėjai patinka, bet kad jau ir išaugom, o tau ir pačiai tuojaus reikės  bigsmile.gif  Didelis ačiū 4u.gif
Mes pirmadienį ir antradienį būsime mieste, tai galime susitarti kur ir kaip perduosim smile.gif

ok ,i akupunktura vazinejat ? tai galim tos gatves pradzioj sustikt vyras paimtu smile.gif
smagu kad padejo :)maniske tao jokiu budu nesedi schmoll.gif
Atsakyti
sveikos, girdejau salta pas jus?
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2010 11 27, 17:24)
sveikos, girdejau salta pas jus?

nzn namie silta kieme sniego yra ,kiek girdejau -10 smile.gif eisiu siandien i zvalgyba biggrin.gif tai kiek dienu jau noesies niekur nekisu smile.gif
Atsakyti
Raminga, važiuojam, pirmadienį 10 val turim būti, ti tada galima tartis po akupunktūros, nes kai į ją važiuojam, gaunasi, kad visad vėluojam biggrin.gif
tai manau kokią 10.45 galima, tikiuosi, kad spėtume, arba telefono nr. tau į až parašysiu, ar tu man, ir susiskambinę privažiuosim smile.gif
Žinok ji labai mielai sėdi, mėto žaislus, tik kad kojos jau gerokai ilgos, tai jai nelabai ir patogu biggrin.gif
Atsakyti
brrr kaip salta.Pas mus siandien silta kokia20 laipsniu silumos.
Atsakyti
Sveikutes. Pas mus taip pat salta... Ir sniegelio nemazai wink.gif Oho kiek jus cia priraset ax.gif vos pora dieneliu nebuvau, o jau nebespeju skaityt bigsmile.gif Kas del teveliu ir artimuju - palaikymo mes susilaukiam is visu, ne is visu gal vienodai nuosirdziai, bet mums tiek ir tereikia.... Tiesiog kad musu negailetu ir kiekviename zingsnyje neprimintu - kaip jums ale nepasiseke doh.gif Nes mes taip nemanom - sekme laaaabai asmeninis reikalas... Kartais kitiems atrodo, jog gyvenimas kita labai nubaude...kai tuo tarpu tas kitas galvoja - gal ir gerai kad atsitiko taip, o ne kitaip, juk visada yra dalyku, kai gali pasakyti...galejo buti ir blogiau mirksiukas.gif
Atsakyti