Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamų kampelis

žinai, su tuo apsipratimu...pas mus buvo sudėtingi santykiai, ji per vasarą namie nebūdavo, mes nesimatydavom, artimo ryšio nebuvo labai..epizodiškai vis prisimenu mūsų bendravimo momentus, paskutines jos dienas, ką ji kalbėjo, jos balsą, juoką, žodžius, elgesį, situacijas, na viskas kyla iš atminties..suprantu, kad jos jau nebebus, vakar buvo jau du mėnesiai, o prieš akis visas mano gyvenimas, kuriame jos jau ir nebebus..žinau, kad jai ten gerai, bent jau geriau nei čia buvo, į sapnus jei ateina, nebesiskundžia, bet vis kažkur važiuoja, tai aš ją vis apsiimu nuvežti, su terbom tašėm, kaip kad visada į kaimą važiuodavo..suprantu, kad kitaip nebus, ir gyvenu toliau, turiu dėl ko gyventi, negaliu įsikabinti į praeitį, nes ji negrįš, visi mes čia tik svečiai, o gal ir dar dėl to, kad turėjau kažkiek laiko apsiprasti, kad ji jau čia labai trumpam ir matyti, su kiekviena diena ją išeinančią vis toliau ir toliau nuo mūsų..iš tikro tas apsipratimas, tai nėra susitaikymas, tiesiog priimi viską kaip yra realiai. Ir sunku ir tuo pačiu lengviau. Lengviau ir mums ir jai, kad ji neguli patale, nemerdėja metų metus ir nemeldžia mirties jos pasiimti..
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 11 29, 19:55)
.suprantu, kad kitaip nebus, ir gyvenu toliau, turiu dėl ko gyventi, negaliu įsikabinti į praeitį, nes ji negrįš, visi mes čia tik svečiai, o gal ir dar dėl to, kad turėjau kažkiek laiko apsiprasti, kad ji jau čia labai trumpam ir matyti, su kiekviena diena ją išeinančią vis toliau ir toliau nuo mūsų..iš tikro tas apsipratimas, tai nėra susitaikymas, tiesiog priimi viską kaip yra realiai. Ir sunku ir tuo pačiu lengviau. Lengviau ir mums ir jai, kad ji neguli patale, nemerdėja metų metus ir nemeldžia mirties jos pasiimti..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
mes irgi po truputi jau pratinames prie tos minties,kad neteksim tecio....viena puse smegenu lyg ir supranta,bet kita - niekaip...o jam paciam,tai tikrai butu TEN geriau....nes matau,kaip jis kencia....
Atsakyti
Dėl tėvų mirties pratintis reikia jau vos ne nuo paauglystės, nors visada kai pagalvodavau, kas bus, kai nebus mamos, imdavau ašaroti...o dabar suprantu, kad gyvenimas tęsiasi, ar su mumis, ar be mūsų, pasaulis vis tiek sukasi. Visad sunku matyti kenčiantį artimą, ypač kažkurį iš tėvų, ir jo mirtis būna palengvėjimu abiems pusėms. Buvau smerkiama kelių pažįstamų, kad išvežiau mamą į slaugos ligoninę, bet namuose ji būtų išėjusi daug greičiau. Ten gavo priežiūrą, visko ko reikėjo, nes jau ir nevalgė pati, negėrė ir iš viso nebebūdavo šiame pasaulyje, retai kada pavykdavo pažadinti, o vėliau iš viso ji nesuvokdavo nieko sad.gif ir pati graužiausi, kad aš negaliu jos lankyti ir slaugyti pati, nes mažoji nelikdavo pas nieką, aš pati be jėgų ir nervų, vyras daug dirbo tuo metu...labai palaikė giminė ir per laidotuves ir iki. Esu jiems be galo dėkinga. Nei vienas nepasmerkė už tokį mano poelgį. Turėjau saugoti savo mažyli, kas jau susiruošė išeiti, tas išeis, o ateinančius reikia pasitikti..
Atsakyti
QUOTE(audratum @ 2010 11 29, 18:04)
Sveikos. ziuriu linksma cia pas jus.Grazios mergaites foto cia radau, kad man tokia, bet tik pasvajoti. ax.gif cia tik drambliuko svajones.Labai norejau tureti mergaite, bet deja du bahuriukai pas mane. Io turiu lekti juk siandien BENO GIMTADIENIS einam stala ruosti, tortas laukia.Ryt varysim i cirka.

Ir mes prisidedam prie didziuliu sveikinimu Benukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif Buk gerutis, auk didelis ir puikus vaikunukas birthday.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 11 29, 19:44)
Hehe, pilvas pilvui nelygu, kiekvieną nėštumą vis kitaip  mirksiukas.gif
aš be pavasario gilaus nieko neieškosiu, nes dar neaišku kaip su tais dviem vaikais reikės kur eiti biggrin.gif
Tariausi su Juršėnu  smile.gif pas jį ėjau visą nėštumą. O dėl cezario, tai tau siūlau, kad tavo ginė įrašytų į rekomendacijas, kad ne pati gali gimdyt, o reikia operacijos, ir ten vienoj lentelėj įrašytų, kad buvo komplikuotas gimdymas. Šį kartą jau nerizikuosiu, jei nespėsiu iki Juršėno, tai iš karto reikalausiu cezario ir atvirai pasiūlysiu pinigų. Jau vieno karto man per akis  verysad.gif

Audratum, tavo Benuką su tortadieniu  4u.gif

user posted image

Izabele, sveikatukės tėčiui  4u.gif

hm..... ten man yrase kur Nnepalanki akuserine anamneze : gimdymo trauma (cerebr,paral .)bet jei viska ok as noreciau pati gimdyt .... tik tuo atveju jei neatsidarines ir t.t. kad pjautu .... o tai kaip tada yrasyti ?
Atsakyti
Benui daug daug sveikatytes!!!!!! 4u.gif
happybday.gif
Atsakyti
Teisybė. Artimo žmogaus netektis kad ir kokia sunki, reikia susitaikyt ir gyvent toliau. Man teko atlaikyt jau tris didžiulius likimo smūgius. Prieš aštuonis metus nuo vėžio pirma palaidojom mylimiausia mano močiutę o vos po dviejų savaičių netekom ir deduko. Tas spalio mėnuo buvo košmariškiausias mano gyvenime. Dedukui ilga laiką jau irgi nelabai gerai buvo su širdim bet dar visai šauniai laikės, visą močiutės sirgimo laiką ją išslaugė namuose, visą laiką išbuvo kartu, dėl to turbūt sunkiausia jam buvo jos mirtis ir neišlaikė pačio širdelė. verysad.gif Dieve kaip baisu buvo kai prieš daugiau nei metus mirė nuo širdies ir antras dėdukas, taip bijojau kad nepasikartotu istorija ir antra močiutė neišeitu paskui jį. doh.gif

Laindrusa, savaitgalį paskolinau sesei tel. laidą, o fotikas sugedes, tai negaliu dabar kolkas nuotraukyčių įkelt. smile.gif Ir nieko ypatingo nepasigražinau kirpykloj, tik galiukus pakirpo ir grifkute. Neleidau labai daug kirpt nes auginu dabar plaukus. Taip gaila buvo tų galiukų. doh.gif

Prisidedu prie sveikinimų Benukui, ir tik dabar pamačiau kad vėl mes visos prasižioplinom NikeZ Gabijytės gimtadienį. doh.gif doh.gif doh.gif

Tad skubam pasveikinti abudu gimtadieninkučius!!! oro_buckis.gif oro_buckis.gif birthday.gif birthday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 11 29, 21:48)
Teisybė. Artimo žmogaus netektis kad ir kokia sunki, reikia susitaikyt ir gyvent toliau. Man teko atlaikyt jau tris didžiulius likimo smūgius. Prieš aštuonis metus nuo vėžio pirma palaidojom mylimiausia mano močiutę o vos po dviejų savaičių  netekom ir deduko. Tas spalio mėnuo buvo košmariškiausias mano gyvenime. Dedukui ilga laiką jau irgi nelabai gerai buvo su širdim bet dar visai šauniai laikės, visą močiutės sirgimo laiką ją išslaugė namuose, visą laiką išbuvo kartu, dėl to turbūt sunkiausia jam buvo jos mirtis ir neišlaikė pačio širdelė.  verysad.gif Dieve kaip baisu buvo kai prieš daugiau nei metus mirė nuo širdies ir antras dėdukas, taip bijojau kad nepasikartotu istorija ir antra močiutė neišeitu paskui jį.  doh.gif
Laindrusa, savaitgalį paskolinau sesei tel. laidą, o fotikas sugedes, tai negaliu dabar kolkas nuotraukyčių įkelt.  smile.gif Ir nieko ypatingo nepasigražinau kirpykloj, tik galiukus pakirpo ir grifkute. Neleidau labai daug kirpt nes auginu dabar  plaukus. Taip gaila buvo tų galiukų.  doh.gif

Prisidedu prie sveikinimų Benukui, ir tik dabar pamačiau kad vėl mes visos prasižioplinom NikeZ Gabijytės gimtadienį.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tad skubam pasveikinti abudu gimtadieninkučius!!! oro_buckis.gif  oro_buckis.gif  birthday.gif  birthday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif  happybday.gif
user posted image

aciukas smile.gif wub.gif nieko baisaus bus dar tu gimtadieniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 11 29, 14:51)

Manau, atėjo laikas supažindinti Jus su mano nauja liniuote, kai kas pyks, kad slėpiau ilgai ir nekalbėjau ta tema  ax.gif  blush2.gif  pasidariau gal prietaringa, tai jau labai nepykit  blush2.gif

kaip faina wub.gif sveikinam
QUOTE(laindrusa @ 2010 11 29, 15:29)
mamytes padekit  blink.gif
Gydytoja sako tu pati susizinok kada jum pradet invaliduma tvarkytis. Sako as tokiu ligoniuku neturejus.... blink.gif  blink.gif  blink.gif

doh.gif dar ir tokiu gydytoju buna

Sveikinimai Benukui ir Gabijytei 4u.gif

UpeJura labai grazi mergyte ir grazi kepuryte
Atsakyti
user posted image
Sveikinam Gabija ir Bena 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif .
Daug, Daug, Daug, jums sveikatos ir stipribes tevams wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(fonema_79 @ 2010 11 29, 21:53)
doh.gif dar ir tokiu gydytoju buna

Sveikinimai Benukui ir Gabijytei  4u.gif

Būna būna. Maniškė panaši, bet jau baigiu išauklėt pagal save lotuliukas.gif. Mano mergytei kažko galva dažnai svaigsta. Eina eina ir sako, mamyte, laikyk, galiu tuoj griūt doh.gif. Vėl eisiu pas ją, tegu daro tyrimus, bet kad tik mano vaikui blogiau nebūtų. Tegu iš naujo eina mokytis, jei nežino kaip reikia dirbt ax.gif

Jungiuosi prie sveikinimų 4u.gif 4u.gif

UpeJura, dukrytė gražuolė 4u.gif, o ir tu auksarankė. Aš jaučiu taip nesugebėčiau doh.gif

Medute, kokios naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif, slapuke tu mūsų 4u.gif. Sveikinimai didžiausi wub.gif

Izabele, skaudu dėl tėčio console.gif, laikykis. Nors taip norėtūsi, kad viskas būtų gerai 4u.gif

Ramunka, Žygutis gal patenkintas, kai tiek sniego už lango ax.gif

Ernestyta, ale jau graži dabar, nainainai nail.gif
Man tai per šalta, kol dukrą nuvežiau į mokyklą ir paskui parsivežiau, galvojau apledėsiu 2.gif
Labanakt
Atsakyti
Aciukas. kokie skanus tortai mmm.
Atsakyti