QUOTE(Domicele @ 2010 12 22, 09:52)
Sveikos mergytes
Aha, rimtai, mergyt, nesimiega tau ar ka??
Kodel kelias dienas jau nevaziuoji is darzo? sergat gal?
Ar siandien vaziuosit?
Labas rytas
nuva teko biski prie kompo padirbeti

draugui padeti,atejo vakar prasyt kad padeciau darbus parasyti,atsiskaitymas neakivaizdziai mokos 12kl,taiva ir darbavaus,bet kaip gerai buvo pralavinti smegeneles
na mes pirmadieni nevaziavom nes reikejo rinkti paros slapima del inkstu,o vakar ryte vezem krauja priduoti i karoso poliklinika,o jis man ten tiek issiklyke kad pradejo visas karkaliuoti ir spazmuoti bronchus,ir jam visad taip tik gauna isinervint ir visas karkalais apeina

nu ir nebevedziau i darza,o snd ir nejom nes dar tebekarkaliuoja,ryt nebent ateisim i svente
Papildyta:
*****, as antradieni irgi stipriai velavausi, pakliuvau i kamsti, tai atvariau tik kazkur po penkiu penkiolika

tai tik ilipusi i autika puoliau vairuotojo atsiprasineti, bet vistiek visa kelia klausiau jo burbejimu, bet zinok, jis penktadieni atvaziavo tik puse sesiu, uzbuksavo masiniukas, as jam skambinu, kur randates, sako neisvaziuoju

nu kai atvaziavo, as aisku nepraleidau progos pabumbeti ir priminiau jam kai tu velavaisi

vat, sakau vairuotojas, ziema yra ziema ir nieko cia nenumatysi, tai kazkaip uztilo
ot va atsisuko ir jam

uij bjaurus tas senis,pastoviai bamba.Tai ant Almos kai islipo dukra su maziuku,sako ka negalejo kelis zingsnius paeiti,nu tipo jam ten suktis ikiema nepatogu,visi nori kad tik prie laiptu priveztu.Erika kai paleidom irgi sako kaaa ne duru nemoka uzdaryt

ant musu ta vakara kai velavau kai lipom lauk irgi bande bambeti,nes sustojom prie namo o deivids nebelepa krenta ant grindu autike,o tas greiciau mane laukia,ne nu sakau ka as dabar turiu padaryt kad vaikas taip elgias,ir kazka po nosim bambejo,jauciu kai islipam mes tai Aistiai daug ka pripasakoja
Papildyta:
siandien einam pas osteopate po triju savaiciu pertraukos, ziuresim ka pasakys.
Siaip laikomes gerai, dabar vel varom kamieniniu kursa ir lauksim rezultatu
o as nebezinau kada beiseis eiti mum pas jos,gal tik ponauju,nors taremes va 20d kad paskambinsiu,bet va biski su lt nekaip,tas naujas butas

plius 4life pirkau,ir va nebelieka,nu bet arteja nauji metai gal jie bus geresni piniginiai
Papildyta:
Man kazko nugara vis nepraeina

dabar vaikstau jau pas kita manualista, nu niekiap negaliu be skausmu gyventi ir mankstas darau ir tiesiai sedziu ir nieko nekilnoju (beveik), nu nepraeina nors tu ka

atsibodo jau juodai
o tu pati pas osteopates nenori pabandyt apsilankyt

su kosmo disku draugauji kasdien?man ptiu ptiu ptiu kazkaip paskutiniu metu nurimo