Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamų kampelis

sveikos 4u.gif Su pirmaja ziemos diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nike,saunuole tavo dukryte thumbup.gif labai jau laukia lialiuko....o kam vezimelis dvynuku??? blink.gif blink.gif
Atsakyti
Nike, apie tokį ir aš galvojau, bet kažkaip nelinkstu imti su lopšiuku, nes jis gan trumpam gaunasi, gal tik sėdimą dalį..jei ji pasiguldo pilnai smile.gif

Laba visoms po šaltos nakties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(izabele111 @ 2010 12 01, 13:39)
sveikos 4u.gif Su pirmaja ziemos diena 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nike,saunuole tavo dukryte thumbup.gif labai jau laukia lialiuko....o kam vezimelis dvynuku??? blink.gif  blink.gif

biggrin.gif ten yra dvi sportines dalys komplekte ir lopsiai ,bet man reiks tik vieno smile.gif veziosim abu vaikus smile.gif
QUOTE(Medute28 @ 2010 12 01, 13:39)
Nike, apie tokį ir aš galvojau, bet kažkaip nelinkstu imti su lopšiuku, nes jis gan trumpam gaunasi, gal tik sėdimą dalį..jei ji pasiguldo pilnai smile.gif

Laba visoms po šaltos nakties smile.gif

tai ten yra ir sportine abi dalys reguliuojasi kaip nori ,o lopsiai komplekte :)ji pasiguldo bet su viskuo ,tai visam lialiukui iki 3 men ten ta padetis nelabai tinkama smile.gif planavau pirkt po nauju bet radau labai patinkanti ir pigiai tai griebiu .... jau kita savaite turesiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 01 gruodžio 2010 - 12:53
user posted image
Su pirmaja ziemos diena mirksiukas.gif !!!
Papildyta:
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 11 30, 22:13)
Na o mes nors ir neturim motorikos problemu,bet visgi yta sioks toks nugaros raumeuku hipertonusas,tai lankomes zveryne naturallios medicinos centre pas osteopata-manualista,tai super,tikrai rekomendacijos mano pacios geriausios apie ji... Jeigu mano verksni/reksni paspaudes kazkoki taskeli ties kaklu uzmigde is karto ir maniskis visa seansa pramiegojo,nors buvo lieciamas,tai jau man ispudis buvo nerealus.. thumbup.gif

Nu geras thumbup.gif , o kokios tenai kainos?
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2010 12 01, 15:35)
user posted image
Su pirmaja ziemos diena mirksiukas.gif !!!
Papildyta:

Nu geras thumbup.gif , o kokios tenai kainos?

vienas seansas 180 Lt
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 12 01, 12:07)
su Gruodzio 1aja  4u.gif

si menesi turesim savo kaledini stebukliuka laukiu nesulaukiu ir vezima jau radom dvigubini ,pupa vakar pamate tai ..... neatsitrauke nuo kompo ziurejo ir kalbejo kaip vezimas tas susideda radau per yotube  doh.gif ir vel ryte lialiuko lopsiuke ieskojom ....  doh.gif  lotuliukas.gif  griuk negyvas ir stos mano dukros biggrin.gif  thumbup.gif
user posted image

oho koks puikus variantas thumbup.gif abu vaikiukai bus vezimukuose 4u.gif

jus taip pat visas su atejusia ziema 4u.gif

mes siandien buvom tyrimu darytis, kraujo daug, slapimo.Slapime yra leukocitu, bet mums tai naturalu.o kraujo dar neaiskus.krauja eme is venos, is galvytes, tai manes i procedurini net neleido, tai kai atnese mano maziuka, tai i mane ziurejo tokiu kaltinanciu, piktu zvilgsniu, mazdaug kam leidai mane issinest verysad.gif
sianakt dar pakoset pradejo ir nosyte lyg ir pasikimsusi, tai pradejau duoti umcalora is euphorbium, gal pavyks pabekt nuo ligeliu, nes operacija pries akis...
Atsakyti
QUOTE(fonema_79 @ 2010 12 01, 20:04)
oho koks puikus variantas thumbup.gif abu vaikiukai bus vezimukuose 4u.gif

jus taip pat visas su atejusia ziema 4u.gif

mes siandien buvom tyrimu darytis, kraujo daug, slapimo.Slapime yra leukocitu, bet mums tai naturalu.o kraujo dar neaiskus.krauja eme is venos, is galvytes, tai manes i procedurini net neleido, tai kai atnese mano maziuka, tai i mane ziurejo tokiu kaltinanciu, piktu zvilgsniu, mazdaug kam leidai mane issinest verysad.gif
sianakt dar pakoset pradejo ir nosyte lyg ir pasikimsusi, tai pradejau duoti umcalora is euphorbium, gal pavyks pabekt nuo ligeliu, nes operacija pries akis...

console.gif laikykites,nesusirkite 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Fonema,nuvykit visas ligeles salin tongue.gif ir bukit stiprios! 4u.gif 4u.gif
Na o mes tai susipazinom su naujaja gydytoja. Pakolkas thumbup.gif . Daug nauju dalyku isgirdau. Mazajam daug tyrimeliu pridare. Labai daug optimizmo suteike. Daug informacijos.

O mazasis pirmaja ziemos diena mus nustebino biggrin.gif ISTIESE DESINYJI DELNIUKA ir pasieme soske!!!!! thumbup.gif thumbup.gif
Aisku tik keliom sekundem,bet vis!!!!! thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Su gruodžio 1-ąją 4u.gif

fonema_79, laikykites ir nesusirkit. 4u.gif

laindrusa, koks šaunuoliukas mažuliukas. thumbup.gif thumbup.gif Šaunu kad patekot pas geresne gydytoją. Aš irgi vis mastau gal vertėtu pereit pas kita gydytoją, po vasaros karų dėl sanatorijos į ją nelabai žiurėt begaliu. doh.gif Reikėtu tyrimų dabar eiti prašyt nes su kvepavimu kažkokie velniukai vyksta, bet netraukia jos fizionomijos pamatyt. doh.gif smile.gif

NikeZ, koks fainas vežimukas. thumbup.gif Įsivaizduoju, kaip jau laukiat savo stebukliuko. wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif

QUOTE(fonema_79 @ 2010 12 01, 19:04)
lgal pavyks pabekt nuo ligeliu, nes operacija pries akis...

Linkiu nesusirgti 4u.gif

QUOTE(laindrusa @ 2010 12 01, 20:08)

Na o mes tai susipazinom su naujaja gydytoja. Pakolkas  thumbup.gif . Daug nauju dalyku isgirdau. Mazajam daug tyrimeliu pridare. Labai daug optimizmo suteike. Daug informacijos.

O mazasis pirmaja ziemos diena mus nustebino  biggrin.gif  ISTIESE DESINYJI DELNIUKA ir pasieme soske!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif
Aisku tik keliom sekundem,bet vis!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif nu va kaip gerai thumbup.gif

Kaip smagu skaityt tokius postus bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laindrusa @ 2010 12 01, 21:08)
  O mazasis pirmaja ziemos diena mus nustebino  biggrin.gif  ISTIESE DESINYJI DELNIUKA ir pasieme soske!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif

sveikinimiai su mazais bet pasiekimais 4u.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 12 01, 21:40)
Sveikutės  4u.gif

Su gruodžio 1-ąją 4u.gif

fonema_79, laikykites ir nesusirkit.  4u.gif

laindrusa, koks šaunuoliukas mažuliukas.  thumbup.gif  thumbup.gif Šaunu kad patekot pas geresne gydytoją. Aš irgi vis mastau gal vertėtu pereit pas kita gydytoją, po vasaros karų dėl sanatorijos į ją nelabai žiurėt begaliu.  doh.gif Reikėtu tyrimų dabar eiti prašyt nes su kvepavimu kažkokie velniukai vyksta, bet netraukia jos fizionomijos pamatyt.  doh.gif  smile.gif

NikeZ, koks fainas vežimukas.  thumbup.gif Įsivaizduoju, kaip jau laukiat savo stebukliuko.  wub.gif  thumbup.gif 

eik ir kovok pas gydytoja thumbup.gif lotuliukas.gif o stebliuko laukiam nerealiai .... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fonema_79 @ 2010 12 01, 19:04)

Sveikatukės Jums 4u.gif 4u.gif

QUOTE(laindrusa @ 2010 12 01, 20:08)

Kaip šaunu !! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

Nike, mes su vyru vis pažiūrom pažiūrom į tokį vežimaitį ir nutarėm, kad vis tik jis max metams bus, nes, kiek kalbėjausi su mūsų bendraamžiais (Andrėjos ) tai žinok dauguma jau nuo metukų praktiškai atsisakė sėdėti vežimėlyje ir ėjo savarankiškai, o kas, jei mažiukas nenorės važinėtis su sese, tai tas vežimas tik išlaidos bus...jaučiu pirksim mes paprastą vežimuką g.gif
bus įdomu gyvai pamatyti tokią karietą bigsmile.gif
Atsakyti