Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamų kampelis

Laba visiem,

kadangi jau iki švenčių neprisijungsiu, skubu visus sveikinti su artėjančiom Šv. Kalėdom:

Tekrinta baltos snaigės, atnešdamos Jums grąžią viltį ir tikėjimą.
Tekrykštauja sniego jūroje linksmi ir laimingi vaikai,
priversdami mus pagalvoti, kad vis dėlto gyventi norisi.
Tesiaučia pūga, pasėdama kiekvieno namuose santarvę ir gerumą.
Tedovanoja Jums Kalėdų Senelis džiaugsmą glėbiais, sveikatą maišais,
o liūdesiui lai nepalieka vietos.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fonema_79 @ 2010 12 23, 16:16)
idomiai, kad neapsisprendia gydytojai

genetikai neapsisprendzia,nes atrodo apsistoja prie vieno sindromo,bet kai atvaziuojam su naujom diagnozem vel atmeta,nes sakau per jo visko per daug,nera sveiko organiuko visur daugiau maziau pazeista,isviso kazkada juokaudami sake bus turbut Kaubrio sindromas,nes tokia pavarde musu ax.gif nes nes neina jiem ten suvest galu.Nes su chromosomom viskas gerai,genetiskai nieko neranda,tik kazkokia mistika ir tiek ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 12 23, 16:37)
Jetus koks gyvenimo tarpas pas mane dabar viskas begom nieko nespeju  doh.gif tiek priraset kad nezinau kada perkaitysiu  unsure.gif greiciausiai jau kitais metais kai tempai apmazes  doh.gif kaip nuotaikos mergaites sventines?  bigsmile.gif maciau kokia saunia akcija sugalvojo GREK  thumbup.gif per velai uzsukau pinigine tuscia siuo momentu viskas isleista sventem ir dovanom,tai Jolitukui pervesim kitais metais  mirksiukas.gif nu o as plusu virtuvej visa diena ruosiu rytojui gardumynus  essen.gif groja kaledine muzika,namai kvepia...  wub.gif smagu pirmi metai visa seima kartu,visi prie vieno stalo  wub.gif

isivaizduoju kokios pas jusu yra geros,sventines nuotaikos,kaip sakai kad visa seima bus kartu,o tai yra svarbiau thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
O mes va gryzom is darzelio sventes,sauniai manasis atlaike,juokino jis ten visus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif saunuolis sakau thumbup.gif ispradziu su seniu nenorejo draugauti,nes atejo senis saltis duoti labas,o deivids nedave ir nusisuko,nu maniau kad uzstaugs doh.gif bet nieko nusisuko ir nuejo smile.gif opoto draugeliai buvo lotuliukas.gif stovi prie senio stebi ji,ir juokias taip skaniai,kad ten visi sako nu kaip skaniai juokias thumbup.gif o man asarelis graudulingos tik plium plium blush2.gif nerealiai fainai,gryzom su nuotaika thumbup.gif
Tai va ir as visus sveikinu su artejanciom sventem,ramaus Kuciu vakaro rytoj,bukit visi laimingi savo seimos rateliuose wub.gif
Atsakyti
Sveikinu NikeZ, su dukrite thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif !!!!!
Bukit sveiki ir laimingi wub.gif wub.gif wub.gif .
user posted image
o cia mamytei
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2010 12 23, 18:31)
Sveikinu NikeZ, su dukrite thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif !!!!! 
Bukit sveiki ir laimingi wub.gif  wub.gif  wub.gif .
user posted image
o cia mamytei
user posted image

bigsmile.gif Ar jau išsirideno Nikes lelyte???Super, sveikiname ja labai labai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2010 12 23, 15:10)
NikeZ šiandien 10:53 po CP gimė mergaitė smile.gif

svoris 3640g, ūgis 53cm
10/10 pagal Apgar!

user posted image

Užmačiau kitoje temoje 4u.gif

Raminta, sveikinimai kuo dideliausi 4u.gif wub.gif aukit stiprios ir sveikos, būkit ramios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2010 12 23, 19:31)
Sveikinu NikeZ, su dukrite thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif !!!!! 
Bukit sveiki ir laimingi wub.gif  wub.gif  wub.gif .
user posted image
o cia mamytei
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif SVEIKINIMAI NUOSIRDZIAUSI:super thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos likimo draugės smile.gif

Noriu pas jus paklausti, prie kokių sutrikimų tvarkant neįgalumą vertinamas bartelio indeksas?
Atsakyti
Sveikos. Pirmiausia didziausi Sveikinimai NIKEZ su seimos pagausejimu 4u.gif . Maniskis tik stovi vaikstynei nei is vietos siandien nejuda taip liudna verysad.gif nenuotaikoj turbut g.gif . o taip tikejausi. gal su laiku prades nors biski judeti?
Atsakyti
NIKEZ,DIDELIAUSI SVEIKINIMAI SU DUKRYTES GIMIMU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image

Taip pat nebepasijungsiu,tai....

Speigas rūstus ir baltoji pūga,
Miega lyg meškos po lapų krūva.
Senelis Kalėdų, spjovė į šaltį,
Kinko kalėdinę žąsį į valtį.
Jo pareiga - net jei sniego nebus,
Mus aplankyt mažus ir senus.
Linksmų ir laimingų Šv. Kalėdų[
!

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 23 gruodžio 2010 - 20:37
Sveikinimai NikeZ ir jos stebukleliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ant didelio medinio stalo dege 4 zvakes. Naktis uz lango migde snaiges, o aplink buvo taip tylu, kad girdejosi kaip kalbasi zvakes. Pirmoji sake:"as esu Ramybe. Deja, zmones nemoka manes issaugoti. Manau, man nelieka nieko kita, tik uzgesti". Ir sios zvakes liepsnele uzgeso. Antroji sake:"As esu Tikejimas. Deja, esu niekam nereikalinga. Zmones nenori nieko apie mane zinoti, todel nera prasmes man toliau degti". Vos tai istare, padvelke lengvas vejelis ir uzpute zvake. Labai nuliudusi trecioji zvake kalbejo:" as esu Meile. Nebeturiu jegu toliau degti. Zmones manes nevertina ir nesupranta. Jie neapkencia tu, kurie juos myli labiausiai- artimuju". Ilgai nelaukdama ir si zvake uzgeso. Staiga i kambari iejo vaikas ir pamate tris uzgesusias zvakes. Issigandes jis susuko:"Ka darote! Jus turite degti- as bijau tamsos!" Tai istares pravirko. Susijaudinusi ketvirtoji zvake tare:"nebijok ir neverk! Kol as degu, visuomet galime uzdegti ir kitas tris zvakes. As esu Viltis". Spindinciomis ir asaru pilnomis akimis vaikas paeme vilties zvake ir uzdege kitas... Musu sirdyse tegul niekad neuzgesta Viltis... Ir kiekvienas musu, kaip tas vaikas, tebunie irankis savo Viltimi visada galintis vel uzdegti Tikejima, Ramybe ir Meile. Su Šventėmis, mielosios....
Atsakyti
Šalti sniegynai girgžda,
Tyli rami naktis,
O žemę švelniai gaubia
Kalėdų paslaptis.
Tad laukim susikaupę
Įsižiebiant žvaigždės -
Juk ir gūdžiausią tamsą
Tikrai aušra nušvies..
Su Šv. Kūčiom ir Šv. Kalėdom!

user posted image

NikeZ, didžiausi sveikinimai susilaukus dukrytės!!!!!!!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti