Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamų kampelis

Ačiūkas Medute28 4u.gif smile.gif Nežinau iš kur pas mane tas energetikas, gal kas kada apsvaigines propelerį įsiūvo kokį. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Domicele, vakar išsiblaškius neparašiau. doh.gif Na aš sportuoju dvi valandas ryte, apie valanda vakare, antradienį - ketvirtadienį prieš dramos repeticjas plius ir po pietų pusvalanduką prasilankstau, prasitempiu. Bet aš tiek darau ir kad visą kūną išmankštinti. biggrin.gif Kaip sveikai, tik su nugaros skausmukais, pilnai užtektu ir po 15-20min ryte vakare prasimankštinti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 03 gruodžio 2010 - 11:02
QUOTE(Medute28 @ 2010 12 02, 22:31)
Sveikit greičiau  4u.gif

aciu 4u.gif

vaiksto visa zalia...spuogiuku pilna visur...ir galvytej ir dziundzytej doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 12 03, 11:47)
Ačiūkas Medute28 4u.gif  smile.gif Nežinau iš kur pas mane tas energetikas, gal kas kada apsvaigines propelerį įsiūvo kokį.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

arba pakrove Energeizerio neissenkanciom batareikom hihihi.gif mastau.gif
nu tu saunuole 4u.gif laikyk ir toliau taip thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Izabele, vajei verysad.gif na, pažiūrėk ir iš gerosios pusės, kalėdoms kostiumo nereikės biggrin.gif

Sveikos nesušalusios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 12 03, 16:30)
Izabele, vajei  verysad.gif na, pažiūrėk ir iš gerosios pusės, kalėdoms kostiumo nereikės biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet gal ant to laiko jau pasveiksim..... g.gif (tfux3)
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 12 02, 16:38)
cia mergaites kiek anksciau patarimu  prirase,tai butu:citrina,cesnaks,medus,imbiers,morka,cia viena kose,kita mama atveze vietoj imbiero spanguoliu sutryne,ir morkos nera. thumbup.gif stiprinkites organizmus thumbup.gif na manasis purtos nuo ju,bet pazadu kad duosiu valgyt,tai issizioja lotuliukas.gif  thumbup.gif

thumbup.gif

sveikatytes sergantiems 4u.gif

na su tom citrinom ir adatom doh.gif ziauru....

mums jau vienu procentuku lyg ir geriau, gal greit psveiks mano stebukliukas
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Ernestytaaa, o tarkim, jei tu dabar nesimankstintum, tai kunas, kaip cia issireiskus, griztu atgal i sustingimo stadija (nemoku tiksliai issireiksti smile.gif)?

Siaip zinokit del citrinu nezinau, nemaciau niekad kruvinu prekybcentriuose, bet del adatu kedese jau isitikinau, kad buna... Mano brolis troleibuse isidure i svirksto adata, buvo kedej paslepta. Taip kad geriau nesisesti viesam transporte ir vaikams pasakyti, kad nesestu. Tevas mano baiges medicina, turi cia Vilniuj draugu nuo studiju laiku, tai staigiai suskambino visiems, suorganizavo skiepus nuo hepatito. Sako, tikimybe uzsikresti super maza, bet maza kas...

Atsakyti
QUOTE(UpeJura @ 2010 12 04, 09:03)
Labas rytas smile.gif

Ernestytaaa, o tarkim, jei tu dabar nesimankstintum, tai kunas, kaip cia issireiskus, griztu atgal i sustingimo stadija (nemoku tiksliai issireiksti smile.gif)?

Siaip zinokit del citrinu nezinau, nemaciau niekad kruvinu prekybcentriuose, bet del adatu kedese jau isitikinau, kad buna... Mano brolis troleibuse isidure i svirksto adata, buvo kedej paslepta. Taip kad geriau nesisesti viesam transporte ir vaikams pasakyti, kad nesestu. Tevas mano baiges medicina, turi cia Vilniuj draugu nuo studiju laiku, tai staigiai suskambino visiems, suorganizavo skiepus nuo hepatito. Sako, tikimybe uzsikresti super maza, bet maza kas...

Jei nesimankštinčiau automatiškai sustiprėtu spastika, spazmingumas, dešinė ranka gryžtu į sustingimo stadiją, sulenkta prie krutinės, žodžio beveik neištarčiau. Skaudėtu, temptu visur. Žodžiu nekokios perspektyvos būtų. Tad kad ir kaip kartais tingiu, mintyse isispyriu sau į užpakalį ir fitness3.gif biggrin.gif

Košmarikas. blink.gif Man dažnokai reikia viešo transporto kadangi tėvai be mašinos, ir dažniausiai toli važiuojant kai nelabai pristovėsi valandą laiko. doh.gif Tikiuosi brolis niekuo neapsikrės. 4u.gif

Na ka, ruošiuos vėl po truputi į trasą, greitai lėksiu į akropolį. Tikiuos ten nereikės tiek laukti pasirodymo kiek vakar sporto halėj. Turėjom puse penkių pasirodyt, persirengėm ant to laiko plonutėm šokių bliuskutėm o iškvietė į sceną tik gerokai po penkių. doh.gif Kaip sušalom. Šiandien ryte jau čiauduliukas ėmė, jei susirgsiu ant ateinančio trečiadienio šakytės bus. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 04 gruodžio 2010 - 11:05
QUOTE(Domicele @ 2010 12 02, 17:26)
Vikma, sveika sugryzusi  smile.gif
tai vistiktai ryzaisi draugauti su 4life  smile.gif
as vis dar kazkaip tempiu guma  g.gif

ahaa ryzaus,nepigus malonumas,bet kiek galima tu antibijotiku ryt,tai todel ir pradejom,o dar plius sanatorijoj susipazinau su sesute,kuri taip pat su jais draugauja,platina,daug nusviete.o ir mano brolio seima jau kuris tai laikas juos naudoja,praeita ziema kiek gere juos nesirgo,drauges seima taip pat.mes jau 3dezzute pradejom,ir va jei aapserg bet be baisiu paumejimu,netgi kaai turejom traukulius su 40temp nieks neislindo,taaprasme kita liga thumbup.gif veliau planuoju duoti kur skatina reguliuoja smegenu veikla,tik irgi reiks kuri tai laika gerti,mum pasake kad maziausiai metus reiks gert kad pradetu matytis rezultatai,nes bedu daug.bet man rodos kad jau veikia lotuliukas.gif thumbup.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 12 02, 20:44)
Nu ir surasei tu cia nieko nesuprasi  wacko.gif  lotuliukas.gif ir vienoj ir kitoj kosej imbieras reikalingas tik viena su spanguolem,o kita su morkom  cool.gif
Jei purtos dadek medaus daugiau bus saldziau  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif blush2.gif ax.gif 4u.gif na ta su spanguolem maaan mama padaare blush2.gif sory uzz neaiskuma blush2.gif
Atsakyti
Labas merginos.
Vikma, kaip gerai, kad Deividukui geriau, padeda vaistukai. Augustė jam siunčia daug baltų snaigučių su karščiausiais linkėjimais 4u.gif
Izabele, sveikit greičiau. Bjaurus dalikas tie vėjaraupiai doh.gif
O mane kažkoks virusas buvo pasiguldęs. Tempa 39, vaistais numušt neina, gulėjau paslika. Po kelių dienų tempa krito, bet gerklė sustreikavo. Šiandien jau lyg ir normaliai jaučiuosi, gal nebeatkrisiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimmi @ 2010 12 05, 17:55)
Labas merginos.
Vikma, kaip gerai, kad Deividukui geriau, padeda vaistukai. Augustė jam siunčia daug baltų snaigučių su karščiausiais linkėjimais 4u.gif
Izabele, sveikit greičiau. Bjaurus dalikas tie vėjaraupiai doh.gif
O mane kažkoks virusas buvo pasiguldęs. Tempa 39, vaistais numušt neina, gulėjau paslika. Po kelių dienų tempa krito, bet gerklė sustreikavo. Šiandien jau lyg ir normaliai jaučiuosi, gal nebeatkrisiu g.gif

sveikute.
matut persalai kazkur. sveik greiciau tiktais smile.gif nors ir as su skaudancia gerkle vis .
siandiena jau siausim i poliklinika. jei viskas gerai,tai rytoj vel i sanatorija i proceduras smile.gif

izabele111. oi slyksti liga. migle persirgo ja gal 8-9 men. irgi visa buvo spuoguota. bet sako,kuo mazesnis perserga,tuo lengviau pernesa vaikiukas. smile.gif sveikite.
Atsakyti
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 12 03, 10:47)
Domicele, vakar išsiblaškius neparašiau.  doh.gif Na aš sportuoju dvi valandas ryte, apie valanda vakare, antradienį - ketvirtadienį prieš dramos repeticjas plius ir po  pietų pusvalanduką prasilankstau, prasitempiu. Bet aš tiek darau ir kad visą kūną išmankštinti.  biggrin.gif Kaip sveikai, tik su nugaros skausmukais, pilnai užtektu ir po 15-20min ryte vakare prasimankštinti.  mirksiukas.gif

Oho, kiek ilgai tu sportuoji bigsmile.gif saunuole thumbup.gif

QUOTE(izabele111 @ 2010 12 03, 11:37)
vaiksto visa zalia...spuogiuku pilna visur...ir galvytej ir dziundzytej doh.gif

Vajeeee unsure.gif nu sveikit mergytes biggrin.gif

QUOTE(vikma @ 2010 12 04, 16:23)
ahaa ryzaus,nepigus malonumas,bet kiek galima tu antibijotiku ryt,tai todel ir pradejom,o dar plius sanatorijoj susipazinau su sesute,kuri taip pat su jais draugauja,platina,daug nusviete.o ir mano brolio seima jau kuris tai laikas juos naudoja,praeita ziema kiek gere juos nesirgo,drauges seima taip pat.mes jau 3dezzute pradejom,ir va jei aapserg bet be baisiu paumejimu,netgi kaai turejom traukulius su 40temp nieks neislindo,taaprasme kita liga thumbup.gif veliau planuoju duoti kur skatina reguliuoja smegenu veikla,tik irgi reiks kuri tai laika gerti,mum pasake kad maziausiai metus reiks gert kad pradetu matytis rezultatai,nes bedu daug.bet man rodos kad jau veikia lotuliukas.gif  thumbup.gif  blush2.gif

As tai irgi daug jais domejausi, bet vat radau, kad ten tipo pries pagerejima, buna pablogejimas ir vat ishsigandau blink.gif kazkaip nenoriu as to pablogejimo, dar paskui kokie priepuoliai prades lysti unsure.gif
Atsakyti
Labutis visom,

Apie vitaminus tai teko daug girdet. Drauges sunus vartoja mazutis jau sainiais kalbet pradejo,nors pries metus kelis skiemenis tik tardavo!!!!
jais tikiu!!!! 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti