o pas mus dar vyksta darbai,baigia sendien sudeti langus ir duris,ir tada jau koncervuosimes iki pavasario

QUOTE(janudi @ 2010 12 06, 10:54)
Aciu labai
Mano mamai labai nepatiko virtuve, sako tik jau nebalta, na, bet gyvensiu juk as, musu skoniai daznai nesutinka, Nors virtuves spalva nera visai balta, ji siek tiek murzinesne
O kvadratu tai nezinau...

man irgi labai labai patiko virtuvė

o dėl skonių, tai visi turim savo

QUOTE(egleja @ 2010 12 06, 12:53)
o pas mus dar vyksta darbai,baigia sendien sudeti langus ir duris,ir tada jau koncervuosimes iki pavasario 

o kodėl viduje nenorit elektros ar ventiliacijos vedžiotis?
pas mus tai vėdinimo darbai nusimato ir elektra per žiemą, po to klinkerį pirksim ir kai jau bus galima išorės šiltinimai prasidės

beje kažkuri minėjo, kad sausį klinkeris pirgiausiais, tai aš jau irgi susimasčiau, kad gal verta jį sausį užsipirkti ir pasidėti name

QUOTE(Burbuliuks @ 2010 12 06, 16:09)
beje kažkuri minėjo, kad sausį klinkeris pirgiausiais, tai aš jau irgi susimasčiau, kad gal verta jį sausį užsipirkti ir pasidėti name
vis po to greičiau viskas vyks, nereiks medžiagų laukti 

čia aš rašiau, bet aš tik taip manau, kad apskritai sausį iskas pigiausia, nes paprastai visi gyvena pošventinėm nuotaikom ir nelabai kas nori ką pirkt (nes prieš tai būna daug išleidę). Be to, transportas tai tikrai yra kur kas pigesnis, nes jiems sausis iš vis sausas mėnuo. O klinkerį dažniausiai reikia užsakinėt, taigi jau vien transporto kaštai sumažina kainą.

QUOTE(Cosette @ 2010 12 07, 16:40)
čia aš rašiau, bet aš tik taip manau, kad apskritai sausį iskas pigiausia, nes paprastai visi gyvena pošventinėm nuotaikom ir nelabai kas nori ką pirkt (nes prieš tai būna daug išleidę). Be to, transportas tai tikrai yra kur kas pigesnis, nes jiems sausis iš vis sausas mėnuo. O klinkerį dažniausiai reikia užsakinėt, taigi jau vien transporto kaštai sumažina kainą. 

šiaip mes kiek aiškinomės, tai transpoto išlaidos labai priklauso kiek prekių yra vežama... nes jei veš jums vieniems, tai už visą fūrą jums ir teks mokėti... mes va galvojom lapkriitį užsakinėti klinkerį, tai mums tikrai nesiūlė to daryti, nes reiks vien mums už tą fūrą ir moėktis, tai tikrai neapsimoka... ir šiaip gamyklos nelabai gamina ką per žiemą, vos ne uždaromos būna atostogom

na reiks dar pasiaiškinti, kada čia visgi jau apsimoka tą klinkerį užsakinėti.. nes mums dar ir nedaug jo reikia palyginus ir spalva beveik juoda

Sveikutės,
mes jau baigėm šiemet darbus. Atidėjom iki šiltesnių orų statybas, nebent stogą pavyks dar padaryti
Sudėjau į albumą savo namo nuotraukas. Prašom, žvalgykitės,
nors ir nedaug padaryta.

mes jau baigėm šiemet darbus. Atidėjom iki šiltesnių orų statybas, nebent stogą pavyks dar padaryti

Sudėjau į albumą savo namo nuotraukas. Prašom, žvalgykitės,

QUOTE(Cosette @ 2010 12 05, 10:10)
1. kiek daug jums dėžė kainavo
čia be apdailos ir be langų skaičiuoji? Nes mums tokia plika iseis apie 120t... Bet jau matau iš stačiusių pasisakymų, kad be pusės milijono - niekaip. Siaubas ima...
2. Gal gali plačiau pakomentuot?
Kada ir kas brangs? (mes planuojam sausį pirkt klinkerį, nes tai "pigiausias" metų mėnuo... kad tik neprašautume).

2. Gal gali plačiau pakomentuot?

1.deze be stogo 190t
2.jie stato namus ,butus,tai sake jau pavasari soktels,nes jau ir dabar paklausa dideja ir jau trukumas geru darbininku,nes daug kas issilakste po uzsieni
QUOTE(jordan @ 2010 12 10, 20:59)
1.deze be stogo 190t
2.jie stato namus ,butus,tai sake jau pavasari soktels,nes jau ir dabar paklausa dideja ir jau trukumas geru darbininku,nes daug kas issilakste po uzsieni
1. Man atvipo žandikaulis, bet nerandu tokio veidelio

2. Tai jie čia kalba apie darbą ar medžiagos taip pat brangs?
QUOTE(Kirkė @ 2010 12 10, 14:33)
mes jau baigėm šiemet darbus.
viskas labai akuratnai atrodo

Sveikos statybininkes
Vakar pas mus pajunge dujas ir pagaliau paleido sildyma, namas po truputi syla. Per ziema planuojam pasidaryti apdailos darbus.

Vakar pas mus pajunge dujas ir pagaliau paleido sildyma, namas po truputi syla. Per ziema planuojam pasidaryti apdailos darbus.
QUOTE(pingvikas @ 2010 12 11, 14:21)
Betonikoje užsakinėjome. Mūsų buvo nestandartinės: pgl projektą buvo 5, o finale gavosi - 10 plokščių, įvairaus ilgio.
QUOTE(jordan @ 2010 12 10, 21:59)
1.deze be stogo 190t
man irgi kazkaip parupo,ar cia brangs tik darbo kaina,ar ir medziagu?