Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai 30 tema.Rudenio veju nugairintos sypsenos

Kadangi sita tema iskalbeta bus per savaite, tai tu sarasu siaip ar taip niekas nespes pamatyt ax.gif Dar ci visos 100 metu breketuotos bus ir gales maziausiai 1000 kartu i visokius sarasus papult, manau lotuliukas.gif
Papildyta:
DAr tik antra diena, o jau vielos kazkokios atsivepe, zandus duria... Vaskas atlimpa... Ai, zodziu, as esu pati nelaimingiausia ir negraziausia... biggrin.gif Ir vyrai prie manes nelimpa kaip muses prie medaus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 19, 19:45)

atsiprašau jei kažką maišau 000189.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramintuska @ 2010 11 19, 18:58)
na nebijok gi daug jau iš mūsų iškentėjom šią procedūrą smile.gif o tau pirma dygusius ar nedygusius šalins? kaip tau tas chirurgas? smile.gif

Pirmiau nedygusius. man ortodonte dave paliepima, kad i vizita ateiciau jau be ju smile.gif
O chirurgas patiko, toks rimtas ir negasdinantis smile.gif Ziuresim kaip savo darba atliks ax.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 19, 19:23)
Tai kam tada darom sąrašus, gydytojų kontaktus dedam? Jei niekam nereikia, galim nieko ir nedėti į pirmus psl. O daugiausia ne į temą ir prikalba naujokės laugh.gif

Kaip cia suprast? smile.gif
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 19, 19:53)
DAr tik antra diena, o jau vielos kazkokios atsivepe, zandus duria... Vaskas atlimpa... Ai, zodziu, as esu pati nelaimingiausia ir negraziausia... biggrin.gif Ir vyrai prie manes nelimpa kaip muses prie medaus... biggrin.gif

As antra diena jauciausi tragisiausiai. Ir kaip ir tu jauciausi nelaiminga. netgi vaiksciojau ir burbejau namiskiams "kokia as nelaiminga" biggrin.gif
Bet trecia diena jau viskas svieset pradejo, o va sukakus savaitei is vis liuks jauciuosi. Ir tau to linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 19, 19:53)
Kadangi sita tema iskalbeta bus per savaite, tai tu sarasu siaip ar taip niekas nespes pamatyt  ax.gif  Dar ci visos 100 metu breketuotos bus ir gales maziausiai 1000 kartu i visokius sarasus papult, manau  lotuliukas.gif

Tai darom visas temas bet kokias, be sąrašų. Su ta mintim, kad per mėnesį prikalbėsim laugh.gif
jau n skaičius temų buvo tokios.
Atsakyti
[quote=Esha,2010 11 19, 20:15]
Pirmiau nedygusius. man ortodonte dave paliepima, kad i vizita ateiciau jau be ju smile.gif
O chirurgas patiko, toks rimtas ir negasdinantis smile.gif Ziuresim kaip savo darba atliks ax.gif

gerai atliks savo darbą gi kitaip ir negali būti smile.gif na lauksim žinių po procedūros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 19, 21:32)
Tai darom visas temas bet kokias, be sąrašų. Su ta mintim, kad per mėnesį prikalbėsim laugh.gif

Nedarom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 19, 21:32)

Ok, supratau, daugiau prie sito svento reikalo nagu nekisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2010 11 19, 21:20)
Ok, supratau, daugiau prie sito svento reikalo nagu nekisiu  biggrin.gif

Norejai gera, o isejo kaip visada biggrin.gif Cia dar kazkuri mergina sake, kad naujokes nesamones sneka, tai gal temos pradzioje dar surasykite punktais apie ka sneketi galima. Nes ir as naujoke, taisykliu lauzyti nenoriu schmoll.gif biggrin.gif

Man ir kitoje puseje apacioje atsilaisvino vielyte nuo paskutinio breketo. Negaliu dabar kramtyt jokiu sonu, nes kiekvienas kramtymas- skadus vielutes duris i zanda doh.gif
Atsakyti
Šnekėti apie breketus laugh.gif o ne apie pievas, žąsis ir panašiai laugh.gif
Atsakyti
Viskas gerai smile.gif manau juk nesiristu kalba jei vien apie breketus, juk idomu viskas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau jusu paklausti, ar pati ta breketu dejimo procedura skausminga ir kaip viskas vyksta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(louis @ 2010 11 20, 00:09)
Sveikos, noreciau jusu paklausti, ar pati ta breketu dejimo procedura skausminga ir kaip viskas vyksta?  4u.gif

Šioje temoje man atrodo buvo aptarta, nereikia tingėti nors kiek paskaityti, jei domina smile.gif
pats dėjimas tikrai neskausmingas, tik sudėjus iškart jaučiasi dantys tokie suspausti, surakinti. Skausmas kiekvienai prasideda (arba ne laugh.gif) individualiai paskui, man po kelių valandų mausti pradėjo jau.
Atsakyti