Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamų kampelis

QUOTE(Medute28 @ 2010 12 01, 22:11)
Sveikatukės Jums  4u.gif  4u.gif
Kaip šaunu !! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif

Nike, mes su vyru vis pažiūrom pažiūrom į tokį vežimaitį ir nutarėm, kad vis tik jis max metams bus, nes, kiek kalbėjausi su mūsų bendraamžiais (Andrėjos ) tai žinok dauguma jau nuo metukų praktiškai atsisakė sėdėti vežimėlyje ir ėjo savarankiškai, o kas, jei mažiukas nenorės važinėtis su sese, tai tas vežimas tik išlaidos bus...jaučiu pirksim mes paprastą vežimuką  g.gif 
bus įdomu gyvai pamatyti tokią karietą  bigsmile.gif

tai as namie Gabijos dar sportinuka turiu jei ka ,jau kai nereiks tai mazas tegu zygiuoja o pupa vezime savajame tupes rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
aš susidomėjau Quinny Buzz 3 in 1, radau gera kaina, bet dar vis abejoju, nes ***** išlaidos...
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif ,
vis jus paskaitineju, bet parasyti neturiu kada mirksiukas.gif ,
bet kai perskaiciau naujiena , laiko radau
MEDUTE - SAUNUOLE, linkiu sekmes ir visas likusias 2sav, laikysiu uz jus kumscius suspaudus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Visai neblogos naujienos ir nuotaikos cia si vakara 4u.gif Smagu smile.gif

Kaip rodos neseniai ir as vezimo dairiausi... Geras laikas.

Visad galvojau, kad noreciau dveju vaiku, bet dabar kazkaip abejoju. Noreciau turbut tik del to, kad vienam vaikui nera gerai, bet kai pagalvoju apie save - nervus, sveikata laisvalaiki ir pan., tai labai sunku pasakyti TAIP. Gal per sunku man su Gabija, gal nesitikejau ir nelaukiau, kad taip sunku bus, kazkaip lengvesne motinyste isivaizdavau. Negi visoms taip buna sunku ir tik as cia tokia islepus? Va taip va ir mastau, o reikia eiti miegoti bigsmile.gif

Geros nakties!
Atsakyti
Labas rytas,visoms smile.gif
sukiom laukimo nuotaikom jus cia besilaukencios mamytes smile.gif taip sveiki vaikuciai,kai tik pajunta,jog gali patys eit,tai paskui nenori vezime sedeti. bet NIKE Z- vezimelio variantas puikus. O jei kur daug paeiti reiks,kai pavargs,vel salia seses sedes smile.gif

FONEMA 79 sveikateles jums,kad tik issikapstytumete is tu ligu,kuo greiciau.

ERNESTYTA butinai keisk gydytoja. o gal tau tikrai geresne papuls,nei esama smile.gif

o mes vel sergame sad.gif pirma susirgo migle,o dabar ir as... matyt mes abi,nepasizymim,stipriu imunitetu.
Atsakyti
Sveikos mergytes smile.gif

QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 12 01, 20:40)
Sveikutės  4u.gif

Kaip tavo nugara?, zinai atsispausdinau as tuos pratimus, kur cia kazkada idejai, b et vis neprisiruosiu daryti, ***** ju ten tiek daug doh.gif as Pilatesa vakarais padarau, uztrunku apie 20 min., o dar reiketu ir tuos ijungti g.gif nes jauciu, kad biski kazko man truksta, vistiek kazkaip skauda ta nugara nors tu ka doh.gif
Kiek laiko tu sugaisti mankstindamasi?

QUOTE(joolita @ 2010 12 02, 06:30)
Labas rytas,visoms smile.gif
o mes vel sergame sad.gif pirma susirgo migle,o dabar ir as... matyt mes abi,nepasizymim,stipriu imunitetu.

Ei, mergytes, stiprinkit imuniteta, nes kazkaip ziuriu jus labai jau daznai sergate, pasidaryt tas "bombikes" kur panos rase, as kazkur atsiprintinau, bet dar nepasidariau blush2.gif bet reikia.
Dabar mazajai pirksiu biciu piki ar ziedadulkes, nu nepamenu kaip ten tiksliai, sako labai gerai stiprina imuniteta

UpeJura, pamatysi, praeis tos pesiminstines nuotaikos, cia tik stadija, kuria turi isgyventi mirksiukas.gif manau visos mes cia pro tai praejome, pasistenk vyti tas blogas mintis, nu pagalvok dabar............vistiek galvoje nori nenori sukasi ivairiausios mintys, nu koks tau skirtumas kaip galvoti, tai kodel renkiesi blogaji varianta, isivaizduok geriau kaip tavo kleckas vaiksto, kalba, juokiasi..........ir tai butinai ivyks, mintys juk materializuojasi mirksiukas.gif

Cia as dabar tokia apsiskaiciusi, tipo labai protinga vaidinu cool.gif
bet istikruju ta pacia praktika bandau ir sau taikyti ax.gif
Atsakyti
Sveikinuosi, visoms kava!

Aciu, Domicele, uz tikrai gera patarima. Kazkaip jau buvau nustojus galvoti apie vaiko problemas ir galbut ne tokias kaip sveiku vaiku perspektyvas, bet va nueini pas kokia reabilitologe, pasakai, kad dar neatsiseda ir pasiulo sanatorijas, iraso raidos sutrikima, ir vel pradedi nejucia suktis tose mintyse. Nors galbut is tiesu realiau tai, jog viskas bus gerai su mumis smile.gif

Va apie sporta kalbejot... Pries nestuma intensyviai sportavau - vazinejau sportiniu dviraciu po 60 km, begiojau, dirbau su treniruokliais. Jau ir sia vasara vel prisiminiau sporta, bet kai orai atsalo negaliu begioti - iskart sloga prisikabina, gerkle skauda, nors per nosi kvepuoju. Tai dabar nesportuoju, deja... Planuoju koki steperi isigyti, bet taip ir lieka planais, vis pinigai kitur iseina. rolleyes.gif

Bet va dukra mankstinu kasdien smile.gif

Atsakyti
QUOTE(UpeJura @ 2010 12 02, 09:16)
* bet va nueini pas kokia reabilitologe, pasakai, kad dar neatsiseda ir pasiulo sanatorijas, iraso raidos sutrikima, ir vel pradedi nejucia suktis tose mintyse.

**  Planuoju koki steperi isigyti, bet taip ir lieka planais, vis pinigai kitur iseina.  rolleyes.gif

* aga, ta tai as zinau doh.gif mes kai pakeiteme gydyma as irgi metus laiko vis dziaugiausi dukters pasiekimas, mazais, bet vistiek jauciau kaip ji eina i prieki, ismoko ta ar ana, ji man tokia jau beveik sveika atrode, bet vat tvarkemes neigaluma, teko apsilankyti pas psichiatra........nu sakes, ten kai patenki tai atrodo, kad tas tavo vaikas visai niekam tikes, pripaise tokiu diagnoziu, apiekurias ne nesapnavau, ziuri su uzuojauta, nuejom disko daryti, to nemoka, ano nemoka, karoce nieko nemoka, tada šiek tiek buvau nuleista ant zemes, pradejau galvoti, kad visa ta pagerejima tik as matau, kad realiai jo nera doh.gif
Bet nieko, praejo pora savaiciu ir as vel taip pat galvoju, juk as pati geriausiai zinau kokia ji buvo ir kokia tampa, ka ten per 20 min gali apie vaika pasakyti, juk nemato jos ivairiose situacijose ir dabar vel sventai tikiu, kad ateis ta diena, kai as cia didelem raidem parasysiu: MANO DEIMANTE KALBA thumbup.gif thumbup.gif

** oij su tais treniruokliais namuose, tai ka as zinau smile.gif kazkada tiek buvau uzsidegusi, kad man reikia sportuoti, ikalbejau vyra nupirkti Orbitreka, oijjjj du menesius variau be perstojo, tiek dziaugiausi, paskui tie mano pasportavimai vis retejo, kol pagaliau treniruoklis liko eiline pakaba drabuziam pakabinti ir dulkem rinkti, dabar paskolinau ji drauges uosvienei, jau bevei trys metai kaip skolinu biggrin.gif nu ka galvoju, nu tinka moteriskei, tai koks skirtumas kur stoves, bet planuoju ji prakalti, tik rimati neuzsiimu tuo cool.gif pagalvoju kai reik pinigu, paskui vel pamirstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 12 01, 23:52)
aš susidomėjau Quinny Buzz 3 in 1, radau gera kaina, bet dar vis abejoju, nes ***** išlaidos...

sitie man patinka bet vezimas neverta tokios kainos smile.gif na cia tik mano nuomone ;)as irgi ziurejausi jau smile.gif yra analogisku daug pigesniu :)jei reikes tik lopsio galim isnuomot turejsiu juk du o dvynuku juk neturiu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 02 gruodžio 2010 - 10:40
QUOTE(UpeJura @ 2010 12 01, 23:04)

Visad galvojau, kad noreciau dveju vaiku, bet dabar kazkaip abejoju. Noreciau turbut tik del to, kad vienam vaikui nera gerai, bet kai pagalvoju apie save - nervus, sveikata laisvalaiki ir pan., tai labai sunku pasakyti TAIP. Gal per sunku man su Gabija, gal nesitikejau ir nelaukiau, kad taip sunku bus, kazkaip lengvesne motinyste isivaizdavau. Negi visoms taip buna sunku ir tik as cia tokia islepus? Va taip va ir mastau, o reikia eiti miegoti  bigsmile.gif   

Geros nakties!

Buvo ir mums sunku, kai sužinojom, tikėjomės, kad taip nebus, kad daktarai klydo ir panašiai, deja..kol vaikai bendraamžiai gulėjo, tol skirtumo lb ir nebuvo, o paskui jau akivaizdžiai pasimatė, kad mažoji tik guli, dabar jau nori ir sėstis, stengiasi, keliasi jau ir vis daugiau pakyla bigsmile.gif ir pasodinus jau pasėdi, nors ir palinkusi, bet stengiasi vaikas thumbup.gif į batukus įdėjom supinatorius, tai batai buvo tuoj pat nusviesti nuo kojų, nežinau kaip čia reikės pratinti ją prie jų doh.gif lotuliukas.gif
Žinai, susigyveni, įpranti ir paskui jau nebėra taip sunku, kaip jau esu minėjusi, tėvams lb sunku susitaikyti su vaiko negalia. Praeis kuris laikas ir jau nebegalvosi apie tai mirksiukas.gif o apie antrą, tai žinok iš tikro po kiek laiko ir mes pakeitėm nuomonę, aš net ir apie trečią pagalvoju po kokių 4-5 metų cool.gif

Laba visoms neužpustytoms 4u.gif

Nike, lopšį sakė paskolins Kostuko mama bigsmile.gif bet va galvoju, ar verta pirkt 3 in 1 ar pakaks sportinuko tik...aj, per sunku man dabar valkiotis kažkur kažko ieškoti, pakentėsim iki sausio mėnesio lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena visiem mirksiukas.gif
Atsakyti
Labuka, kur prapuolus, VIkma ?? kaip jūs gyvenat ??
Atsakyti