QUOTE(euphoria_mi @ 2010 12 21, 21:36)
Atrodo lyg pirmame puslapyje rašo,kad VCP..
nu kad ne mum nera to,turim kitu bedeliu,raidos sutrikimas,epilepsija,astma,raidos sutrikimas,tustinimosi problemos,ir daug visur organuose apsigimimai
Papildyta:
QUOTE(euphoria_mi @ 2010 12 21, 20:39)
Dėkui, kad papasakoji visa tai,mano pojuciai tokie patys- atrodo, kad sunui visiskai dzin, kas ji glaus- as ar bet kokia kita moteriske, nei jam svelnumo reikia, nei prisiglaudimu. O kokius jums autizmo pozymius mate raidos centre? Nes mums tai tas pakrindinis, deja-akių kontakto nebuvimas...Labai svajoju,kad kazkada jis "atras" savo mama , teti,ziures mums i akis...

Nors mes garsu nemazai tariam, guguoja, babuojam, visko jis prisukauja mums, blerbia, burzgia, cypauja...Tik dazniausia tai daro sau ir zaislams o ne mums..
aha ir manes su vyru neatskirdavo,jam su visais gerai budavo kol jo neliecia

o dabar jau pazysta

raidos centre apie autizma kalbejo del to kontakto nebuvimo,demesio nekoncentravimo,vietoj neisbuvimo,jisir taip vietoj neistovi juda juda ir juda,pirmyn atgal,taip pat jam patinka buti vienam,nezaidzia su vaikais,nors kazkiek pradejo stebeti vaikus,ypac kurie galvom duodas

tai jam veiksmas yra.turi toki keista bruoza kai vaziuojam masinoj jei sureguos kad sustojom tai uzsiklyks,arba kai ilipam i masina reikia iskart judeti,jei ne tada vel klykimai

anksciau kai eidavom pasivaikscioti jis pripazindavo tik vienpusi eisma,atgal arba isona jau nebepeidavom su juom,dar kai buvo lengvesnis pasiimdavau ir nesdavaus,nes kitaip klykintis su juom

kad ir snd buvom poliklinikoj,ejom krauja priduoti,durys atsidare o jo niekas neileidzia,nu ir ka vel klykimai kritimas ant zemes:oh kai leido ieiti viskas gerai,na kol nepradejo imti krauja.poto as greit nubegau iregistratura kol vyras su vaiku lipo laiptais,priejo deivids prie duru kur reikia iseiti ilauka ir klykia,nes zino kad jos turi atsidaryti o jos va neatsidaro,skamba visa poliklinika,bet kad visi darbuotojai mus pazysta nebekreipia demesio,tik dar padeda,ar uzleidzia pirmus,arpopierius greiciau sutvarko

bet jo tie pykcio priepoliai yra sumazeje,siaip ji syr atoks ramiakas,bet va kartais nesuprasi kodel net nera del ko klyt o jis klykia
Papildyta:
QUOTE(GREK @ 2010 12 21, 20:53)
Oi, Vikma, nu kaip paskaitau, silpna darosi

kiek reikia jėgų mamai ištvert visa tai. Pasijuntu ne kaip, mano vaikas toks sveikas atrodo prieš kai kurių jūsų, jau man pas jus būry greičiausiai ne vieta
Vietoj ir dar kaip tu cia vietoj

GREK man kaip tik atrodo mes esam stipresni ir sveikesni,mes vaikstom,o va kurie vaikai nevaiksto,nesedi,vat jiem tai tikrai sunkiau

siaip ir manasis vizualiai sveikas atrodo apart to didelio svorio,blin vakar svere jau 38kg

o balandi tik 4m tebus

o dar tenka ji nesioti

esu as kaip darbinis arklys
Papildyta:
itariu klausyt ko as nemiegu
Papildyta:
QUOTE(NikeZ @ 2010 12 21, 21:54)
merginos judu kaip tankas

visiak darau nera net laiko pagulet

juk sventes ant nosies dovanu metas

lakstom kasdien po miesta ..... na matomai kai ateis laikas tada ir bus nuo manes nedaug kas priklauso ,kai mazulis panores tada jau ir lys i musu pasauli ,jam dabar gera silta ramu ,mano pilvuke ,gal sniego issigando
oho na ir darbinga kokia tu