Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 20, 09:01)
Šioje temoje man atrodo buvo aptarta, nereikia tingėti nors kiek paskaityti, jei domina smile.gif

Sioje temoje, o ir ankstesnese, jau yra isnagrineti visi klausimai, susije su breketais, ju dejimu, nesiojimu, nueimu ir t.t. Tiesiog nereikia tingeti paversti atgal ir viska paskaityti, jei domina biggrin.gif
Negi cia daug, vien sios temos 43 psl hihihi.gif

Mastau, jei apie pievas, zasis ir panasiai - nesnekam, apie breketus pasikartojanciu klausimu - neuzduodam, tai kas belieka? mastau.gif
Atsakyti
Kaip juokinga laugh.gif
Į klausimą užduotą atsakiau, taip kad tavo komentaras ne į temą nelabai ir reikalingas wink.gif
Jei kažką nori rašyt, rašyk apie breketų sudėjimą laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 20 lapkričio 2010 - 09:19
QUOTE(radviliux @ 2010 11 20, 09:47)
Sioje temoje, o ir ankstesnese, jau yra isnagrineti visi klausimai, susije su breketais, ju dejimu, nesiojimu, nueimu ir t.t. Tiesiog nereikia tingeti paversti atgal ir viska paskaityti, jei domina biggrin.gif
Negi cia daug, vien sios temos 43 psl  hihihi.gif

Mastau, jei apie pievas, zasis ir panasiai - nesnekam, apie breketus pasikartojanciu klausimu - neuzduodam, tai kas belieka?  mastau.gif

drinks_cheers.gif
Manau tema "Breketai" netretu buti viena apie juos. *ilna idomiu visoms potemiu: dejias, savijauta, isvaizda, netgi aplinkiniu nuomine apie tai ir t.t. ir pan. Visa tai ir sueina i visuma.
Aisk cia temos vidury nusigrybavom juodai, bet kam nepasitaiko hihihi.gif
Besikartojanciu klausimu, temu visada buvo ir bus, ju nesivengsim. Jei sunku naujai mergaitei atsakyti i jai rupima klausima, galima ir neatsakyti. Visada atsiras geranorisku merfginu, mielai padesianciu savo patirtimi.
Gyvenkime draugiskai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 19, 22:43)
Man ir kitoje puseje apacioje atsilaisvino vielyte nuo paskutinio breketo. Negaliu dabar kramtyt jokiu sonu, nes kiekvienas kramtymas- skadus vielutes duris i zanda  doh.gif

Kaip atrodo tas ''vielutės atsilaisvinimas''? Vis minit čia, o aš niekaip įsivaizduot negaliu blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 11 20, 10:35)
Kaip atrodo tas ''vielutės atsilaisvinimas''? Vis minit čia, o aš niekaip įsivaizduot negaliu blush2.gif  lotuliukas.gif

Na ta vielyte buna sukista i breketuku angeles. O tas "atsilaisvina", vadinasi istruksta ir breketuko. Nezinau ar aiskiai parasiau.
Mano atveju kai kramtau, ta vielyte juda vaisaip ir duria i zanda.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 20, 11:59)
Na ta vielyte buna sukista i breketuku angeles.  O tas "atsilaisvina", vadinasi istruksta ir breketuko. Nezinau ar aiskiai parasiau.

Man lygiai tas pats vienoj puses pasidare verysad.gif Ir nezinau dabar ka daryt... Ar cia pirmadieni eit pas gydytoja, ar kentet... Bet kad kitas vizitas tik po menesio, tai zande skyle atsiras. Vaskas tik laikinai padeda, nes nukrenta unsure.gif O jausmas tikrai ne koks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2010 11 20, 10:59)
Na ta vielyte buna sukista i breketuku angeles.  O tas "atsilaisvina", vadinasi istruksta ir breketuko. Nezinau ar aiskiai parasiau.

Ojergau, nežinočiau ką daryt tokiu atveju biggrin.gif Pas mane tai kur papildomai su vielom pervyniota aplink breketus vienoj vietoj ištrūksta vielytė, bet ir tai turbūt todėl, kad dar ta pati ploniausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 20, 11:25)
Man lygiai tas pats vienoj puses pasidare  verysad.gif  Ir nezinau dabar ka daryt... Ar cia pirmadieni eit pas gydytoja, ar kentet... Bet kad kitas vizitas tik po menesio, tai zande skyle atsiras. Vaskas tik laikinai padeda, nes nukrenta  unsure.gif  O jausmas tikrai ne koks  schmoll.gif

As vietij jusu eiciau, sukis ta viela i vieta ir vsio, 5min ne ilgiau smile.gif
Atsakyti
Bet to vietoj vaško vata gan gerai padeda ir nemanau, kad nukristų ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Waddiwasi @ 2010 11 20, 14:05)
Bet to vietoj vaško vata gan gerai padeda ir nemanau, kad nukristų ji biggrin.gif

Jo, vata neblogai, geriau nei vaskas, bet kad menesi laiko vatom apsikaisius vaiksciot, tai ka as zinau... biggrin.gif O paciai uzlenkt tos vielos neiseina, bijau ka nors ten nulupt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 20, 13:19)
Jo, vata neblogai, geriau nei vaskas, bet kad menesi laiko vatom apsikaisius vaiksciot, tai ka as zinau... biggrin.gif O paciai uzlenkt tos vielos neiseina, bijau ka nors ten nulupt  verysad.gif

Tai tiesiog pasiskambink ir paklausk ar gali pati ką padaryti ar ankstesniam vizitui rašytis smile.gif
Atsakyti
svajaaa, parašyk kada tau breketus nuėmė laugh.gif
Atsakyti