Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamų kampelis

QUOTE(Medute28 @ 2010 11 29, 15:55)

------Izabele, jaučiuosi kaip begemotukas toks papenėtas, daug priaugau šį kartą, ir nėštumas sunkus, bet tie spyriai kompensuoja viską, ypač vakare, kai ir šlapimo pūslę pirštu brauko ir šonkaulius lamdo biggrin.gif
---------, tik patariu vaiko nerodyti, lai skaitosi ir mažiau kalbėk apie pasiekimus, geriau apie tai, ko nedarote ir kas lb sunkiai sekasi, tada duos didesnę negalia smile.gif

----- thumbup.gif thumbup.gif as irgi dar nepamirsau sito jausmo.....budavo ,kaip pakisa kojytes po sonkauliais,tai net sara isspaudzia....maniske maze labai sparde mane...o priaugau astik 9 kg.....

-----200% sutinku....niekada nereikia vaiko girti,nes tuoj sumazina negalia,jiems bele tik sumazint...reikia sakyti viska blogiau.....mums jau ramu...iki 2048m......

Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 11 29, 16:37)
Nu tikrai kad seniai  cool.gif
Sveikatos tavo teveliui  4u.gif

aciu wub.gif
kaip tu gyveni ?
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 11 29, 15:56)
kaip tu gyveni ?

Gerai gyvenu.mes jau Danijoj rolleyes.gif niekaip negalim dokumentu nuvest taip uzpuste mus,kad konkreciai atskyre mus nuo civilizacijos doh.gif lotuliukas.gif Mb i darba su traktorium vazineja,aplinkiniai keliai uzdaryti doh.gif nu zodziu smagu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 11 29, 17:02)
Gerai gyvenu.mes jau Danijoj  rolleyes.gif niekaip negalim dokumentu nuvest taip uzpuste mus,kad konkreciai atskyre mus nuo civilizacijos  doh.gif  lotuliukas.gif Mb i darba su traktorium vazineja,aplinkiniai keliai uzdaryti  doh.gif nu zodziu smagu  biggrin.gif

aaaa....tai jums faina thumbup.gif daug sniego turite thumbup.gif
o kaip Zyguciui sekasi,gal i koki darzeli leidi,ar i mokyklele??
Atsakyti
QUOTE(UpeJura @ 2010 11 29, 11:32)
Sveikos,

kaip zadejau pristatau kepure:

user posted image

Ir pristatau Gabija su salmuku:

user posted image

O taip atrodom be kepures:

user posted image

Einam rengtis, judesim pas gydytoja  4u.gif

Oj kokia faina mergaite wub.gif . Pavidziu kad jus mokat sukurt tokia sedevra,as taip nemoku blush2.gif .
Papildyta:
QUOTE(Medute28 @ 2010 11 29, 13:51)
Sveikutės smile.gif brrrr kaip šalta lauke  blink.gif
Nike, parašyk man į až savo nr, rytoj būsim vėl mieste, užvešim vaikštynę  4u.gif

UpeJura, nuostabi mergytė  wub.gif

Manau, atėjo laikas supažindinti Jus su mano nauja liniuote, kai kas pyks, kad slėpiau ilgai ir nekalbėjau ta tema  ax.gif  blush2.gif  pasidariau gal prietaringa, tai jau labai nepykit  blush2.gif

Medute sveikinu 4u.gif , nu tikrai cia zinios man siandien. Skambino mano sese is Airijos, ir pasake kad irgi nestuke.gif . Tai labai man siandien linksma 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 11 29, 16:09)
aaaa....tai jums faina thumbup.gif daug sniego turite thumbup.gif
o kaip Zyguciui sekasi,gal i koki darzeli leidi,ar i mokyklele??

Sniego tai patikek vietom jau iki juosmens blink.gif doh.gif ir toliau sninga sninga dzingilbenz lotuliukas.gif

Dar neturim cpr numeriu cool.gif kai ji tures ieskos jam mokyklos ir zygiuos,o kol kas namie mokomes is Lt ativezia visa programa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 11 29, 14:51)
Sveikutės smile.gif brrrr kaip šalta lauke  blink.gif
Nike, parašyk man į až savo nr, rytoj būsim vėl mieste, užvešim vaikštynę  4u.gif

UpeJura, nuostabi mergytė  wub.gif

Manau, atėjo laikas supažindinti Jus su mano nauja liniuote, kai kas pyks, kad slėpiau ilgai ir nekalbėjau ta tema  ax.gif  blush2.gif  pasidariau gal prietaringa, tai jau labai nepykit  blush2.gif

Kas cia gali pykti? juk cia sveikinti reikia, dziaugtis, o ne pykti wink.gif Ir mes sveikinam labai labai ir dovanojam bucki nestuke.gif liuks thumbup.gif
Atsakyti
dekui uz info. thumbup.gif
Susiskambinau su pnv VRC rytoi sake atvaziuot. pas soc darbuotoja blink.gif
Nu jo idomu bus matyt ka pasakys....
Katik vyras pas savo gyditoja perrase sunu. Ji buvus pediatre, dabar BP atsiliepimai neblogi. Ryt susipazinsim g.gif g.gif
Na o pilvuzes tai butinai rekit kad cezari darytu jei jausit,kad kas ne taip...... Uz save ir savo pumpurelius reikia kovot. Juk kai kurie medikai pas mus isivaizduoja kad gimdyklose tik gamta viska sprendzia verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. ziuriu linksma cia pas jus.Grazios mergaites foto cia radau, kad man tokia, bet tik pasvajoti. ax.gif cia tik drambliuko svajones.Labai norejau tureti mergaite, bet deja du bahuriukai pas mane. Io turiu lekti juk siandien BENO GIMTADIENIS einam stala ruosti, tortas laukia.Ryt varysim i cirka.
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2010 11 29, 17:04)
siandien BENO GIMTADIENIS

Su tuo ir sveikinam happybday.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(UpeJura @ 2010 11 29, 12:32)
Sveikos,

kaip zadejau pristatau kepure:

user posted image

Ir pristatau Gabija su salmuku:

user posted image

O taip atrodom be kepures:

user posted image

Einam rengtis, judesim pas gydytoja  4u.gif

sveikute smile.gif
labai grazi kepuryte, o modeliukas dar grazesnis smile.gif
o mezgei pagal schema kazkokia? per kiek laiko numezgei?
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 11 29, 15:01)
pagal tavo pilva .....  lotuliukas.gif  matem kazkada .... mes miske buvo netoli akupunkturos liezuvis.gif nepamirsk mes gyvenam netoli biggrin.gif

ieskau naujo vezimo pametinukam ar dvynykams  wub.gif

o tu tareisi su kuom nors AK ? ar kaip ? as tai net nzn kaip si karta pasielgt ....  g.gif MB manes nei minutej nepaliks jau prigrasinau  lotuliukas.gif  doh.gif teks ytariu vaziuot su stora $ pinigine,nes jokiu skatinamuju jokiu vaistu nenoresiu ,o jei kas netaip kad pjautu  cool.gif

Hehe, pilvas pilvui nelygu, kiekvieną nėštumą vis kitaip mirksiukas.gif
aš be pavasario gilaus nieko neieškosiu, nes dar neaišku kaip su tais dviem vaikais reikės kur eiti biggrin.gif
Tariausi su Juršėnu smile.gif pas jį ėjau visą nėštumą. O dėl cezario, tai tau siūlau, kad tavo ginė įrašytų į rekomendacijas, kad ne pati gali gimdyt, o reikia operacijos, ir ten vienoj lentelėj įrašytų, kad buvo komplikuotas gimdymas. Šį kartą jau nerizikuosiu, jei nespėsiu iki Juršėno, tai iš karto reikalausiu cezario ir atvirai pasiūlysiu pinigų. Jau vieno karto man per akis verysad.gif

Audratum, tavo Benuką su tortadieniu 4u.gif

user posted image

Izabele, sveikatukės tėčiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 11 29, 19:44)

Izabele, sveikatukės tėčiui  4u.gif

aciukas wub.gif o tu jau apsipratai del mamos netekties??

Audratum,BENUKA SU TORTADIENIU 4u.gif
user posted image
Atsakyti