Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

user posted image

Čia rodo taip... Bet kažkaip realiai man neatrodo, kad jie taip skiriasi dydžiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 13 lapkričio 2010 - 17:11
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 13, 15:03)
O pas ka cia bus galima "uzsiregistruoti" i ta breketininkiu sarasa? biggrin.gif Nes jau tikiuosi, kad kita savaite man bent kelis tuos gelezelius uzklijuos....

Aistuliai rasyk 4u.gif

QUOTE(Twista @ 2010 11 13, 19:10)
user posted image

Čia rodo taip... Bet kažkaip realiai man neatrodo, kad jie taip skiriasi dydžiu g.gif

Ir beto man atrodo cia tie damon3, tai jie optiskai mazesni atrodo, nes ta plokstele permatoma klijuojasi dar smile.gif
user posted image
Va cia virsuj su ta permatoma plokstele damon3, o apacioj visi metaliniai damon2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bon_Bon.: 13 lapkričio 2010 - 17:19
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 13, 17:17)
Ir beto man atrodo cia tie damon3, tai jie optiskai mazesni atrodo, nes ta plokstele permatoma klijuojasi dar smile.gif

Visko gali būt. Nes aš ir kiek mačius tų beligatūrinių - man nepasirodė jie tokie mažučiai... Ai, neišmanau, kuo skirias Damon2, Damon3 ir panašiai. Šviežia aš dar čia, ką radau - tą parodžiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 13, 17:17)
user posted image
Va cia virsuj su ta permatoma plokstele damon3, o apacioj visi metaliniai damon2.

Kokie didžiuliai tie Damon2 atrodo blink.gif Ir man tokius teks nešiot biggrin.gif

Beje, ar iš tų Damon irgi galima padaryti tokį mix'ą, kad ant priekinių dantukų viršutinių pvz. dėt Damon3, o ant visų likusių - Damon2? blush-anim-cl.gif Ir kiek kažin kaina skirtųs Damon2 + Damon3 nuo vien tik Damon2? g.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 13 lapkričio 2010 - 17:42
QUOTE(ajaja @ 2010 11 13, 17:34)
man lupas ziauriai braize kokius 3 men

Ojei kaip ilgai...
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 11 13, 17:45)
Kam ir ryžtis tokiam dalykui

Nu taip taip- "bijai vilko- neik i miska" lotuliukas.gif
As nesakau, kad man negrazu breketai, tiesiog pirma diena su jais jauciuosi negraziai, jauciu dideli diskomforto, bet man atrodo tai normalu, ar ne? mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 13, 18:48)
Ojei kaip ilgai...
Nu taip taip- "bijai vilko- neik i miska"  lotuliukas.gif
As nesakau, kad man negrazu breketai, tiesiog pirma diena su jais jauciuosi negraziai, jauciu dideli diskomforto, bet man atrodo tai normalu, ar ne?  mirksiukas.gif

man kai uzdejo tai jauciausi pati graziausia nuo veidrodzio neatsitraukiau biggrin.gif nors nieko toj burnoj nebuvo grazu, nes visi kreivi dantys buvo.. ir po keliu dienu buvo rugsejo 1oji, ir sypsojausi kiek burna leido biggrin.gif visi stebejosi..
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2010 11 13, 19:22)
Visko gali būt. Nes aš ir kiek mačius tų beligatūrinių - man nepasirodė jie tokie mažučiai... Ai, neišmanau, kuo skirias Damon2, Damon3 ir panašiai. Šviežia aš dar čia, ką radau - tą parodžiau biggrin.gif
Papildyta:
Kokie didžiuliai tie Damon2 atrodo blink.gif Ir man tokius teks nešiot biggrin.gif

Beje, ar iš tų Damon irgi galima padaryti tokį mix'ą, kad ant priekinių dantukų viršutinių pvz. dėt Damon3, o ant visų likusių - Damon2? blush-anim-cl.gif Ir kiek kažin kaina skirtųs Damon2 + Damon3 nuo vien tik Damon2? g.gif laugh.gif

Pas mane toks mixas..kaina tokia pati...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 11 13, 20:27)
Pas mane toks mixas..kaina tokia pati...smile.gif

Tikrai? bigsmile.gif Labai keista... Juk vis tiek už mažiau matomus visada reikia mokėti daugiau, negu už paprastus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 13 lapkričio 2010 - 20:28
Na o as vis dar laukiu to dantu skausmo biggrin.gif
Valgau dabar sausus pusrycius ir dzin- laisvai kramtau ir nieko neskauda. Gal netycia busiu ta laimingoji, kuri isvengs skausmo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 13, 23:09)
Na o as vis dar laukiu to dantu skausmo biggrin.gif
Valgau dabar sausus pusrycius ir dzin- laisvai kramtau ir nieko neskauda. Gal netycia busiu ta laimingoji, kuri isvengs skausmo  rolleyes.gif

Pavydziu, pasiseke tau biggrin.gif Primink, kokie pas tave breketukai?
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2010 11 13, 16:22)

QUOTE(Esha @ 2010 11 13, 16:48)
As nesakau, kad man negrazu breketai, tiesiog pirma diena su jais jauciuosi negraziai, jauciu dideli diskomforto, bet man atrodo tai normalu, ar ne?  mirksiukas.gif

O Damon2 man irgi tik sudejus tikrai didziuuuliai atrode doh.gif nes eidama detis breketu tvirtai tikejau, kad bus tie pusiau balti Damon3. bet man ju neklijavo sake, kad damon3 nelabai gerai prie dantu laikosi, nors gal cia man tik makaronu prikabino, nes Damon 3 tuo mentu neturejo g.gif
zodziu isedau i masina, paziurejau i veidroduka ir negera pasidare, niekad nenorejau tokios "metalines" burnos ir nebuvau tam nusiteikus. bet tiesiog pakeiciau savo nusistatyma, susitaikiau su situacija ir viskas gerai buvo.
nors buvo kartu kai jauciausi negrazi, bet irgi nuo breketu sudejimo dienos sypsaus kaip saule su visais metalais ir tikrai nei minutes nesigailejau del tu breketu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bon_Bon. @ 2010 11 13, 22:25)
Pavydziu, pasiseke tau biggrin.gif Primink, kokie pas tave breketukai?

Pas mane beligaturiniai metaliniai.
QUOTE(ajaja @ 2010 11 13, 22:26)
zodziu isedau i masina, paziurejau i veidroduka ir negera pasidare, niekad nenorejau tokios "metalines" burnos ir nebuvau tam nusiteikus. bet tiesiog pakeiciau savo nusistatyma, susitaikiau su situacija ir viskas gerai buvo.
nors buvo kartu kai jauciausi negrazi, bet irgi nuo breketu sudejimo dienos sypsaus kaip saule su visais metalais ir tikrai nei minutes nesigailejau del tu breketu  biggrin.gif

Nu va, tu grinai mano savijauta aprasei.
As ir tikejausi mazesniu. Gal kazkiek nejauku, bet nuo to mano sypsena nesumazejo. Ir tikrai tikrai nesigailiu ju susidejus. Tik dziaugiuos, kad pagaliau ta padariau.
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2010 11 13, 22:26)
nors buvo kartu kai jauciausi negrazi, bet irgi nuo breketu sudejimo dienos sypsaus kaip saule su visais metalais ir tikrai nei minutes nesigailejau del tu breketu  biggrin.gif

Aš dar kolkas nepasijaučiau sau negraži laugh.gif tik gal kartais keista nuotraukose save matyti, nes iš lūpų padėties iš karto matosi, akd su breketais smile.gif o šiaip šypsausi daugiau ir plačiau nei būdama be breketų, nežinau kodėl čia man taip išeina, šiaip nekompleksavau aš dėl savo dantų niekad, bet nemėgau plačiai šypsotis
Atsakyti