žinai, su tuo apsipratimu...pas mus buvo sudėtingi santykiai, ji per vasarą namie nebūdavo, mes nesimatydavom, artimo ryšio nebuvo labai..epizodiškai vis prisimenu mūsų bendravimo momentus, paskutines jos dienas, ką ji kalbėjo, jos balsą, juoką, žodžius, elgesį, situacijas, na viskas kyla iš atminties..suprantu, kad jos jau nebebus, vakar buvo jau du mėnesiai, o prieš akis visas mano gyvenimas, kuriame jos jau ir nebebus..žinau, kad jai ten gerai, bent jau geriau nei čia buvo, į sapnus jei ateina, nebesiskundžia, bet vis kažkur važiuoja, tai aš ją vis apsiimu nuvežti, su terbom tašėm, kaip kad visada į kaimą važiuodavo..suprantu, kad kitaip nebus, ir gyvenu toliau, turiu dėl ko gyventi, negaliu įsikabinti į praeitį, nes ji negrįš, visi mes čia tik svečiai, o gal ir dar dėl to, kad turėjau kažkiek laiko apsiprasti, kad ji jau čia labai trumpam ir matyti, su kiekviena diena ją išeinančią vis toliau ir toliau nuo mūsų..iš tikro tas apsipratimas, tai nėra susitaikymas, tiesiog priimi viską kaip yra realiai. Ir sunku ir tuo pačiu lengviau. Lengviau ir mums ir jai, kad ji neguli patale, nemerdėja metų metus ir nemeldžia mirties jos pasiimti..
QUOTE(Medute28 @ 2010 11 29, 19:55)
.suprantu, kad kitaip nebus, ir gyvenu toliau, turiu dėl ko gyventi, negaliu įsikabinti į praeitį, nes ji negrįš, visi mes čia tik svečiai, o gal ir dar dėl to, kad turėjau kažkiek laiko apsiprasti, kad ji jau čia labai trumpam ir matyti, su kiekviena diena ją išeinančią vis toliau ir toliau nuo mūsų..iš tikro tas apsipratimas, tai nėra susitaikymas, tiesiog priimi viską kaip yra realiai. Ir sunku ir tuo pačiu lengviau. Lengviau ir mums ir jai, kad ji neguli patale, nemerdėja metų metus ir nemeldžia mirties jos pasiimti..

mes irgi po truputi jau pratinames prie tos minties,kad neteksim tecio....viena puse smegenu lyg ir supranta,bet kita - niekaip...o jam paciam,tai tikrai butu TEN geriau....nes matau,kaip jis kencia....
Dėl tėvų mirties pratintis reikia jau vos ne nuo paauglystės, nors visada kai pagalvodavau, kas bus, kai nebus mamos, imdavau ašaroti...o dabar suprantu, kad gyvenimas tęsiasi, ar su mumis, ar be mūsų, pasaulis vis tiek sukasi. Visad sunku matyti kenčiantį artimą, ypač kažkurį iš tėvų, ir jo mirtis būna palengvėjimu abiems pusėms. Buvau smerkiama kelių pažįstamų, kad išvežiau mamą į slaugos ligoninę, bet namuose ji būtų išėjusi daug greičiau. Ten gavo priežiūrą, visko ko reikėjo, nes jau ir nevalgė pati, negėrė ir iš viso nebebūdavo šiame pasaulyje, retai kada pavykdavo pažadinti, o vėliau iš viso ji nesuvokdavo nieko
ir pati graužiausi, kad aš negaliu jos lankyti ir slaugyti pati, nes mažoji nelikdavo pas nieką, aš pati be jėgų ir nervų, vyras daug dirbo tuo metu...labai palaikė giminė ir per laidotuves ir iki. Esu jiems be galo dėkinga. Nei vienas nepasmerkė už tokį mano poelgį. Turėjau saugoti savo mažyli, kas jau susiruošė išeiti, tas išeis, o ateinančius reikia pasitikti..

QUOTE(audratum @ 2010 11 29, 18:04)
Sveikos. ziuriu linksma cia pas jus.Grazios mergaites foto cia radau, kad man tokia, bet tik pasvajoti.
cia tik drambliuko svajones.Labai norejau tureti mergaite, bet deja du bahuriukai pas mane. Io turiu lekti juk siandien BENO GIMTADIENIS einam stala ruosti, tortas laukia.Ryt varysim i cirka.

Ir mes prisidedam prie didziuliu sveikinimu Benukui

QUOTE(Medute28 @ 2010 11 29, 19:44)
Hehe, pilvas pilvui nelygu, kiekvieną nėštumą vis kitaip
aš be pavasario gilaus nieko neieškosiu, nes dar neaišku kaip su tais dviem vaikais reikės kur eiti
Tariausi su Juršėnu
pas jį ėjau visą nėštumą. O dėl cezario, tai tau siūlau, kad tavo ginė įrašytų į rekomendacijas, kad ne pati gali gimdyt, o reikia operacijos, ir ten vienoj lentelėj įrašytų, kad buvo komplikuotas gimdymas. Šį kartą jau nerizikuosiu, jei nespėsiu iki Juršėno, tai iš karto reikalausiu cezario ir atvirai pasiūlysiu pinigų. Jau vieno karto man per akis
Audratum, tavo Benuką su tortadieniu

Izabele, sveikatukės tėčiui

aš be pavasario gilaus nieko neieškosiu, nes dar neaišku kaip su tais dviem vaikais reikės kur eiti

Tariausi su Juršėnu

Audratum, tavo Benuką su tortadieniu

Izabele, sveikatukės tėčiui

hm..... ten man yrase kur Nnepalanki akuserine anamneze : gimdymo trauma (cerebr,paral .)bet jei viska ok as noreciau pati gimdyt .... tik tuo atveju jei neatsidarines ir t.t. kad pjautu .... o tai kaip tada yrasyti ?
Benui daug daug sveikatytes!!!!!!

Teisybė. Artimo žmogaus netektis kad ir kokia sunki, reikia susitaikyt ir gyvent toliau. Man teko atlaikyt jau tris didžiulius likimo smūgius. Prieš aštuonis metus nuo vėžio pirma palaidojom mylimiausia mano močiutę o vos po dviejų savaičių netekom ir deduko. Tas spalio mėnuo buvo košmariškiausias mano gyvenime. Dedukui ilga laiką jau irgi nelabai gerai buvo su širdim bet dar visai šauniai laikės, visą močiutės sirgimo laiką ją išslaugė namuose, visą laiką išbuvo kartu, dėl to turbūt sunkiausia jam buvo jos mirtis ir neišlaikė pačio širdelė.
Dieve kaip baisu buvo kai prieš daugiau nei metus mirė nuo širdies ir antras dėdukas, taip bijojau kad nepasikartotu istorija ir antra močiutė neišeitu paskui jį.
Laindrusa, savaitgalį paskolinau sesei tel. laidą, o fotikas sugedes, tai negaliu dabar kolkas nuotraukyčių įkelt.
Ir nieko ypatingo nepasigražinau kirpykloj, tik galiukus pakirpo ir grifkute. Neleidau labai daug kirpt nes auginu dabar plaukus. Taip gaila buvo tų galiukų.
Prisidedu prie sveikinimų Benukui, ir tik dabar pamačiau kad vėl mes visos prasižioplinom NikeZ Gabijytės gimtadienį.
Tad skubam pasveikinti abudu gimtadieninkučius!!!

Laindrusa, savaitgalį paskolinau sesei tel. laidą, o fotikas sugedes, tai negaliu dabar kolkas nuotraukyčių įkelt.

Prisidedu prie sveikinimų Benukui, ir tik dabar pamačiau kad vėl mes visos prasižioplinom NikeZ Gabijytės gimtadienį.

QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 11 29, 21:48)
Teisybė. Artimo žmogaus netektis kad ir kokia sunki, reikia susitaikyt ir gyvent toliau. Man teko atlaikyt jau tris didžiulius likimo smūgius. Prieš aštuonis metus nuo vėžio pirma palaidojom mylimiausia mano močiutę o vos po dviejų savaičių netekom ir deduko. Tas spalio mėnuo buvo košmariškiausias mano gyvenime. Dedukui ilga laiką jau irgi nelabai gerai buvo su širdim bet dar visai šauniai laikės, visą močiutės sirgimo laiką ją išslaugė namuose, visą laiką išbuvo kartu, dėl to turbūt sunkiausia jam buvo jos mirtis ir neišlaikė pačio širdelė.
Dieve kaip baisu buvo kai prieš daugiau nei metus mirė nuo širdies ir antras dėdukas, taip bijojau kad nepasikartotu istorija ir antra močiutė neišeitu paskui jį.
Ir nieko ypatingo nepasigražinau kirpykloj, tik galiukus pakirpo ir grifkute. Neleidau labai daug kirpt nes auginu dabar plaukus. Taip gaila buvo tų galiukų.

aciukas

QUOTE(Medute28 @ 2010 11 29, 14:51)
Manau, atėjo laikas supažindinti Jus su mano nauja liniuote, kai kas pyks, kad slėpiau ilgai ir nekalbėjau ta tema

kaip faina

QUOTE(laindrusa @ 2010 11 29, 15:29)
mamytes padekit
Gydytoja sako tu pati susizinok kada jum pradet invaliduma tvarkytis. Sako as tokiu ligoniuku neturejus....

Gydytoja sako tu pati susizinok kada jum pradet invaliduma tvarkytis. Sako as tokiu ligoniuku neturejus....

Sveikinimai Benukui ir Gabijytei

UpeJura labai grazi mergyte ir grazi kepuryte

Sveikinam Gabija ir Bena

Daug, Daug, Daug, jums sveikatos ir stipribes tevams

QUOTE(fonema_79 @ 2010 11 29, 21:53)
Būna būna. Maniškė panaši, bet jau baigiu išauklėt pagal save

Jungiuosi prie sveikinimų

UpeJura, dukrytė gražuolė

Medute, kokios naujienos

Izabele, skaudu dėl tėčio

Ramunka, Žygutis gal patenkintas, kai tiek sniego už lango

Ernestyta, ale jau graži dabar, nainainai

Man tai per šalta, kol dukrą nuvežiau į mokyklą ir paskui parsivežiau, galvojau apledėsiu

Labanakt
Aciukas. kokie skanus tortai mmm.