Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamų kampelis

Nike, mačiau panelės kalbėjo, kad seksiukas ir šampaniukas gali suveikti, versk vyra ant lovos ir turėsit savo mažiukę biggrin.gif

Laba visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 12 21, 19:28)
Nike, mačiau panelės kalbėjo, kad seksiukas ir šampaniukas gali suveikti, versk vyra ant lovos ir turėsit savo mažiukę biggrin.gif

Laba visoms smile.gif

lotuliukas.gif vakar : vonia,ananasas, vyneliss ir sexiukas ,savijauta kai ne nestuke.gif lotuliukas.gif dar lengviau pasidare doh.gif gal vietoj vyno sampes rimtai lotuliukas.gif maniskis jauokauja kaledos ir nauji su pilvu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 12 21, 14:51)
vava ir man zinok tas pats buvo,tas nezinojimas visko apie epi,apie ju daugybe rusiu doh.gif tik vis keista budavo ko jis man taip daznai iskrenda kazkur,tarkim sedi sedi daro kazka ir sustingsta akys i virsu,vyzdziai issiplecia,antakiai patrukcioja,ir nebera jokio kontakto su juom,galejai su ranka pries akis mosuoti ir nieko,bet tuoj sugryzta,ir man liepe pradeti zymeti tai,ir kai netycia gulejom raidos centre uzmate logopede, sako cia jum mikro priepuoliukai,kaip tai sakau,kokie dar priepuoliukai,nu ir sako epi turi daug formu,nu ir pradejom stebeti ri zymeti,tai ju daugybe dienom budavo..taip pat irpatrukciojimai buna,arba buna eina eina ir atmeta ji atgal,anksciau galvojau gal ligsvaros neislaiko del svorio sumeto,nes taip pat visad su samone lieka.Ir dar  traukuliai buna aukstos temperaturos fone.Taip pat nebuvo kontakto tarp musu,labai atstumdavo mane,nepatikdavo artumas,svelnumas,sirdis skaudedavo kai kitos mamos galedavo dziaugtis su vaikais ir daryti myliu myliu,o mes ne unsure.gif bet dabar mes tai jau darom wub.gif ir kontaktas atsirado,ir jis pradejo mane stebeti mano lupas ka kalbu,atsirado daugiau garsu,siaip tai jis nieko nekalba.O apie autizma mum 11men pirma karta prakalbe raidos centre,nes tipo turejo pozymiu,bet sako per mazas patvirtinti,ir taip kasmet kaip vaziuodavom taip apie  tai kalbejo,bet vis sako per mazas,na ji staip turi keistu bruozu,bet kazkaip nebeatrodo kad jam gali buti tas autizmas ax.gif svarbu kad tie pruopoliukai jam ne daznetu tada eisim tik pirmyn,nes jis buvo pradejes iki metu tarti garsus,opoto nutilo ir nutilo iki 2m kazkur,vel girdejos pavieniai garsai ir vel dingo tyluma iki 3.5m kazkur,dabar va grazus garsai girdis tik be prasme,bet sakau svarbu girdis thumbup.gif o del vaisti tai didino doze,keitem vaistus,poto dar viensu prirase,plius lankomes pas osteopate,manau ji labai daug mum prisidejo thumbup.gif

Dėkui, kad papasakoji visa tai,mano pojuciai tokie patys- atrodo, kad sunui visiskai dzin, kas ji glaus- as ar bet kokia kita moteriske, nei jam svelnumo reikia, nei prisiglaudimu. O kokius jums autizmo pozymius mate raidos centre? Nes mums tai tas pakrindinis, deja-akių kontakto nebuvimas...Labai svajoju,kad kazkada jis "atras" savo mama , teti,ziures mums i akis... unsure.gif Nors mes garsu nemazai tariam, guguoja, babuojam, visko jis prisukauja mums, blerbia, burzgia, cypauja...Tik dazniausia tai daro sau ir zaislams o ne mums.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euphoria_mi: 21 gruodžio 2010 - 19:40
QUOTE(joolita @ 2010 12 21, 06:42)
sveikute smile.gif
Na kaip tu siandiena laikaisi? Kaip savaitgalis praejo? Kepet?
Mes su migle lovose prasivartem. Ir dar si savaitele tokia nusimato,sveikimo ir gydymosi.
mimi- mano brolis pamenu daresi praitais metais,kojos rezonansa,mokejo 200lt. bet jis dare grybo gatveje. Niu kaip jus laikotes? Kaip planai del uzsienio?
euphoria_mi  maniske visad labai sumirksi,kai prieini prie jos. Saantariskese neurologe sake cia priepoliai,bet kai padare encifalograma,ji neparode priepoliu.

Vaustukai padeda,jei parenka tinkamus ir tinkama doze. Bet kol parenka,tai visko pasitaiko,tai per didele,tai per maza.
Pas miglute ,tai issauktiniai priepoliai, nuo temperaturos,perkaitimo,verkimo,nervavimosi. Apturejome keleta,verkiau maniau vaikas mirsta,nekvepuoja ir pamelsta...bet jausmas..nelinkeciau niekam tokio,kai laikai vaika ant ranku ir galvoji,kad jau mire.  Dar ilgai po to sapnavau,kad gaivinu,o ji numirsta ir tiek verkiu,o prabudus net pagalve slapia randu...
Lenusikas  Aciu uz paramele  4u.gif  o jus dar geriate vaistukus? nebeturite priepoliuku daugiau?
mes relaniuma siuo metu geriame,kad nesinervintu... nes kai radeda dantim grezti,atrodo tuoj ir dantys istrupes.

Sveika,
taip mes gerem vaistus nuo priepuoliu, Convulex ir Radedorm. Priepuoliu nematom jau 3 menesiu, po to kai praejom kursa vaistu ligoninei.
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 12 21, 19:28)

lotuliukas.gif aga, ir dar langus išsivalyk, užuolaidas pasikabink ir naktį važiuosi garantuotai mirksiukas.gif

Sveikos visos,

jezau, kaip pavargau, per tokį sniegą kol nuklampojau iki gydytojos ir atgal doh.gif nu šakės, norėjau patrumpint kelią, tai vos parbridau. Niekas nevalo pas mus, tik taip simboliškai, o dar vis žada ir žada sniego.

Nu bet aš pailsėjau, pagulinėjau, kad šonai nepradėtų luptis, šokau nuo lovos, užsiminkiau meduolių tešlą, prikepiau beveik 100 meduolių bigsmile.gif ir 3 kalėdinius namelius. Nu ar ne durna aš? Kas gi dabar papuoš man juos, kaži spėsiu iki Kalėdų? g.gif lotuliukas.gif Nu bet jau skanu, namai kvepia kalėdom wub.gif

NikeZ, laikom kumščius už tave ir tavo pupą mažą, nu sulaukit Naujų metų mirksiukas.gif

Joolita, kaip sekasi? Kaip ligelės Miglutės? Man neatrašai į AŽ rolleyes.gif

Oi, Vikma, nu kaip paskaitau, silpna darosi unsure.gif kiek reikia jėgų mamai ištvert visa tai. Pasijuntu ne kaip, mano vaikas toks sveikas atrodo prieš kai kurių jūsų, jau man pas jus būry greičiausiai ne vieta g.gif
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2010 12 21, 20:53)

Oi, Vikma, nu kaip paskaitau, silpna darosi  unsure.gif kiek reikia jėgų mamai ištvert visa tai. Pasijuntu ne kaip, mano vaikas toks sveikas atrodo prieš kai kurių jūsų, jau man pas jus būry greičiausiai ne vieta  g.gif

Sveika blush2.gif Bet kazkaip nebenuskaiciau kas tavo maziukui??? Gal priminsi? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vvarliokas @ 2010 12 21, 20:35)
Sveika  blush2.gif  Bet kazkaip nebenuskaiciau kas tavo maziukui??? Gal priminsi?  blush2.gif

Atrodo lyg pirmame puslapyje rašo,kad VCP.. blush2.gif
Atsakyti
Jei neklystu tai kiek pam VCP ar ne? Beja labai labai geda, bet nezinau kas tokiems maziukams budinga? blush2.gif
Atsakyti
merginos judu kaip tankas biggrin.gif visiak darau nera net laiko pagulet doh.gif juk sventes ant nosies dovanu metas thumbup.gif lakstom kasdien po miesta ..... na matomai kai ateis laikas tada ir bus nuo manes nedaug kas priklauso ,kai mazulis panores tada jau ir lys i musu pasauli ,jam dabar gera silta ramu ,mano pilvuke ,gal sniego issigando lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vvarliokas @ 2010 12 21, 21:37)
Jei neklystu tai kiek pam VCP ar ne? Beja labai labai geda, bet nezinau kas tokiems maziukams budinga?  blush2.gif

http://www.sveikas.l...paralyzius-181/

cia va musu punktas :
Gimdymo traumos, laikinas kvėpavimo sustojimas ir deguonies stoka sad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 21 gruodžio 2010 - 20:56
Sveikos 4u.gif

laindrusa, kas do daiktas rutina, nebepamenu jau bene keli metai, ypač paskutinius. Ką bekalbėt kad laiko visai nebejaučiu. Regis vakar dar vasara buvo, šiandien vos ne žiemą baigia įpusėt. Tik praėjusi savaitgalį įsisamonijau kad ateinanti jau rimtai kalėdos. blush2.gif doh.gif Net baisu darosi jau kad taip lekia laikas, gal reiktu mokytis arklius biški pristabdyt. lotuliukas.gif

Renginukų daug, ryt centre advento vakaronė, vaidinsim, po naujų nemažai renginių jau nusimato. Tik tikiuos kitą savaitė nieko nebus, puskei atostogos, norėtu pas mane atlėkt savaitėlei. Įdomu ar nusišypsos laimė ir man atostogų paimt. g.gif

Kas dėl epilepcijos tikiuosi visų vaikučiai su laiku ją išaugs. doh.gif Nors jos nebeturiu jau labai seniai iki šiol baisu prisimint. Pas mane buvo dideli jos židiniai bet prasirgus 10m galiausiai visiškai pavyko išgyt, tfu tfu tfu. Tikiuos jūsų mažiams ir daug greičiau pasiseks ją įveikti. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2010 12 21, 21:54)
merginos judu kaip tankas biggrin.gif visiak darau nera net laiko pagulet  doh.gif juk sventes ant nosies dovanu metas  thumbup.gif lakstom kasdien po miesta ..... na matomai kai ateis laikas tada ir bus nuo manes nedaug kas priklauso ,kai mazulis panores tada jau ir lys i musu pasauli ,jam dabar gera silta ramu ,mano pilvuke ,gal sniego issigando  lotuliukas.gif
Papildyta:

http://www.sveikas.l...paralyzius-181/

cia va musu punktas :
Gimdymo traumos, laikinas kvėpavimo sustojimas ir deguonies stoka sad.gif

Dekoju uz info... Kaip gaila, kad del sunkaus gimdymo kiek tenka kenteti ir mazyliui augant, ir teveliams verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 12 21, 21:36)
Atrodo lyg pirmame puslapyje rašo,kad VCP.. blush2.gif

nu kad ne mum nera to,turim kitu bedeliu,raidos sutrikimas,epilepsija,astma,raidos sutrikimas,tustinimosi problemos,ir daug visur organuose apsigimimai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 12 21, 20:39)
Dėkui, kad papasakoji visa tai,mano pojuciai tokie patys- atrodo, kad sunui visiskai dzin, kas ji glaus- as ar bet kokia kita moteriske, nei jam svelnumo reikia, nei prisiglaudimu. O kokius jums autizmo pozymius mate raidos centre? Nes mums tai tas pakrindinis, deja-akių kontakto nebuvimas...Labai svajoju,kad kazkada jis "atras" savo mama , teti,ziures mums i akis... unsure.gif Nors mes garsu nemazai tariam, guguoja, babuojam, visko jis prisukauja mums, blerbia, burzgia, cypauja...Tik dazniausia tai daro sau ir zaislams o ne mums.. verysad.gif

aha ir manes su vyru neatskirdavo,jam su visais gerai budavo kol jo neliecia ax.gif o dabar jau pazysta thumbup.gif raidos centre apie autizma kalbejo del to kontakto nebuvimo,demesio nekoncentravimo,vietoj neisbuvimo,jisir taip vietoj neistovi juda juda ir juda,pirmyn atgal,taip pat jam patinka buti vienam,nezaidzia su vaikais,nors kazkiek pradejo stebeti vaikus,ypac kurie galvom duodas lotuliukas.gif tai jam veiksmas yra.turi toki keista bruoza kai vaziuojam masinoj jei sureguos kad sustojom tai uzsiklyks,arba kai ilipam i masina reikia iskart judeti,jei ne tada vel klykimai doh.gif anksciau kai eidavom pasivaikscioti jis pripazindavo tik vienpusi eisma,atgal arba isona jau nebepeidavom su juom,dar kai buvo lengvesnis pasiimdavau ir nesdavaus,nes kitaip klykintis su juom doh.gif kad ir snd buvom poliklinikoj,ejom krauja priduoti,durys atsidare o jo niekas neileidzia,nu ir ka vel klykimai kritimas ant zemes:oh kai leido ieiti viskas gerai,na kol nepradejo imti krauja.poto as greit nubegau iregistratura kol vyras su vaiku lipo laiptais,priejo deivids prie duru kur reikia iseiti ilauka ir klykia,nes zino kad jos turi atsidaryti o jos va neatsidaro,skamba visa poliklinika,bet kad visi darbuotojai mus pazysta nebekreipia demesio,tik dar padeda,ar uzleidzia pirmus,arpopierius greiciau sutvarko thumbup.gif bet jo tie pykcio priepoliai yra sumazeje,siaip ji syr atoks ramiakas,bet va kartais nesuprasi kodel net nera del ko klyt o jis klykia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2010 12 21, 20:53)
Oi, Vikma, nu kaip paskaitau, silpna darosi  unsure.gif kiek reikia jėgų mamai ištvert visa tai. Pasijuntu ne kaip, mano vaikas toks sveikas atrodo prieš kai kurių jūsų, jau man pas jus būry greičiausiai ne vieta  g.gif

Vietoj ir dar kaip tu cia vietoj mirksiukas.gif 4u.gif GREK man kaip tik atrodo mes esam stipresni ir sveikesni,mes vaikstom,o va kurie vaikai nevaiksto,nesedi,vat jiem tai tikrai sunkiau unsure.gif siaip ir manasis vizualiai sveikas atrodo apart to didelio svorio,blin vakar svere jau 38kg doh.gif o balandi tik 4m tebus blink.gif o dar tenka ji nesioti doh.gif esu as kaip darbinis arklys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
itariu klausyt ko as nemiegu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 12 21, 21:54)
merginos judu kaip tankas biggrin.gif visiak darau nera net laiko pagulet  doh.gif juk sventes ant nosies dovanu metas  thumbup.gif lakstom kasdien po miesta ..... na matomai kai ateis laikas tada ir bus nuo manes nedaug kas priklauso ,kai mazulis panores tada jau ir lys i musu pasauli ,jam dabar gera silta ramu ,mano pilvuke ,gal sniego issigando  lotuliukas.gif

oho na ir darbinga kokia tu thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti