QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 13, 11:25)
Na, kai kuriais atvejais geriau eiti privaciai vien del aparaturos ir gydymo priemoniu, nes daznai privaciuose kabinetuose jos buna geresnes, naujesnes ir pan.
Dabar ir poliklinikose naujina visą įrangą, bet tiesiog einant į poliklininką reikia irgi pasidomėti daktarais, aš kai ėjau tiesiog dantų pasitikrinti, tai atrodo tokia paprasta procedūra, o pasirodo sugebėjo plombą nuskelti ir ėjau ją dėtis 2 kartus, nes uždėjo po savaitės vėl nuskilo, tada vėl ėjau tai nuskausminamus ne ten suleido ir kentėjau kaip nežinau kas, gręžė dantį skaudantį

bet ir privačiai būna nesąmonių, užtaikiau ant tokio daktariūkščio, kuris mane pralaikė 3val išsižiojusią ir pridarė daug darbo ir išlaidų pas kitus gydytojus ir negana to paliko instrumento dalelę šaknies kanale...Taip kad manau nuo gydytojo viskas priklauso, o ne nuo to kur jis dirba
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 11 13, 11:37)
Man tai irgi gražūs tie breketai, nu dabar dar kol dantys tokie kreivi grožio maža, bet šiaip drąsiau šypsaus su jais nei be jų

O ir komplimentai buvo ne tik dėl to, kad "kaip faina breketai", bet ir šiaip iš draugų tarpo pagyrė, kad susidėjau, nes žino, kad pačiai bus daug geriau ateityje, gi tie keli metai nėra taip jau daug
Manau čia nuo pačio žmogaus išvaizdos priklauso, gal kitai ir labai gražiai atrodytų ryškesnis lūpdažis, o kitai toks ir šiaip niekada netiko
Man tai kaip tik patiko visai tie dantų skausmai kai sudėjo

tik vienintelis nemalonus dalykas buvo tas lūpų braižymas, visa kita
Gal pas mane kai nebuvo tragiškai kreivi ir visada išsišiepus vaikščiojau ir nesusigyvenu su metalu

bet stengiuosi įsivaizduoti, kad viskas ok ir nekreipti dėmesio

tik šypsotis atvira burna kažkiek mažiau pradėjau, tikiuosi nepriprasiu taip per gydymo laiką
QUOTE(charisma2121 @ 2010 11 13, 12:36)
merginos, o tik sudejus, kurie labiau braizo lupas: metaliniai ar keramika? nes man gyd. paaiskino, kad kaip ir metaliniai, nes jie visu pirma uzlydytais galais, o visu antra, kad maziau atsikyse, negu keramikiniai. o kaip jums? galvoju detis metala - keramika.
Man tai kaip ir nebraižė (pas mane metalas), tik ragiukai ant breketų šiek tiek nemaloniai spaudė, bet irgi pripratau

manau individualiai nuo pačio žmogaus lūpų priklauso, dantų dydžio ir kurioj vietoj breketai priklijuoti, nes pas mane jie ne per vidurį, o žemiau dantų vidurio, tai gyd. sakė turėtų netrinti
QUOTE(Esha @ 2010 11 13, 13:08)
As tai tik vieno nesuprantu. Beigaturiniai breketai yra mazesni. bet man jie tokie tragiskai dideli. Nu butu idomu paziureti kaip tie paprasti atrodo.
Gal as ir issigalvoju
Paprastų irgi yra kelių dydžių, vieni mažiukai, o kiti didesni. Šiaip google turėtų būti nemažai pavyzdžių
O aš vakar sumasčiau tas lūpas prisimaliavot ir visai gerai

gal kitiem ir švietė tie mano geležinkeliai, bet man super buvo